این عکس مثل مسابقه تشخیص چهر میمونه داداش
برای اینکه آدم بفهمه نژاد چی هست باید از روبرو یا از کنار عکس گذاشت اما اینکه معلووم نیس اما حدس میزنم از خط های بدنش و پوست نازکش این سگ گری هوند باشه
این سگ بیچارت میکنه تو آپارتمان از بس شره راستی یک نکته مهم اصلا با بچه ها کنار نمیادا این خیلی مهمه اما سگ خوبیه اگر یک صاحب داشته باشه و خوبم بهش حال بدی چون فوق العاده پر جنب جوشه
من تو مشهدم نمیدونم تهران چطوره اوضاع اما من با سگ کوچیک رفتم بیرون گیر نداده کسی سگ بزرگ بوده اما تو ماشین کسی گیر نداد جر یک یارو بسیجیه که گفتم به تو چه تو ماشینمه نه بیرون جرات داری برو نزدیکش تا بگم تیکه تیکت کنه اون موجود پشمالو هم در رفت (ژرمن داشتم که ترسید ازش)
مرکز معتبر هم تو تهران که نمیشناسم تو مشهدم میشناسم اما معتبر نیست یارو توله آورده از روستا به عنوان توله هاسکی میده به 3 میلیون اما اصلا یک چیز دیگس من خودم سگ ندارم الان اما هرکدوم از دوستام که میخوان باهاشون میرم پیش یکی که دامپزشکه تو یک شهر کوچیک نزدیک مشهد ایشون اصیل ترین سگ ها رو داره از هر نژادی با قیمت مناسب.اگر شما برات مهمه سگ خوب و اصیل بگیری پاشو بیا مشهد با هم میریم اونجا یک نژاد خوب رو بردار ببر فکر کنم ارزون تر از تهران هم باشه یکمی.خود منم حاظرم برم بخرم برات بفرستم اما خوب خودتون بیاید بهتره هم اینکه هیچکس اعتماد نمیکنه به یک یوزر اینترنتی که بخواد یکی دو میلیون براش بفرسته هم اینکه خودتون باشید تا بهترین انتخاب رو انجام بدید
در هر حال من درخدمتم دوست عزیز