• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار ipad 1 به قیمت عادلانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

movaffag

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوستان بنده خریدار ipad 1 به قیمت منصفانه هستم
و قیمت های خودم رو اعلام میکنم که بعدا مشکلی پیش نیاد

برای ایپد یک ۱۶ گیگ بسته به تمیزی از ۵۰۰ تا ۵۴۰ و ایپد یک ۳۲ گیگ از ۵۴۰ تا ۵۸۵ بسته به تمیزی
ایپد یک مدل ۶۴ گیگ هم نهایت تا ۶۰۰ هزار

داشتین برام pm کنین که زودتر جواب بدم

Last edited by a moderator:

SIR.IMAN TM

Registered User
لایک‌ها
0
داداشی ای پد 2 دارم 64 گیگ بدون سیمکارت خواستی 1100 بهت میدم
دیشب خریدمش نو نو هست
قیمت خریدم بهت میدم چیزی هم تو جیب من نمیره

movaffag

Registered User
لایک‌ها
20
داداشی ای پد 2 دارم 64 گیگ بدون سیمکارت خواستی 1100 بهت میدم
دیشب خریدمش نو نو هست
قیمت خریدم بهت میدم چیزی هم تو جیب من نمیره
سلام عزیز مرسی از پیشنهادت نه دنبال یه چیزی هستم که توان خریدشو داشته باشم اگه پول داشتم حتما می خریدم

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
سلام

دوست عزیز وقتی آیپد 2 اومد اپل آیپد یک رو 100 دلار کاهش قیمت داد . الان آبپد دو ارزونترین مدلش شده 1300 . چطور انتظار داری

کسی آیپد یک رو بده 500 ؟؟!! اونوقت کسی که به شما بفروشه با 500 شما بره بازار چی بخره ؟؟ وقتی تبلت هفت اینچی گلابی

سامسونگ شده 750 ؟! درسته آبپد دو در فانکشن 6 برابر گرافیک سریعتری داره ولی در عمل برنامه و بازی که روی یک اجرا نشه

به انگشت بک دست نمی رسه و عملا تفاوت چندانی با هم ندارند . نمایشگر و تاچ یکسانی هم دارند . دوربین آیپد دو هم عملا تعطیله

و بود و نیودش تفاوتی نداره . بعد با این تفاسیر چطور آبپد بیشتر از 600 ارزش نداره ؟؟!!

کلا آپ ;)

movaffag

Registered User
لایک‌ها
20
سلام

دوست عزیز وقتی آیپد 2 اومد اپل آیپد یک رو 100 دلار کاهش قیمت داد . الان آبپد دو ارزونترین مدلش شده 1300 . چطور انتظار داری

کسی آیپد یک رو بده 500 ؟؟!! اونوقت کسی که به شما بفروشه با 500 شما بره بازار چی بخره ؟؟ وقتی تبلت هفت اینچی گلابی

سامسونگ شده 750 ؟! درسته آبپد دو در فانکشن 6 برابر گرافیک سریعتری داره ولی در عمل برنامه و بازی که روی یک اجرا نشه

به انگشت بک دست نمی رسه و عملا تفاوت چندانی با هم ندارند . نمایشگر و تاچ یکسانی هم دارند . دوربین آیپد دو هم عملا تعطیله

و بود و نیودش تفاوتی نداره . بعد با این تفاسیر چطور آبپد بیشتر از 600 ارزش نداره ؟؟!!

کلا آپ ;)
ایپد یک با توجه به زمان ریلسش دیگه بایدم اینطور باشه

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

کلا آپ ;)

داداش اين حرفه دوستمون فكر كنم درست باشه ها. الان مگه كسي آيفون 4 رو مياد 500 600 يا 700 بده. گذشت اين قيمتا واسه وقتي بود كه آيفون 4 كاركرده رو ميشد با 700 خريد. خود من 32 رو 3 ماه پيش خريدم 750. الان التماس ميكنم يه 4 . 16 بهم نميدن 850.

خلاصه از همه ي اينا كه بگذريم من يه 32 وايفاي دارم ولي به قيمت ميفروشم اگه خواستي

movaffag

Registered User
لایک‌ها
20
داداش اين حرفه دوستمون فكر كنم درست باشه ها. الان مگه كسي آيفون 4 رو مياد 500 600 يا 700 بده. گذشت اين قيمتا واسه وقتي بود كه آيفون 4 كاركرده رو ميشد با 700 خريد. خود من 32 رو 3 ماه پيش خريدم 750. الان التماس ميكنم يه 4 . 16 بهم نميدن 850.

خلاصه از همه ي اينا كه بگذريم من يه 32 وايفاي دارم ولي به قيمت ميفروشم اگه خواستي
چند؟! pm کن

mego

Registered User
لایک‌ها
255
دوست عزیز اگه با این قیمتا پیدا کردی سلام ما رو هم بهش برسون
up up up

movaffag

Registered User
لایک‌ها
20
مرسی از دوستان اقا یکم اینور اونور باشه بازم هستم هااااااااااااااا