دوستان عزیز
خریدار تعدادی دستگاه بازی هستم
حتما و حتما تاکید میکنم در حد اک باشه با تمام وسایل و لوازم روش مثل اک
قیمت منطقی باشه
psp - هر نسخه ای که بود کپی خور و سال و در حد با قیمت معقول بازی و لوازم دیگه نمیخوام
ps - vita همراه با رم و قیمت معقول اخری که خودم فروختم با ۲ تا بازی و تاپیکشم هست(میتونید ببینید)همراه رم و بازی فیزیکی ۳۷۰ هست!قیمت معقول!!
ps2 - حتما باز در حد باشه و در حد اک (۱ کی از دوستان خریدم امروز برام ارسال شده) تا ۲۰۰ تومان
ps3 - در حد فت یا اسلیم فرقی نداره فقط و فقط در حد باشه و قیمت معقول کپی خور و باز نشده
playstation camera - سالم و در حد باشه هیچ چیز اضافی نیاز ندارم جز بازی ربیتز و جاست دنس
نو کمرا هم ۱۴۵ اکش هست سایت هم ۱۶۰ میفروشه
3ds معمولی یا حتما new باشه به کارتریج نیازی ندارم چون کپی خور نرمافزاری شده و ..
فقط و فقط در حد اک بند و سالم کم کارکرد نوش ۶۰۰ تومان هست سایتها هم ۶۳۰ اینا میفروشن
اینجام ۳۳ تا ۳۷۰ خرید فروش شده بالاتر نمیخوام
بازی ps4 - کالکشن باشه ... قیمت معقول پ خ ...
چون همش برای کالکشن و خودم میخوام فقط و فقط
تاکید میکنم در حد اک باشه و قیمت معقول
حتما هم کابر بدون امتیاز (منظور امتیاز شارژ ایرانسل و بودید ۱۰۰۰ یا از طریق ااره بازی یا مشابه این امتیاز ۱۰۰۰۰۰۰ بدست اوردید فقط و فقط اول ارسال و بعد رسیدن واریز
حتما موقع پ خ دادن تصویر جنس یا کنسول یا بازی رو که دارید رو هم بفرستید
بقیه کاربرای شناخته شده هم که مثل همیشه واریز و برام ارسال میکنن
بنده رو هم همه چندیدن ساله پ ت مشناسن
موفق بشید
خریدار تعدادی دستگاه بازی هستم
حتما و حتما تاکید میکنم در حد اک باشه با تمام وسایل و لوازم روش مثل اک
قیمت منطقی باشه
psp - هر نسخه ای که بود کپی خور و سال و در حد با قیمت معقول بازی و لوازم دیگه نمیخوام
ps - vita همراه با رم و قیمت معقول اخری که خودم فروختم با ۲ تا بازی و تاپیکشم هست(میتونید ببینید)همراه رم و بازی فیزیکی ۳۷۰ هست!قیمت معقول!!
ps2 - حتما باز در حد باشه و در حد اک (۱ کی از دوستان خریدم امروز برام ارسال شده) تا ۲۰۰ تومان
ps3 - در حد فت یا اسلیم فرقی نداره فقط و فقط در حد باشه و قیمت معقول کپی خور و باز نشده
playstation camera - سالم و در حد باشه هیچ چیز اضافی نیاز ندارم جز بازی ربیتز و جاست دنس
نو کمرا هم ۱۴۵ اکش هست سایت هم ۱۶۰ میفروشه
3ds معمولی یا حتما new باشه به کارتریج نیازی ندارم چون کپی خور نرمافزاری شده و ..
فقط و فقط در حد اک بند و سالم کم کارکرد نوش ۶۰۰ تومان هست سایتها هم ۶۳۰ اینا میفروشن
اینجام ۳۳ تا ۳۷۰ خرید فروش شده بالاتر نمیخوام
بازی ps4 - کالکشن باشه ... قیمت معقول پ خ ...
چون همش برای کالکشن و خودم میخوام فقط و فقط
تاکید میکنم در حد اک باشه و قیمت معقول
حتما هم کابر بدون امتیاز (منظور امتیاز شارژ ایرانسل و بودید ۱۰۰۰ یا از طریق ااره بازی یا مشابه این امتیاز ۱۰۰۰۰۰۰ بدست اوردید فقط و فقط اول ارسال و بعد رسیدن واریز
حتما موقع پ خ دادن تصویر جنس یا کنسول یا بازی رو که دارید رو هم بفرستید
بقیه کاربرای شناخته شده هم که مثل همیشه واریز و برام ارسال میکنن
بنده رو هم همه چندیدن ساله پ ت مشناسن
موفق بشید