• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار Nintendo DS,DSi,DSi XL

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
سلام.
اگه DS lite,DSi یا Dsi xl تمیز برای فروش دارید خریدارم،فقط دستگاه سالم باشه و مشکل باتری و ... نداشته باشه.
بازی اورجینال هم اگه بود خریدارم...........
+
اولویت با DS lite و DSi XL هست......

Last edited:

Pouriahm

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوست عزیز.منم مثل شما خیلی دنبال DS معمولی و Lite هستم(خصوصا اولی). چون خیلی دلم میخواد باهاش کار کنم.
یه سوال از شما داشتم.بازیهاش رو باید توی رم ریخت؟ چون عکس بازیهاش رو که دیدم قاب داشت.بازیهای اورجینال رو چطور باید اجرا کرد؟ دیسک هست یا کارتریج؟
من اطلاعاتم خیلی کمه. اگه توضیح بدی ممنون میشم.ایشالا دو تا پیدا بشه هر دومون بخریم.

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوست عزیز.منم مثل شما خیلی دنبال DS معمولی و Lite هستم(خصوصا اولی). چون خیلی دلم میخواد باهاش کار کنم.
یه سوال از شما داشتم.بازیهاش رو باید توی رم ریخت؟ چون عکس بازیهاش رو که دیدم قاب داشت.بازیهای اورجینال رو چطور باید اجرا کرد؟ دیسک هست یا کارتریج؟
من اطلاعاتم خیلی کمه. اگه توضیح بدی ممنون میشم.ایشالا دو تا پیدا بشه هر دومون بخریم.
سلام.به نظرم DS lite بگیری بهتر هست ( در کل فرق خاصی ندارن ولی لایت از ds fat جمع و جور تر و سبک تره،ds fat هم فکر کنم خیلی کمیاب باشه الان :| )
آره بازی ها رو روی رم میریزید و بعد با کارت R4 (که مخصوص اجرای بازی های کپی هست) بازی رو اجرا میکنید،بازی هاش هم حجم هاشون کمه.بازی های اورجینال هم بصورت کارتریج هستن،کارتریج رو جا میزنید داخل کنسول و بازی اجرا میشه(این جای کارتریج همونجایی هست که کارت R4 هم قرار میگیره)
در کل خیلی خیلی کنسول خوبی هست،من خودم یه مدت دی اس لایت و یه مدت dsi xl داشتم بعد مشکلاتی پیش اومد که فروختمشون،بازی های زیاد و خیلی خوبی داره.......

Pouriahm

Registered User
لایک‌ها
70
منم 5 سال پیش که داشتم wii میخریدم، مردد بودم که dsi به جاش بخرم یا نه. اما از اونجایی که قبل از اون psp خریده بودم ، در نهایت wii خریدم.
بابت توضیحات هم ممنون.اگه پیدا کردید مارو هم بی خبر نزارید.

Pouriahm

Registered User
لایک‌ها
70
دوست عزیز من lite یا fat میخوام.این که سری بعدشه.به هر حال ممنون

Pouriahm

Registered User
لایک‌ها
70
راستی شما مگه اینو برای خرید نمیخوای؟

shinji mikami

Registered User
لایک‌ها
56
سلام یدونه dsi و بازیه star wars بسیار تمیز بدون هیچ مشکلی موجوده .قیمت مورد نظرتون بفرمایید.

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
سلام یدونه dsi و بازیه star wars بسیار تمیز بدون هیچ مشکلی موجوده .قیمت مورد نظرتون بفرمایید.
میشه یه قیمت پایه بزارید؟قیمت حدودی dsi رو ندارم.........
+
فعلا خارج از این فروم دارم با یکی از دوستان برای ds lite مذاکره میکنم :d ت اشب معلوم میشه اون رو میخرم یا نه..........

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
یک عدد nintendo ds lite خارج از این فروم خریداری شد.
ممنون از همه دوستانی که پیغام دادن.......

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان یه تاپیک جدید باز کردم برای خرید بازی های اورجینال game boy advance و DS،اگه بازی اورجینال دارید توی اون اپیک پیغام بدید.

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
همینطور که این دوستمون گفت من dsi موجود دارم یک راهنمایی برای دوستانی که قصد خرید این کنسول دستی را دارن.

