• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدن سگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arash-Shams

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
قصد خریدن سگ دارم از نژاد هاسکی
دوستان توی تهران یه مرکز معتبر معرفی کنید ممنون میشم

در کل نظرتون چیه پیشنهاد دیگه ای در مورد نژاد دارید هم مطرح کنید
با تشکر

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
سلام اول نمیخواستم چیزی بذارم اما دیدم نوشتی نظرم میخوای گفتم پس بنویسم.به نظر من هاسکی نگیر دوست عزیز ایم حیوون برای هوای سرد سیره بله قبول دارم خیلی قشنگه اما اصلا به آب و هوای ایران نمیسازه و اذیت میشه این سگ برای آب و هوای زیر 20 درجه هست و تازه اونجا میتونه حال کنه وگرنه تو این آب و هوا میمیره و زجر میکشه.به نظر من برو دنبال ژپرمن چرا؟ چون هم شبیه هاسکی هست هم با وفاس هم به اکثر آب و هوا ها میخوره

Arash-Shams

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون دوست عزیز
من در مورد نژادی که گفتید سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد .
میشه چند تا عکس بزارید ازش ؟
من میخوام قیافتن شبیه هاسکی باشه و البته رنگشم برام مهم از سگ سیاه و قهوه ای خوشم نمیاد

Atheros

Registered User
لایک‌ها
11
اگه میتونی بهش یه اتاق بزرگ اختصاص بدی همراه با کولر(در تابستان) مشکلی نداره
در غیر اینصورت هاسکی نگیر

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
دوست عزیز ادامه فرمایش برادرمون کولرش نباید آبی باشه بلکه فقط گازی که دم نداشته باشه
این سگی که من میگم معروفه به ژرمن زرد یا آلمانی خیلی خیلی باهوشه جوری که تو ارتش آمریکا یک تعداد زیادیشون رو تربیت کردن و استفاده میکنن تو هلال احمر هم از این سگ استفاده کردن شما سرچ کن ژرمن شپهرد میاد در موردش
حالا اینم فعلا داشته باش تا بعد
http://2222wiler.webphoto.ir/admin/files/2222wiler/22420423.jpg

Arash-Shams

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز اینا ترسناکن من بیشتر نظرم هاسکی هست چون ریویو های زیادی در موردش خوندم و تقریبا از همه سرتر بوده بعلاوه قیافه ی خیلی خوبی داره منتها میمونه بحث کولر آبی و گازی که شما میگید
واقعا اذیت میشه توی تابستان ؟ چون ما تقریبا یه جای خوش آب و هوا هستیم نه تابستون خیلی گرم نه زمستون خیلی سرد

از کجا بخرم توله هاسکی ؟ قیمتش حدودا چند هست ؟

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان لطفا قیمت توله ژرمن + هاسکی رو هم بگید،
خیلی وقته تو کف خرید یه ژرمن شپرد هستم:(

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
ژرمن شپرد که خوبه.اکی اگه گیر دادی رو هاسکی بذار ازش کامل بگم.توله هاسکی خیلی انرژی داره پس باید خیلی فضا بهش بدی و هر روز باید تو هوای سرد بازی کنه تو یک حیاط مثلاتو زمان توله بودن با بچهها رفتار خوبی نداره اینم در نظر بگیر اما بزرگ شه خوب میشهبه درد دزد گرفتن نمیخوره چون اینکاره نیس بنده خداشما باید یک فضای بزرگ رو بهش اختصاص بدی با 2 تا کولر گازی که مدادم کار کنه اگر اینطور نبود هاسکی شما حداقل 6 ماه و حداکثر 2 سال دیگه میمیره در صورتی این سگ 15 تا 18 سال عمر میکنهاگر میتونی از خرج برق و فضای بزرگ بر بیای بگیر وگرنه الکی حییوون رو برای این که قشنگه اسیر خودت نکن و زجرش نده.توله هاسکی خوب هم قیمت نژاد اصیلش حدود 2500 هست اگر دیدی یکی داره کمتر میده فکر نکن آدم خوبیه بدون اون هاسکی اصیل نیست و تو بزرگی تغییر چهره میده میشه یه چیزه دیگهژرمن شپرد هم حدود 2 تومنه اصیلش

Arash-Shams

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی از کمکتون اما متاسفانه ژرمن شپرد ظاهر خوبی نداره بیشتر شبیه سگ گله هست از روی ظاهر
سگ های آپارتمانی چطور ؟ شیتزو ؟ تریر ؟ Cavalier King Charles Spaniel ؟
با این حساب اگر قرار به زجر کشیدن هست ترجیح میدم از خیر هاسکی بگذرم .

