nendoke
کاربر تازه وارد
بچه ها کسی MoneyBookers داره ؟
من یه 10$ هر ماه لازم دارم .
اگه کسی داره بگه تا باهاش تماس بگیرم .
فكر نكم از بچها كسي داشته باشه زياد رواج نداره البته بين ايرانيا ولي اگه ايگولد داشته باشي راحت ميتني ماني بوكر رو شارژ كنيبه نقل از nendoke :بچه ها کسی MoneyBookers داره ؟
نه خود ايگولد اين كارو نميكنه بايد به يه exchanger مطمئن مراجعه كني فكر كنم londengoldexchanger بد نباشه خيلي زيادن ولي باد مطمئن باشن من اگه كارت عجله اي نيست ميتونم بهترين جا رو برات بگردم پيدا كنمبه نقل از nendoke :جدی از تو Egold می شه ؟
نگاه کن , من هیچی بارم نیست ,به نقل از farhad12 :من الان فهميدم ماني بوكرز اجازه اكسجنج نميده براي همين هم كمتر رايجه شما بايد از يكنفر بخري اين كارو تو اين فوريوم ميتوني انجام بدي اگر نميتوني بگو من برات حلش مي كنم اينم لينكش
http://www.getpaidforum.com/forums/index.php?showtopic=287226&hl=exchanger+moneybookers
نگران نباش بسپر به خودم رديفه :happy: پي پال راحت تره پي پالت رو وري فاي كردي با كارت اعتباري ؟به نقل از nendoke :PayPal رو هم میشه با Egold خرید ؟
کدوم راحت تر ؟
من 2CO جلوی کارت اعتباریم رو گرفته , فقط می تونم با MoneyBookers ِیا PayPal پول بدم ,
اصلا تو بیا واسطه من , گفتم : دلازی 1200 , هر ماه 10$ .
آرتين ميتونه بهت ماني بوكرز بدهبه نقل از nendoke :باشه - وری فای می کنم و بهت خبر می دم
ماني بوكرز اجازه اكسجنج نميده براي همين هم كمتر رايجه شما بايد از يكنفر بخري اين كارو تو اين فوريوم ميتوني انجام بدي
به نقل از nendoke :بچه ها کسی MoneyBookers داره ؟