با سلام به دوستان، من الان در آمریکا دانشجو هستم. خانمم 15 Jan داره میاد ایران. خودتون میدونید که وضعیت دلار مخصوصا برای ما چه جوریه. من برای اینکه بتونم یک مقدار از هزینه های رفت و آمد خانمم رو پوشش بدم تصمیم گرفتم از اینجا گوشی iphone 5 بیارم. اگر الان سایت apple رو چک کنید قیمت iphone 5 64 unlock factory رو زده 899$ و تحویلش رو هم زده 4-3 هفته. همانطور که میدونید به احتمال زیاد برای اینکه خانمم در گمرک با مشکل مواجه نشه مجبورم گوشی ها رو از جعبه خارج کنم. علاوه بر این برای جلوگیری از بروز مشکل در گمرک تعداد زیاد هم نمیتونم بیارم و خود apple هم به هر نفر 2 تا بیشتر نمیده. بنابراین من تصمیم گرفتم فقط 2 تا گوشی به ایران بفرستم. بدلیل اینکه شرایط مالیم خیلی جالب نیست نمیتونم اول گوشیها رو به ایران بیارم و بعد پول رو بگیرم. یکی از دوستانم سه شنبه(23 Oct) داره میاد آمریکا. بنابراین اگر که تمایل دارید باید تو همین 3-2 روزه پول رو به دستش برسونید. در ضمن من قیمتی که در نظر گرفتم 1250$ هست( نمیدونم با دلار چقدر میخواهید حساب کنید، ولی برای من فقط دلار بودنش مهم هست). اگر کسی تمایل داره لطفا پ خ بده.