• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار JBL T696L --- راهنمایی JBL T696L یا Infinity 693.9i

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
t696 واقعا حرف نداره فقط باید بدونید چجوری باید استفاده بشه و اینم بگم هیچ موقع نباید به باند تا نهایت وات RMS بدید باعث میشه بره تحت فشار و بر اثر مرور زمان ضعیف بشه و مهم تر از همه تنظیم گین امپیلی که بعضی ها فکر میکنن هر چی بیشتر کنی قدرت خروجی امپ بالاتر میره در صورتی که برق اضافه میده میزنه باند میسوزونه من شاید تا حالا 10 مدل از بالاترین کواکسیال های موجود تست کردم که تو لینا یکی 693x گرند و یکی 696 به دلم چسبید و اما 595 اگه اصلیشو پیدا کنید درایو کردنش کار حضرت فیل فقط یه امپ 4 کانال میخواد که جدا به تیوتر و ووفرش ورودی بدی که اکثرا میزنن تیوتراشو میسوزونن
693.11 اینفینیتی کلا قضیش با سریای قبلیش متفاوت طراحی و مهندسی که درونش به کار رفته واقعا این باند از سایر بانداش متمایز میکنه که تو تایپک زیر کاملا دربارش توضیح داده شده
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-دو-گل-نو-شکفته-و-نوبرانه-از-jbl-و-infinity-با-گارانتی.582273/

Ravis

Registered User
لایک‌ها
130
لیست یک سری آمپلی ها که رو 4 اهم rms خوبی دارن و برای شما تقریبا خوبن البته دوستان بهتر راهنمایی خواهند کرد این مدلهایی هست که من یادم بود
بعضی ها 2 کانال و بیشترش 4 کانال هست که اگر استیج جلو هم مد نظرت بود آینده نگری شده باشه البته همه اینها بر میگرده به سقف بودجه

Rockford Fasgate T600.4
Audison Quatrro
ref 4.920
hertz hdp4

JVC Arsenal KS-AR7004
Alpine MRV-T420 V-12 Series

hertz EP 4X
Infinity Reference 7541a
Pioneer 8604 D
Pioneer 9604

cadence XaH175.4
kenwood x41
عزیزم . . .
این لیست بلند بالا رو از کجا تهیه کردی.... حیف این آمپلی های نازنین نیست میخوای به یه جفت 9 × 6 بزنبی ؟؟؟؟
با نظر امیر خان هم موافقم کاملا منطقی گفتن.... ساب RE ساب بسیار قدرتی هست و در عین حال بیس نرمی داره البته من پایین ترین رده رو شنیدم و یه مدل دیگه بود با اینچ 18 که کلا ماشین رو به فنا داد... ولی از لحاظ قیمت یه کم بالا س . . .. رو امپلی ها خوب فکر کن...

سالار

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
عزیزم . . .
این لیست بلند بالا رو از کجا تهیه کردی.... حیف این آمپلی های نازنین نیست میخوای به یه جفت 9 × 6 بزنبی ؟؟؟؟
با نظر امیر خان هم موافقم کاملا منطقی گفتن.... ساب RE ساب بسیار قدرتی هست و در عین حال بیس نرمی داره البته من پایین ترین رده رو شنیدم و یه مدل دیگه بود با اینچ 18 که کلا ماشین رو به فنا داد... ولی از لحاظ قیمت یه کم بالا س . . .. رو امپلی ها خوب فکر کن...

سالار
بله خوب حق با شماست :D گفتم که به سقف بودجش نگاه کنن وبگن ،البته عرض کردم آینده نگری شده باشه این برای زمانی هست که داداش گلم از کواک خسته میشن و دنبال کامپ و.. می گرده;) ولی احتمالا اون موقع یا جنس خوب پیدا نمیشه یا اگر بشه قیمت ها هم سرسام آور خواهد بود،البته به همون کواک هم RMS استانداردش رو بدی خوب بد نمیشه :general601:

Ravis

Registered User
لایک‌ها
130
خب از حالا کامپ رو بگیرین تا بعد دچار بحران نشی....

بالا