درود به همه ی دوستان خریدار Samsung Galaxy Ace 3 هستیم.واسه مصرف شخصی پس قیمت منصفانه بدید لطفا
foadazimi Registered User تاریخ عضویت 28 دسامبر 2012 نوشتهها 1,640 لایکها 222 محل سکونت همدان،شهر خوبان 23 فوریه 2015 #1 درود به همه ی دوستان خریدار Samsung Galaxy Ace 3 هستیم.واسه مصرف شخصی پس قیمت منصفانه بدید لطفا
foadazimi Registered User تاریخ عضویت 28 دسامبر 2012 نوشتهها 1,640 لایکها 222 محل سکونت همدان،شهر خوبان 1 آپریل 2015 #2 دوستان هوآوی g750 هم دارم.تعویض میکنم مبلغی سر میگیرم Sent from my HUAWEI G750-U10
AGHIL1265 Registered User تاریخ عضویت 2 ژوئن 2011 نوشتهها 440 لایکها 80 سن 33 28 آپریل 2015 #3 به نقل از foadazimi : درود به همه ی دوستان خریدار Samsung Galaxy Ace 3 هستیم.واسه مصرف شخصی پس قیمت منصفانه بدید لطفا کلیک کنید تا بازشود... سلام من یدونه دارم. اگه هنوز تهیه نکردید از همون ساعتِ اول که گوشیو خریدم گارد و برچسب روشه و کوچیکترین خط و خشی نمیتونید پیدا کنید حتی اون پلاستیک روی در پشت گوشی رو هنوز نکندمش! کلا خیلی خیلی تر و تمیزه و اگه بزاریش کنار صفر، اصلا نمیشه تشخیصش داد. و اینکه از لحاظ نرم افزاری هم هیچ مشکلی نداره
به نقل از foadazimi : درود به همه ی دوستان خریدار Samsung Galaxy Ace 3 هستیم.واسه مصرف شخصی پس قیمت منصفانه بدید لطفا کلیک کنید تا بازشود... سلام من یدونه دارم. اگه هنوز تهیه نکردید از همون ساعتِ اول که گوشیو خریدم گارد و برچسب روشه و کوچیکترین خط و خشی نمیتونید پیدا کنید حتی اون پلاستیک روی در پشت گوشی رو هنوز نکندمش! کلا خیلی خیلی تر و تمیزه و اگه بزاریش کنار صفر، اصلا نمیشه تشخیصش داد. و اینکه از لحاظ نرم افزاری هم هیچ مشکلی نداره
foadazimi Registered User تاریخ عضویت 28 دسامبر 2012 نوشتهها 1,640 لایکها 222 محل سکونت همدان،شهر خوبان 29 آپریل 2015 #4 سلام.ممنون از توجهت.با wildfire s و مقداری سر تعویض داری رفیق
AGHIL1265 Registered User تاریخ عضویت 2 ژوئن 2011 نوشتهها 440 لایکها 80 سن 33 29 آپریل 2015 #5 به نقل از foadazimi : سلام.ممنون از توجهت.با wildfire s و مقداری سر تعویض داری رفیق کلیک کنید تا بازشود... شرمنده، با این مورد نه
به نقل از foadazimi : سلام.ممنون از توجهت.با wildfire s و مقداری سر تعویض داری رفیق کلیک کنید تا بازشود... شرمنده، با این مورد نه