• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار DVD ریکاوری لپتاپ HP Pavilon DV6 6050SE / i5/4/500/ATI6770

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
سلام
از دوستان عزیز PT اگه کسی DVD ریکاوری ویندوز اورجینال این مدل لپتاپ رو داره من یه کپیش رو خریدارم.راستش وقتی دسته دو خریدم این دستگاه رو ولی متاسفانه وقتی F11 رو میزنم که ویندوز رو ریکاوری کنم صفحه مخصوص ریکاوری بالا نمیاد.البته درایو ریکاوریش هنوز موجوده تو لپتاپ.پاک نشده خوشبختانه.ولی چرا و به چه دلیله که بالا نمیاد اونو متاسفانه نمیدونم.
اینجام یه سری عکس میذارم که اگه کسی احیانا روشی داشت کمکم کنه که مشکل رو برطرف کنم.
لینک عکسها :
https://www.dropbox.com/sh/h4fddo34emibbo1/bt8Ocw31kc

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
جسارتا ریکاوری رو لب تاب و سیستم عامل اروجینالش بدرد نمیخوره
خصوصا اینکه تو ایران عزیز سیستم عامل مفت هست کپیش و به راحتی قابل به روز رسانیه

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
راستش رو بخواین دستگاه رو از همین جا تهیه کردم.وقتی رسید دستم و باهاش کار کردم یه چیز جالبی رو متوجه شدم ! سرعت ویندوز !!
واقعا عالی بود.بعد فکر کردم که شاید ویندوز رو جدیدا نصب کردن.اومدم نگاه کردم دیدم نه همون ویندوز روز اولشه ! مال 17 ماه قبله !!!!! خیلی برام عجیب بود.بعد که تو نت داشتم دنبال راهی واسه ریکاوری کردن ویندوز میگشتم متوجه شدم تفاوت ویندوز اورجینال غیر از اون قابلیت آپدیتش،دوام بالاشه !! میدونین که وییندوزای کرک شکسته رو باید با یه سری نرم افزارا که سیستم رو دستکاری میکنن باید فعال کرد .
من قبل این یه Probook داشتم که سر 6-7 ماه اینقدر سنگین میشد مجبور میشدم ویندوز عوض کنم.اما این 17 ماهه ویندوزش عوض نشده :|
واسه همینه دارم دنبال DVD ریکاوریش میگردم

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
up..............

تو فروم به این بزرگی نبود کپیش؟؟
بابا میخرم ازتون :|

مشکل رفع شد.ختم تایپیک

Last edited:
بالا