• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار HD Movie & Show

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
تاحالا ندیدم کسی اینجا HD بفروشه خواستم اگه کسی فروشنده است اینجا اعلام کنه با قیمت و چه عنوان هایی داره
خودم در حال دانلود چند تا فیلمش هستم اما برام نمیصرفه بخوام دانلود کنم(گرون تموم میشه)
285.gif
چون مثلا هر فیلمی 14 گیگ تا 18 گیگ هم هست گفتم ببینم کسی داره بفروشه به ما ، show کنسرتی هم بود بگین فقط غیر HD چیزی نمیخوام
311.gif
294.gif
کیفیت نداره اینا چیه میبینین شما ها
245.gif

A D M I N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته منم خریدارم البته خودم یکدونه آگویلرا دارما

ممنونم

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد الان 14-18 گیگ رو روی چی باید رایت کرد؟ ( روی 4-5 تا دی وی دی معمولی؟)
بعد چقدر قیمت یه فیلم میشه اونوقت؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
بعضی هاش که رو Blue Ray ه اما خوب رو DVD9 هم میشه اما چه کاریه با همین معمولی ها منتقل میکنیم ارزون تموم بشه
حالا مثل اینکه کسی نداره باید دست به کار شد... تبدیل خریدار به فروشنده در کمتر از 2 پست :D

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
تاحالا ندیدم کسی اینجا HD بفروشه خواستم اگه کسی فروشنده است اینجا اعلام کنه با قیمت و چه عنوان هایی داره
خودم در حال دانلود چند تا فیلمش هستم اما برام نمیصرفه بخوام دانلود کنم(گرون تموم میشه)
285.gif
چون مثلا هر فیلمی 14 گیگ تا 18 گیگ هم هست گفتم ببینم کسی داره بفروشه به ما ، show کنسرتی هم بود بگین فقط غیر HD چیزی نمیخوام
311.gif
294.gif
کیفیت نداره اینا چیه میبینین شما ها
245.gif

سلام دوست عزيزم

کار بسيار جالبيست البته دي وي دي 9 که الان در بازار به وفور و ارزان پيدا ميشه و راحت ميشه نصفش کرد
فقط مسئله اينه که با چه پليري پخشش ميکنيد البته به جز کامپيوتر ؟

ارادتمند
نعيمي

arsiajoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضی هاش که رو Blue Ray ه اما خوب رو DVD9 هم میشه اما چه کاریه با همین معمولی ها منتقل میکنیم ارزون تموم بشه
حالا مثل اینکه کسی نداره باید دست به کار شد... تبدیل خریدار به فروشنده در کمتر از 2 پست :D

چه جالب ميگی 18 گيگ حجمشه بد ميگی روdvd9 ميشه ريخت؟آخه اصلاً HD DVD چيکار داره بهblue ray؟تورو خدا اگه از چيزی اطلاع ندارين اظهار نظر نکنين

A D M I N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یکدونه دارم که 6 دقیقس و روی دی وی دی هم جا میشه

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست عزيزم

کار بسيار جالبيست البته دي وي دي 9 که الان در بازار به وفور و ارزان پيدا ميشه و راحت ميشه نصفش کرد
فقط مسئله اينه که با چه پليري پخشش ميکنيد البته به جز کامپيوتر ؟

ارادتمند
نعيمي

سلام
با Player هایی که HD میخونن! :D

چه جالب ميگی 18 گيگ حجمشه بد ميگی روdvd9 ميشه ريخت؟آخه اصلاً HD DVD چيکار داره بهblue ray؟تورو خدا اگه از چيزی اطلاع ندارين اظهار نظر نکنين
شما نمیدونی میشه 18 گیگ رو 2 تا 9 ریخت؟! بعدم جیگر من کلی شو گفتم HD DVD هست که 4 گیگم هست! شو هست یه HD 2 گیگ ، همشون 18 گیگ نیست اخه ، جون من یکم بهتر بخون نوشته هارو بعد پست بزن :happy: اگم فروشنده نیستن جون بچه هاتون بحث و منحرف نکنین تاپیک بزنین فرق HD و Blue ray و CD خام در چیست! اینجا بازارچه است! مرسی از همکاریتون

من یکدونه دارم که 6 دقیقس و روی دی وی دی هم جا میشه
6 دقیقه چند MB مگه که رو DVD جا میشه؟!
یه 3 دقیقه دارم 500 مگ
291.gif

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
مهرزاد یه مقدار از شو هات رو با من هارد به هارد میکنی؟

میخوام نمونه داشته باشم.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
البته اونقدی نیست الان 5 گیگ شده که بیشتر Show و تبلیغاتای sony و panasonic ه ، دریا و کوه و چمن و ... :D اما اگه فیلماشو یفروخت ارزش خریدن داشت تا دانلود
باشه حالا هارد به هارد نه DVD به DVD ok
302.gif

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
البته اونقدی نیست الان 5 گیگ شده که بیشتر Show و تبلیغاتای sony و panasonic ه ، دریا و کوه و چمن و ... :D اما اگه فیلماشو یفروخت ارزش خریدن داشت تا دانلود
باشه حالا هارد به هارد نه DVD به DVD ok
302.gif

okey;) :D :rolleyes:

بالا