کنسول دستی DS یا NDS یا به فارسی دی اس ساخت کمپانی نینتندو ژاپن است که اولین مدل آن در سال ۲۰۰۴ منتشر شد و تا به الان تغییرات زیادی کرده است و تقریبا هر ۲ سال یک مدل جدید از آن منتشر شده است. یکی از نکته هایی که در همه ی مدل های دی اس وجود داشته است ۲ LCD بودن آن است که یکی به منظور نمایش تصویر و دیگری هم نمایش و لمسی بودن آن تعبیه شده است.

تفاوت آن با دیگر کنسول ها مانند PS3 یا XBOX360 دستی بودن آن است که این کنسول جزء لیست Handheld کنسول ها قرار میگیرد و یکی از رقیب های کنسول دستی PSP هست.

با توجه به اینکه مشتری های این کنسول روز به روز در حال افزایش است و آمار های جهانی نشان میدهد این کنسول یکی از پرفروش ترین کنسول های تاریخ است ما قصد داریم راهنمای خریدی از این کنسول آماده کنیم که سعی بر آن داشتیم کامل ترین مقاله موجود باشد.

همچنین در این مقاله سعی شده به مرور انواع مدل های این کنسول بپردازیم و قیمت های حدودی آن در بازار ایران را قرار دهیم.

انواع مدل ها

به طور کلی میتوان گفت از این کنسول ۵ مدل متفاوت منتشر شده است که هر یک تفاوت های زیادی نسب به نسخه قبلی خود داشته اند ، البته در بازی های اصلی آن در ۴ مدل اول این کنسول تفاوتی ندارند.

معرفی مدل DS

این مدل همان مدل ابتدای و اولین مدل است که در سال ۲۰۰۴ به بازار آمد و الان دیگر ساخته نمیشود. این مدل از حجم بیشتر نسبت به مدل های دیگر دارد و از نظر ظاهر میتوان گفت مدل های دیگر بهتر هستند. در عکس زیر این مدل قرار دارد که در رنگ های مختلفی وجود دارد:

وزن این مدل حدود ۳۰۰ گرم است و دارای ابعادی به اندازه ۱۴۸.۷ mm x 84.7 mm x 28.9 mm میباشد. صفحه نمایشگر آن از نوع TFT و دارای اندازه ۳ اینچی و با قدرت رنگی ۲۶۲,۱۴۴ است. همچنین ابعاد حداکثر صفحه نمایش آن ۲۵۶ x 192 پیکسل میباشد.

در پایین هم دیگر قسمت های سخت افزار مدل DS را برسی میکنیم:

- سی پی یو ۶۷ و ۳۳ مگاهرتز (دارای ۲ عدد پردازنده)

- رم ۴ مگابایت (در مواقع مورد نیاز از مموری استفاده میشود)

- فلش مموری داخلی ۲۵۶ کیلوبایت

- دارای WIFI

- باتری ۸۵۰ mAh

باتری این مدل از همه مدل ها ضعیف تر هست و در نهایت شارژ کمتری نسب به بقیه مدل ها نگه میدارد ولی در عوض میتوانید یک باتری قوی تر یا اضافه تهیه کنید.

معرفی مدل DS Lite

این مدل بعد از مدل DS منتشر شد و در ظاهر کمی زیبا تر و از نظر ابعاد کمی کوچک تر و سبک تر شده است. این مدل در سال ۲۰۰۶ روانه بازار شد و دیگر تولید آن متوقف شده است. در عکس زیر هم میتوانید شکل و ظاهر این مدل از دی اس را تماشا کنید.

وزن این کنسول نسب به کنسول DS کمی کمتر از ۳۰۰ گرم یعنی ۲۱۸ گرم شده و ابعاد آن به ۷۳.۹ ، ۱۳۳ ، ۲۱.۵ تغییر کرده است که در شکل بالا به واضح معلوم است کوچکتر شده است. LCD آن همان TFT است ولی اندازه آن به ۳.۱۲ تغییر کرده است یعنی ۰.۱۲ دهم اینچ بزرگتر شده است.

