• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدازعراق

4li2afm

Registered User
لایک‌ها
164
سلام خدمت دوستان.یکی ازدوستانم واسه زیارت رفته عراق من بهش گفتم سامسونگ اس5روقیمت بگیره.اونم قیمت گرفته ومیگه900تومنه.
حالامن میترسم گوشی های کپی بندازن بهش چون اون زیادسردرنمیاره.میخواستم بدونم که گوشیهای های کپی روچطورمیشه ازاصل تشخیص داد؟چون فهمیدنش خیلی سخته
ممنون میشم کسانی که سردرمیارن جواب بدن

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
سلام خدمت دوستان.یکی ازدوستانم واسه زیارت رفته عراق من بهش گفتم سامسونگ اس5روقیمت بگیره.اونم قیمت گرفته ومیگه900تومنه.
حالامن میترسم گوشی های کپی بندازن بهش چون اون زیادسردرنمیاره.میخواستم بدونم که گوشیهای های کپی روچطورمیشه ازاصل تشخیص داد؟چون فهمیدنش خیلی سخته
ممنون میشم کسانی که سردرمیارن جواب بدن
ماشالا سامسونگ رو هر کجا که بخواید کپی زده کشورهای عربی هم بنجول فروش هستند
خوب وقتی بتونه روشنش کنه متوجه میشه دیگه هم بهتره هم اینکه پلمپ بیاره احتمال داره روشن نشه
روشن بشه دیگه خیلی راحته تشخیص اینکه گوشی اصله یا نه! البته اگه بخوای به تعداد بیاری ارزش داره که یکی اونجا روشن بشه

4li2afm

Registered User
لایک‌ها
164
ماشالا سامسونگ رو هر کجا که بخواید کپی زده کشورهای عربی هم بنجول فروش هستند
خوب وقتی بتونه روشنش کنه متوجه میشه دیگه هم بهتره هم اینکه پلمپ بیاره احتمال داره روشن نشه
روشن بشه دیگه خیلی راحته تشخیص اینکه گوشی اصله یا نه! البته اگه بخوای به تعداد بیاری ارزش داره که یکی اونجا روشن بشه

گوشی های کپی خیلی شبیه اصله به راحتی نمیشه تشخیص داد

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
گوشی های کپی خیلی شبیه اصله به راحتی نمیشه تشخیص داد
کیفیت تصویر گوشی و رمز هایی که میشه باهاش اصلی بودن گوشی رو متوجه شد موجوده تو اینترنت

mb2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
85
مطمئن باش گرونتر نباشه ارزونتر نیست

mb2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
85
650دلارو با دینار عراق محاسبه کنید متوجه میشید

raibo

Registered User
لایک‌ها
41
گوشیهای کپی معمولا رم خیلی پاینتری نسبت به گوشی اصلی دارن معمولا زیر یک گیگ مدل سامسنگ لوگوی پشت گوشی بصورت برجسته حک شده که با لمس کردن مشخص میشه اندروید پاینتری هم دارن همچنین حافظه داخلی و درمورد s5 اگر اصل نباشه امکاناتی مثل حسگر اثر انگشت و ضربان قلب و ضداب بودن رو نداره در ضمن با احتساب قیمت دلار نمیتونه زیاد تفاوت قیمت داشته باشه مگر اینکه سیم کارتش قفل باشه که باید برسی بشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
داداش تو ایران این چیزا ارزونتره

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
فکر کنم تو عراق ارزونتر باشه من که یه رسیور از انجا خردیم 830 در حالی که تو ایران 1300 قیمت دادنbein sport فقط باید حالیش باشه که بهش نندازن.

4li2afm

Registered User
لایک‌ها
164
ازپاسخ همتون ممنونم.

بالا