Y K
Registered User
درود.گوشی تمیز میخوام بدون مشکل قیمتم مناسب باشه ترجیحا۶۴گیگ پیشنادتان رابرام پخ کنید
مشکل دیگه ای نداره قیمت رو برام پخ کنسلام
مشکی تمیز دارم ، ۶۴ گیگ ، فقط درب پشت شکسته بود که عوض کردم
گارانتی هم داره
درود.قیمتتان بااکبندش فرقی نداره گمان نکنم کسی بااین قیمت بخرهنوت 8
رنگ ابی
64 گیگ گلوبال
گارانتی تسک میران ک از برج 10 شروع شده
گوشی مادرم هست فقط در حد واتساپ استفاده کردن نونو
پنل هواکسینگ ک بهترین پنل هست که تو صددتا یکیش این پنل نیست همش تیاننا هست
قیمت 4 تومن
درود.قیمتتان بااکبندش فرقی نداره گمان نکنم کسی بااین قیمت بخره
دوست عزیز اکثر 64 گیگ ها هواکسینگ هستن اون 128 هستش که تیانما دارهگوشی نونو هست و کم کار و با گارانتیه تسک میران هست معتبرترین گارانتیه و من هر چی نوت 8 دیدم تیانما بوده و سایه داشتن و این هواکسینگ هست بهترین نوعشو تخفیف میدم نه زیاد
دوست عزیز اکثر 64 گیگ ها هواکسینگ هستن اون 128 هستش که تیانما داره
داداش از کدوم حرفها بود والا ما هرچی 64 دیدیم خودمون هم داشتیم همشون پنل هواکسینگ داشتن همچین چیز خاصی هم نیست شما اینقدر داری روش مانور میدی بعدشم همه تیانما ها هم سایه نمیندازن کهاز اون حرفا بودا ولی کلی حال کردم . دمت گرم ☺
این دوستمون گوشی که نوش 3900 هست رو میخواد بفروشه 4م به در دیوار میزنه بگه گوشی من از گوشی نو بهترهداداش از کدوم حرفها بود والا ما هرچی 64 دیدیم خودمون هم داشتیم همشون پنل هواکسینگ داشتن همچین چیز خاصی هم نیست شما اینقدر داری روش مانور میدی بعدشم همه تیانما ها هم سایه نمیندازن که
این دوستمون گوشی که نوش 3900 هست رو میخواد بفروشه 4م به در دیوار میزنه بگه گوشی من از گوشی نو بهتره)
ببین من دوستم مشکی 64 گیگ داره تیانما ربع ساعت بازی میکنه سایه میندازه و یک یر برو نگتو گروه تلگرتم ببین تیانما چقدر سایه میندازه نظیر ردمی نوت 9اس ک دوستان دیدنداداش از کدوم حرفها بود والا ما هرچی 64 دیدیم خودمون هم داشتیم همشون پنل هواکسینگ داشتن همچین چیز خاصی هم نیست شما اینقدر داری روش مانور میدی بعدشم همه تیانما ها هم سایه نمیندازن که