آیپد تو امضام . 1550 میدم خدمتتون . در واقع به قیمت آکی که شما در پ.خ فرمودید 0% از قیمت آک کم کردم !!
نه داداش!این قیمت اکشه!
اگه خود اپل از قیمت ایپد کم کنه شما فروشنده ها کم نمیکنید:lol:
قسمت فروشنده ها رو نفهمیدم !! بنده مصرف کننده هستم نه فروشنده لذا با توجه به اینکه آیپد مینی 32 میخوام و به قول شما 1350 آکش هست و کارکردش رو 3 4 روز پیش همین آقا مهدی 1400 فروخت پس بنده هم ارزان نمیدم !! چون نمیتونم بخرم دیگه !!نه داداش!این قیمت اکشه!
اگه خود اپل از قیمت ایپد کم کنه شما فروشنده ها کم نمیکنید:lol:
شما فروشنده ای دیگهنه از اون فروشنده ها!از این فروشنده ها!قسمت فروشنده ها رو نفهمیدم !! بنده مصرف کننده هستم نه فروشنده لذا با توجه به اینکه آیپد مینی 32 میخوام و به قول شما 1350 آکش هست و کارکردش رو 3 4 روز پیش همین آقا مهدی 1400 فروخت پس بنده هم ارزان نمیدم !! چون نمیتونم بخرم دیگه !!
معذرت میخوام مگه من مغز خر خوردم که به شما 1300 بفروشم مثلا بعد برم آیپد مینی 32 گیگ رو که آکش 200 تومن از آیپدم ارزون تره رو کارکردش رو 100 تومن گرونتر بخرم ؟؟؟!!!
بنده همچنان سر قولم هستم !!
بله مشکل از اقتصاد کشوره که هیچ پایه و اساسی ندارهشما فروشنده ای دیگهنه از اون فروشنده ها!از این فروشنده ها!
مشکل از پایه است!
بله مشکل از پایه و اقتصاد کشوره که هیچ پایه و اساسی نداره در حال حاضر
وقتی هر روز قیمت ها بالا و پایین میره همین اتفاق میوفته دیگه !! وقتی من که 2100 5 ماه پیش خریدم حالا باید فلان قدر ضرر کنم و ...
به امید بهبود اوضاع !!
دادا امضام هست خواستین در خدمتتیم