همچنین تعداد رنگ ها به همان اندازه یعنی ۲۶۲,۱۴۴ است و حداکثر اندازه نمایش ۲۵۶×۱۹۲ پیکسل میباشد. در قسمت پایین هم به برسی دیگر نقاط سخت افزار کنسول Nintendo DS Lite میپردازیم:

- پردازنده همان اندازه DS از مدل ARM9 و ARM7

- رم ۴ مگابایت (در مواقع مورد نیاز از مموری استفاده میشود)

- فلش مموری داخلی ۲۵۶ کیلوبایت

- دارای WIFI

- باتری از نوع Lithium که حدود ۱۵ ساعت برای بازی کار میکند.

دیگر تغییرات این مدل نسبت به مدل ساده یکی بیشتر شدن شارژ باتری آن و یکی دیگر هم دی پد ۱۸.۶ میلیمتری در مدل Nintendo DS Lite هست.

معرفی مدل Nintendo DSi

Nintendo DSi مدل سوم کنسول دی اس است که در پایان سال ۲۰۰۹ منتشر شد. این مدل از نظر بعضی ها بسیار زیباتر از نسخه DSL است. البته تغییرات زیاد سخت افزاریی روی این مدل ایجاد شده است که در پایین توضیح میدهیم. همچنین در عکس زیر میتوانید ظاهر و شکل مدل Nintendo DSi را مشاهده کنید:

وزن این مدل از دی اس فقط ۲ گرم از مدل DSL کم شده است که سرانجام به ۲۱۴ گرم رسیده است ، همچنین ابعاد آن ۱۳۷ ، ۷۴ و ۱۸ است که کمی باریکتر از مدل Nintendo DS Lite شده است. همچنین باز اندازه نمایشگر این مدل افزایش یافته و به ۳.۲۵ رسیده است ، البته مدل نمایشگر همان TFT ولی تعداد رنگ ها به ۲۶۰,۰۰۰ ارتقا یافته است که یک مزیت خوب شناخته میشود.

روی این مدل برای اولین بار یک دوربین ۰.۳ مگاپیکسی تعبیه شده است که با آن میتوانید عکاسی کنید و به وسیله نرم افزار های داخلی آنرا ویرایش کنید و کارهای گرافیکی انجام دهید. باتری آن همان اندازه DSL است ولی روی حداکثر روشنایی نسبت به مدل DSL کمتر شارژ نگه میدارد.

البته دوربینی که روی این کنسول تعبیه شده بیشتر برای امکانات بازی هست و به حدی کیفیت دوربین آن ضعیف است که عملا هیچ کاری نمیتوان با آن انجام داد.

- سی پی یو این مدل به ۱۳۳ مگاهرتز رسیده است.

- رم ۱۶ مگابایت

- دارای وای-فای از مدل b/g

- دوربین دیجیتال ۰.۳ مگاپیکسل

در سمت راست این دستگاه درگاه SD وجود دارد که شما میتوانید اطلاعات خود را به وسیله کارت های SD به دی اس ای منتقل دهید.

معرفی مدل DSLX

این مدل فقط یک مدل بزرگتر DS است که در سال ۲۰۰۹ منتشر شد و الان هم در حال تولید است. بیشتر شرکت نینتندو این مدل را برای افرادی که دستان بزرگتری دارند و میخواهند صفحه نمایش بزرگتری داشته باشند طراحی کرده است. در عکس زیر هم میتوانید شکل و ظاهر این مدل از دی اس را تماشا کنید:

وزن این مدل به ۳۱۴ گرم رسیده است که سنگین ترین مدل موجود میباشد و همچنین سایز آن به ۹۱.۴ mm long × ۱۶۱ mm wide × ۲۱.۲ mm tall اندازه رسیده است که خیلی بزرگتر از مدل DSi میباشد. صفجه نمایش این کنسول ۴.۲ اینچ است و قلم آن ۹۶ میلیمتر است.

در عکس بالا هم میتوانید تفاوت های اصلی مدل DSXL و DSi را مشاهده کنید میبینید که بسیار بزرگتر شده است. سی پی یو در مدل DSXL تفاوتی با Dsi ندارد و همان ۱۳۳ مگاهرتز میباشد. و همچنین رم آن همان ۱۶ مگابایت است که در Dsi ارتقا یافته بود.

- سی پی یو این مدل به ۱۳۳ مگاهرتز رسیده است.

- روشنایی صفحه ۴ و ۵ مرحله ای

- رم ۱۶ مگابایت

- دارای وای-فای از مدل b/g

- دوربین دیجیتال ۰.۳ مگاپیکسل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا