سلام دوستان کسی ipad 2 -3g -16 g سراغ داره ؟ فوری خریدارم .صحیح و سالم باشه و قیمتش مناسب و منطقی
irhoseein Registered User تاریخ عضویت 11 مارس 2012 نوشتهها 86 لایکها 0 10 آپریل 2012 #1 سلام دوستان کسی ipad 2 -3g -16 g سراغ داره ؟ فوری خریدارم .صحیح و سالم باشه و قیمتش مناسب و منطقی
samansalari Registered User تاریخ عضویت 10 می 2011 نوشتهها 1,210 لایکها 60 محل سکونت Localhost .-. MashhaD 10 آپریل 2012 #2 به نقل از irhoseein : سلام دوستان کسی ipad 2 -3g -16 g سراغ داره ؟ فوری خریدارم .صحیح و سالم باشه و قیمتش مناسب و منطقی کلیک کنید تا بازشود... اگر غیر 3GS یعنی وای فایش رو خواستی دارم... خیلی خیلی تمیز.
به نقل از irhoseein : سلام دوستان کسی ipad 2 -3g -16 g سراغ داره ؟ فوری خریدارم .صحیح و سالم باشه و قیمتش مناسب و منطقی کلیک کنید تا بازشود... اگر غیر 3GS یعنی وای فایش رو خواستی دارم... خیلی خیلی تمیز.
irhoseein Registered User تاریخ عضویت 11 مارس 2012 نوشتهها 86 لایکها 0 10 آپریل 2012 #3 به نقل از samansalari : اگر غیر 3GS یعنی وای فایش رو خواستی دارم... خیلی خیلی تمیز. کلیک کنید تا بازشود... سلام نه بزرگوار .ممنونتم اگه قیمتتون رو بگید ممنون میشم .برای تجربه
به نقل از samansalari : اگر غیر 3GS یعنی وای فایش رو خواستی دارم... خیلی خیلی تمیز. کلیک کنید تا بازشود... سلام نه بزرگوار .ممنونتم اگه قیمتتون رو بگید ممنون میشم .برای تجربه