morteza.p
Registered User
سلام دوستان
خریدار پردازنده i7 3770K هستم ....
لطفا" قیمت رو پ.خ کنید ....
خریدار پردازنده i7 3770K هستم ....
لطفا" قیمت رو پ.خ کنید ....
نبینم بیای طرف اینجور چیزا :lol:
چه جسارتا :lol:
در کل looooooooooooooooooool
آپ تا پیدا شه
با یکی معامله کردیم ازش یه 3770 بخریم ...
شب بهم گفت مال شما .. منم فردا صبح پول زدم به حسابش اما بعدازظهر دبه کرد و cpu رو نداد ...
مرتضی بگو کی بوده که دیگه کسی باهاش معامله نکنه .
عجب آدمهائی پیدا میشند .
البته اگر شما پول را بحسابش زده باشید اون شخص موظف بوده که حتما و تحت هر شرایط سی پی یو را به شما تحویل بده و اگر این کار را نکند میباید از خرید و فروش در اینجا یا هرجای دیگر محرومش کرد .
ها ها .... فکر کردی داداش . ....
مادربورد جورد شده .... اونم از نوع ماکسیموس .........
فقط مونده cpu .... اونم به امید خدا جور میشه .....
با یکی معامله کردیم ازش یه 3770 بخریم ...
شب بهم گفت مال شما .. منم فردا صبح پول زدم به حسابش اما بعدازظهر دبه کرد و cpu رو نداد ...
ابول ابول حکایت ما برعکس یه 3770k هیولا خریدیم تو مادربرد موندیم البته امشب قرار یه هیولا هم ردیف کنیم اگر بشه که دیگه تمومه ایشا.. امشب هم مراد ما برسه ولی گرونه گرونه کمرمون شکست
شنیدی شاب oc formula آورده (فکر کنم دیگه قیمت رو 2 میلیون بزاره ) ؟ ولی فروش تعطیله تا برسه به 5 تومان دلار ؟ شنید بازار تهران تا 2 شنبه اعتصاب قرار بکنن و تعطیل کنن ؟ ما که موندیم چه کنیم
خدا کنه وضع از این بدتر نشه یعنی نمی دونم از این بدتر قرار چی بشه لامصب کرم اور هم تو این روزگار سخت به جون ما افتاده
شاید شروع نکرده بزاریم کنار
سلام بر استارتر محترم آقا مرتضی گل و
استاد بهزاد گل و داش امیرحسین
با توجه به وضع بازار ان شاالله که یه خوش قیمتشو
پیدا کنی داش مرتضی
وضع بازار خیلی جالبه
داش مرتضی میخوایی بری واسه رکورد 7 :blush:
سلام و ارادت
مرتضی جان منم یکی میخوام 2600k هم باشه خوبه یدونه گیرت اومد واسه منم بگیر
چرا میدونم .... 6.7 معین رو گرفتید ....
حالا برد چی میخوای بگیری ؟ به همین زودی ناامید شدی ؟
ما کی گفتیم نمیفروشیم!؟یکی از دوستان یه i7 2600K داره که 5.8 میزنه اما نمیفروشه ...یعنی بالاترین 2600 ایران ....
ما کی گفتیم نمیفروشیم!؟
چرا بازار رو خراب می کنی برادر؟! :دی
الان اسمبلش کردم!
پدرسگ چه حالی داره می کنه رو بورد!! :دی
مرتضی بگو کی بوده که دیگه کسی باهاش معامله نکنه .
عجب آدمهائی پیدا میشند .
البته اگر شما پول را بحسابش زده باشید اون شخص موظف بوده که حتما و تحت هر شرایط سی پی یو را به شما تحویل بده و اگر این کار را نکند میباید از خرید و فروش در اینجا یا هرجای دیگر محرومش کرد .
سلام و ارادت خدمت داش علیرضا عزیز والا چی بگم داداش ... خودت که منو میشناسی , دوست ندارم آبروی کسی رو ببرم داداش .... حتما" میخواسته با قیمت بالاتری بفروشه .... بزار همین جور بی سر و صدا تموم بشه ...سلام مرتضی جان بگو لاقل همه بشناسنش!!! من هم با 2 نفر به این مورد بر خوردم که نگفتم- ولی از این به بعد میدونم.....
pm دادم داداش ...مرتضی جان همونجوری که تو پـــ خ هم خدمتت عرض کردم من الان شدیدیا پول نیاز شدم .... اگه میخوایی سریع بیا جفتش رو بهت بدم !!