• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

************************خریدار GALAXY S6 EDGE *************************

Joolbak

Registered User
لایک‌ها
48
بفرما دوست عزیر قیمت واقعا مناسبه اگر دنبالشی از دستش نده فرقی نداره من اینجا یا تو مغازه میفروشم قسمت شما بشه هم که باعث خوشحالیه
http://www.forum.persiantools.com/threads/فروش-s6-edge-32g-رنگ-سورمه-ای-تست-شده-زیر-قیمت.691360/
ممنون دوست عزیز
اما دنبال 64 گیگ به بالا هستم

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
حاجي اين يوزر n550 هم فرد شخيص هستن و هم قيمتاشون خوبه توصيه ميكنم يه بار معامله داشته باشيد باهاشون پشيمون نميشيد ....

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Joolbak

Registered User
لایک‌ها
48
حاجي اين يوزر n550 هم فرد شخيص هستن و هم قيمتاشون خوبه توصيه ميكنم يه بار معامله داشته باشيد باهاشون پشيمون نميشيد ....

Sent from my iPad using Tapatalk HD
فرمایشتون کاملا صحیحه

اما متاسفانه رنگ گلد را موجود نداشتن

انشاالله از ایشون خرید خواهم کرد

n550

Registered User
لایک‌ها
523
نظر لطفتون هست دوستای عزیز....انشالله بار جدید بیاد تنوع رنگ باشه تقدیمتون کنم.....

Farzad_GSM

Registered User
لایک‌ها
145
64 گیگ گلد موجود شد با گارانتی همراه سرویس.

Farzad_GSM

Registered User
لایک‌ها
145
سلام یک دونه دیگه مونده طلایی با گارانتی میدم 2950 اگه خواستی تا نیم ساعت دیگه خبر بده اینم شماره من 09361151399

Last edited:

ramtin_26084

Registered User
لایک‌ها
407
سلام دادا
اینکه اس 6 اج خشکل تره و خاص تره توش شکی نیست
اما:
همین امشب یکی از آشناها بعد کلی زحمت و پول جمع کردن رفت سه تومن داد یدونه اس 6 اج گلد خرید آورد بهم نشون داد گوشی خدایی خشکل بود اما خمیده بودنش صفحه نمایشش فقط جالب بود و خاص تر اونم فقط برا چند روز برات جذابیت داره و هیچ خاصیت به درد بخوری نداره همین صفحه خمیده باعث شده لبه ها تیز بشه و تو دست گرفتن گوشی اصلا جالب نیست و تو بعضی موارد مثل دیدن عکس و دیدن فیلم همین صفحه نمایش خمیده مزاحم هم هست
اما نکته مهم اینه که خواستم بگم توخریدش تجدید نظر کنی اینه که این بنده خدا بعد نیم ساعت اومد جلو در ما دیدم کنار گوشیش یه ضربه کوچیک خورده و ال سی دی از بقل(قسمت خمیده) شکسته
یعنی اگه اس 6 معمولی میبود فوق بغلش رو فرم آلومینیومی گودی بوجود میومد اما این صفحه نمایش خمیده فوق العاده ضربه پذیر کرده گوشی رو مخصوصا اینکه اونجا برچسب هم نمیشه چسبوند
من خودم اول عاشق نسخه اج بودم ولی ارزش نداره حدود یه تومن پول اضافه بدی
بازم تصمیم با خود شماست

n550

Registered User
لایک‌ها
523
دوست عزیز شرکت اسپیجن گلس کروش رو هم تولید کرده که از قسمت خمیده هم محافظت میکنه...منم معتقدم خرید اج بی معناست...

بالا