• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار iPAD4 WIFI

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
سلام دوستان
خریدار ایپد 4 وایفای ترجیها 64و 32!
تمیز و سالم!و بدون مشکل.
فقط نیاید 2 درصد از قیمت اک کم کنید قیمت بدید:Dپشت گوشم مخملی نیست:D

Last edited:

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
آیپد تو امضام . 1550 میدم خدمتتون . در واقع به قیمت آکی که شما در پ.خ فرمودید 0% از قیمت آک کم کردم !! ;)

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
آیپد تو امضام . 1550 میدم خدمتتون . در واقع به قیمت آکی که شما در پ.خ فرمودید 0% از قیمت آک کم کردم !! ;)

نه داداش!این قیمت اکشه!
:D
اگه خود اپل از قیمت ایپد کم کنه شما فروشنده ها کم نمیکنید:lol:

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
نه داداش!این قیمت اکشه!
:D
اگه خود اپل از قیمت ایپد کم کنه شما فروشنده ها کم نمیکنید:lol:
قسمت فروشنده ها رو نفهمیدم !! :D بنده مصرف کننده هستم نه فروشنده لذا با توجه به اینکه آیپد مینی 32 میخوام و به قول شما 1350 آکش هست و کارکردش رو 3 4 روز پیش همین آقا مهدی 1400 فروخت پس بنده هم ارزان نمیدم !! چون نمیتونم بخرم دیگه !!
معذرت میخوام مگه من مغز خر خوردم که به شما 1300 بفروشم مثلا بعد برم آیپد مینی 32 گیگ رو که آکش 200 تومن از آیپدم ارزون تره رو کارکردش رو 100 تومن گرونتر بخرم ؟؟؟!!!
بنده همچنان سر قولم هستم !! ;)
ضمن اینکه در پ.خ هم عرض کردم خدمتتون بنده چند روزه تاپیکم رو آپ نکردم چون خارج از فروم یکی از اقوام به قیمت 1550 ازم میخوام . فقط منتظرم تا آیپد مینی 32 گیرم بیاد تا آیپد خودم رو رد کنم !!

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
قسمت فروشنده ها رو نفهمیدم !! :D بنده مصرف کننده هستم نه فروشنده لذا با توجه به اینکه آیپد مینی 32 میخوام و به قول شما 1350 آکش هست و کارکردش رو 3 4 روز پیش همین آقا مهدی 1400 فروخت پس بنده هم ارزان نمیدم !! چون نمیتونم بخرم دیگه !!
معذرت میخوام مگه من مغز خر خوردم که به شما 1300 بفروشم مثلا بعد برم آیپد مینی 32 گیگ رو که آکش 200 تومن از آیپدم ارزون تره رو کارکردش رو 100 تومن گرونتر بخرم ؟؟؟!!!
بنده همچنان سر قولم هستم !! ;)

شما فروشنده ای دیگه:)نه از اون فروشنده ها!از این فروشنده ها!
مشکل از پایه است!

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
شما فروشنده ای دیگه:)نه از اون فروشنده ها!از این فروشنده ها!
مشکل از پایه است!
بله مشکل از اقتصاد کشوره که هیچ پایه و اساسی نداره
وقتی هر روز قیمت ها بالا و پایین میره همین اتفاق میوفته دیگه !! وقتی من کهبه قیمت آک 2100 5 ماه پیش خریدم حالا باید فلان قدر ضرر کنم و ...
به امید بهبود اوضاع !! :)

Last edited:

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
بله مشکل از پایه و اقتصاد کشوره که هیچ پایه و اساسی نداره در حال حاضر
وقتی هر روز قیمت ها بالا و پایین میره همین اتفاق میوفته دیگه !! وقتی من که 2100 5 ماه پیش خریدم حالا باید فلان قدر ضرر کنم و ...
به امید بهبود اوضاع !! :)

وقتی خودمونم به فکر هم نباشیمو بخوایم سر همو.....!انتظار نداشته باش کسی به فکرمون باشه!

دادا امضام هست خواستین در خدمتتیم

پ.خ میکنم!

بالا