نظرتون در مورد شی هوا هوا چیه
؟

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
هاسکی نخر واقعا من نمیدونم تو ایران چرا باید همچین سگی رو بیارن!!!!! خداییش گناه داره ...... .و همونطور که گفتن زود میمیره بهترین مکان برای این سگ آلاسکا و روسیه هست.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
میتونم به جرات بگم تا حالا با ژرمن سر و کله نزدی وگرنه عاشقش میشی ژرمن خیلی باهوش و با وفاس با اون جثه با بچه ها بازی میکنه بهترین دوست واسه همس من که عاشقشماگر آپارتمان دارید که کلا ژرمن هم بیخیال بشید چون اونم جنب و جوش میخواد در مورد تریر خوبه اما نژادش خیلی شده تو ایران دیگه همه دارن از این نژاد اما شی هوا به نظرم خوبه هم با بچه ها رفتار خوبی داره هم حرف گوش کنه فقط مشکلش اینه با حییوونا دیگه کنار نمیاد مخصوصا نمیتونی تو خیابون ولش کنی چون خیلی عصبی میشه وقتی گربه و پرنده میبینه میره دنبالشون به حرف صاحبشم گوش نمیده اما نظر من شو هوا نزاد مو بلندش قشنگه و جالب قیمت تولشم بین 1400 تا 1800 هست کمتر دان اصل نیس بیشتر دادن تو پاچتهآره هاسکی رو من هم خیلی دوس دارم ولی چون زجر میکشه دلم نمیاد واسه اینکه من سگ قشنگ داشته باشم اون رو زجر بدم ولی از دوستدارانشم

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
در مورد لاهاسا و پاپیلون هم یک تحقیقی بکن سگای خوبی هستن برای شهر

Arash-Shams

Registered User
لایک‌ها
3
مرکز خرید معتبر سراغ ندارید ؟
اگر این هارو بیرون ببرم میگن پلیس میگیره سگ رو راست میگن ؟
sag.PNG
این سگ از چه نژادی هست که عکسشو گذاشتم

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
این عکس مثل مسابقه تشخیص چهر میمونه داداش :D
برای اینکه آدم بفهمه نژاد چی هست باید از روبرو یا از کنار عکس گذاشت اما اینکه معلووم نیس اما حدس میزنم از خط های بدنش و پوست نازکش این سگ گری هوند باشه
این سگ بیچارت میکنه تو آپارتمان از بس شره راستی یک نکته مهم اصلا با بچه ها کنار نمیادا این خیلی مهمه اما سگ خوبیه اگر یک صاحب داشته باشه و خوبم بهش حال بدی چون فوق العاده پر جنب جوشه
من تو مشهدم نمیدونم تهران چطوره اوضاع اما من با سگ کوچیک رفتم بیرون گیر نداده کسی سگ بزرگ بوده اما تو ماشین کسی گیر نداد جر یک یارو بسیجیه که گفتم به تو چه تو ماشینمه نه بیرون جرات داری برو نزدیکش تا بگم تیکه تیکت کنه اون موجود پشمالو هم در رفت (ژرمن داشتم که ترسید ازش)
مرکز معتبر هم تو تهران که نمیشناسم تو مشهدم میشناسم اما معتبر نیست یارو توله آورده از روستا به عنوان توله هاسکی میده به 3 میلیون اما اصلا یک چیز دیگس من خودم سگ ندارم الان اما هرکدوم از دوستام که میخوان باهاشون میرم پیش یکی که دامپزشکه تو یک شهر کوچیک نزدیک مشهد ایشون اصیل ترین سگ ها رو داره از هر نژادی با قیمت مناسب.اگر شما برات مهمه سگ خوب و اصیل بگیری پاشو بیا مشهد با هم میریم اونجا یک نژاد خوب رو بردار ببر فکر کنم ارزون تر از تهران هم باشه یکمی.خود منم حاظرم برم بخرم برات بفرستم اما خوب خودتون بیاید بهتره هم اینکه هیچکس اعتماد نمیکنه به یک یوزر اینترنتی که بخواد یکی دو میلیون براش بفرسته هم اینکه خودتون باشید تا بهترین انتخاب رو انجام بدید
در هر حال من درخدمتم دوست عزیز

Arash-Shams

Registered User
لایک‌ها
3
پس تا اینجا
ژرمن - لهاسا - پاپیلون
به نظر شما اولویت های اول هستن
در مورد شرایط بهداشتی میگن باید واکسن های مخصوص زد بهشون
پاپیلون توی ریویو هایی که خوندم با بچه کنار نمی آد و کمی حسود هست مثل شی هوا هوا وق وق زیاد میکنه
سگ آروم خشگل خوب یاد بگیره صدا هم زیاد نزنه تقریبا شبیه هاسکی باشه چون خیلی خوبه ویژگی هاش همونی هست که من میخوام منتها به قول شما ذجر کش میشه نمیشه خرید معرفی کنید
ممنون

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
خوب در مورد بهداشت بله اگر تشریف بیارید مشهد و بریم پیش اینبنده خدا ایشون تزریقاتشون رو میکنن و واکسیناسیون هم میشه سگتون و شناسنامه براش صادر میشه جاهای دیگه رو نمیدونم والا چطوریه.بعدم شما باید هر سال واکسن رو تمدید کنی.
ببین آرش جان ای کاش شما از زندگیت میگفتی که حیاط داری یا آپارتمان بچه کوچیک داری یا نه زن تو خونت زندگی میکنه یا نه بعد تصمیم میگرفتیم
هاسکی رو اگه پولشو داری یک زیر زمین 100 متری بدی بهش با 2 3 تا کولر گازی بگیر وگرنه نکن که خودت افسرده میشی وقتی میبینی داره اذیت میشه
حالا اویت
نظر من اگر حیاط داری یا میتونی فضای باز برای ژرمن بدی مثلا شبا باهاش بری بدویی و اینا اگر از ژرمن حال میکنی بگیر.هم با بچت خوب کنار میاد هم مهربونه هم خیلی خوب یاد میگیره از با وفاییش هم نمیگم که تعریفش زیاده.اما اگر از ژرمن کلا حال نمیکنی
اگر مکان زیاد نداری و آپارتمان داری لهاسا هم سگ خوبیه برای انتخاب اول تو آپارتمان هم باهوش هم با بچه ها مهربون اما با حییونا دیگه اصلا شوخی نداره.صر صدا هم نداره زیاد مگر اذیت باشه
پاپیلون هم سگ خوبیه اما آره خیلی حساسه حسود نیست مغروره باید نازش کنی بهش نرسی لجباز میشه اما من رفتارشو با بچه ها دیدم بد نبوده
حالا گر علاقه به سگ بزرگ داری و جای کم هم داری میتونی روی سنت برنارد هم کار کنی اما گرونه اصیلشم خیلی خیلی کمه اما سایز اندازه هاسکی رنگ کرمی بی صر صدا باهوش با بچه ها رفیق رفیق.
حالا یکم از شرایطط بگو تا بهترین انتخاب رو بگم

Arash-Shams

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
یک حیاط داریم که 3 تا ماشین توش جا میشه
روبروی خونه یک پارک داریم خیلی بزرگ و خیلی خلوت میتونه محل مناسبی برای فعالیت های بیرونی سگ باشه
بیشتر میخوام توی اتاق کنارم باشه نمی خوام توی حال یا پذیرایی بره چون شاید بقیه خانواده راحت نباشن

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
شما از همه گزینه ها میتونی استفاده کنی چون شرایطش رو داری ببین خودت چی نظر داری

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا