• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدن یا نه خریدن گوشی در شرایط فعلی بازار؟ مسئله این است(بازاری ها بیان تو)

DomainBiz

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بچه ها من قصدم این بود امشب یا فردا شب دیگه برم گوشی رو بخرم اما با شنیدن یک خبر از TV یک مقدار عجله ای که داشتم خوابید،طرف گفت سکه از پنج شنبه تا امروز که شنبه هست حدودا 20 هزار تومان افت داشته..

نمی دونم تاثیر داره تو گوشی موبایل یا نه اما میخواستم نظر شما دوستان رو بدونم آیا صبر بکنم و ببینم طی روزهای آتی چی میشه بهتر نیست،پیش بینی شما بازاری ها چیه؟

البته تو تاپیک یکی دو تا از دوستان هم که رفتم ظاهرا یک سری افت هایی بوده،حالا میخواستم نظر شما رو بدونم که بخرم یا نخرم،حدودا 1200 بودجه گذاشتم کنار برای گوشی اما تو فکرشم خوب اگه بیاد پایین شاید بشه با همین یک Xperia z یا در کل گوشی سطح بالاتر از بودجه ای که دارم خرید

منتظر نظراتتون هستم

یا علی/

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
من جات باشم اندکی صبر میکنم. البته اگه نوسانات کوچیک برات مهم هستن.
چیزی که مسلمه شما اگه صبر کنی گوشی گرون نمیشه. پس ضرر نمیکنی. ولی ممکنه یه موچول بیاد پایین‌ مخصوصا گوشیای تازه وارد.
البته منتظر افت سنگین تو گوشی های قدیمیتر نباش.
بنده خودم همین موقع قصد خرید داشتم که فعلا به تعویض رضایت دادم

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 2

ghoshiry

Registered User
لایک‌ها
42
والا منم موندم چه کنم بخرم یا نخرم ؟
فکر میکنید نوت 3 هم مثل اس4 به این قیمت برسه ؟

virus69

Registered User
لایک‌ها
441

DomainBiz

Registered User
لایک‌ها
4
از نظر من note 3 پایین میاد،چون هر گوشی که اول میاد یکم قیمت هاش رو گنده گنده میزنن و به قول یارو گفتنی تا هم دسته......

بحث ما الان سر نوسانات که آیا روند رو به پایین میره یا خیر؟یا به عبارتی اصلا ارزش داره آدم صبر بکنه مثلا یکی دو هفته ببینه چی میشه؟

ghoshiry

Registered User
لایک‌ها
42
داشم اس4 خرید حدود 2200 ولی یه ماه بعدش شد 1700 این همون نوساناتی که میگید این موضوع واسه دو سه ماه پیشه

ghoshiry

Registered User
لایک‌ها
42
درود بابا طرف خارجی از این وزیر خوشش اومده

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
هر زمان برای خرید یک کالا به این فکر افتادید که "صبر کنم ارزانتر می شود یا نه؟" بلافاصله به این فکر کنید که چقدر زنده خواهیم بود؟! از زندگی چگونه لذت میبریم، خوشی های زندگی ما که یکی از اونها محقق شدن آرزوهای کوچک ما هست چقدر هست و چه تاٍثیری در روحیه ما دارند. هر لحظه که میگذره داریم ضرر میکنیم چون به پایان زندگیمون نزدیکتر میشیم، اگر میخواهیم کار مثبت کنیم این زمان را شاد باشیم بدون استرس...
وقتی سن کمی بره بالا این حرفها بیشتر به دل میشینه ....

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
من نمیدونم نتیجه ی مذاکرات چی میشه ولی تجربه ثابت کرده گوشی هایی که تازه میاد کم کم قیمت هاشون افت میکنه!!
حدودا تا 15م ماهه دیگه اس 4 تا 1500 گیرت میاد و نوت 3 هم تا 1800-1750 میشه پیدا کرد...به نظرم دو هفته صبر کن.

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
هر زمان برای خرید یک کالا به این فکر افتادید که "صبر کنم ارزانتر می شود یا نه؟" بلافاصله به این فکر کنید که چقدر زنده خواهیم بود؟! از زندگی چگونه لذت میبریم، خوشی های زندگی ما که یکی از اونها محقق شدن آرزوهای کوچک ما هست چقدر هست و چه تاٍثیری در روحیه ما دارند. هر لحظه که میگذره داریم ضرر میکنیم چون به پایان زندگیمون نزدیکتر میشیم، اگر میخواهیم کار مثبت کنیم این زمان را شاد باشیم بدون استرس...
وقتی سن کمی بره بالا این حرفها بیشتر به دل میشینه ....

فرمایشاتتون متین و زیبا اما وقتی سن میره بالا ولی جیب میره پایین تر...چه میشه کرد ؟؟!! به جز اینکه منتظر بود یا حسرت خورد؟؟!!

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
بعیده صلح کنند به نظر من.شما پیگیر اخبار باش اگه صلح کنن قیمتا تا 20یا 30 درصد ممکنه پایین بیاد.
بهترین گزینه به نظرم نکسوز4 هست با بودجه شما.

kolipharos

Registered User
لایک‌ها
4
گوشی پایین میاد اما اون گوشی که میخوای اعتبارش هم کم میشه و مدل جدید جایگزین میشه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
در کنار مطلبی که خدمتتون عرض کردم یه نظریه هم هست که در هر صنفی میگن "بزرگان با بزرگی میایند و همانطور بزرگ میروند" مثلا گوشی اس2 با قیمت یک و دویست آمد و الان هم بعد دوسال (تورم همیشه هست ، نوسان ارزی هم بهش اعتباری نیست) اگر نوش باشه حدود 1 تومن قیمت داره . یا اس3 مینی یادمه 820 تومن بود هفت هشت ماه پیش گارانتی مایکروتل الان حدود هفتصد یا ششصد و هفتاد هست. خب بعد شش ماه یا بیشتر افت آنچنانی نداشته که ارزش صبر کردن داشته باشه. در مجموع بجز این زمان خاص که هرچند سال یکبار شاید پیش بیاد و خبر بزرگ محسوب میشه مابقی زمانها بهتره برحسب بودجه در همون زمان خریدمون بکنیم و از خریدهامون لذت ببریم.
متاسفانه در کشورمون هم بی اخلاقی در کسب و کار نهادینه شده و فروشنده محاله زیر قیمتی که خودش خریده فروش کنه حالا اگر تحولات اقتصادی هرچه باشه! بهمین خاطر کاهش قیمتها در کوتاه مدت خیلی خیلی کم خواهد بود.زمانی که ارز کمی بالا ببره به نرخ لحظه افزایش قیمت داریم ولی با کاهش همانقدر کاهش در قیمت نداریم! این بعنی بی اخلاقی در کسب و کار! درحالیکه ضرر هم جزئی از قانون تجارت هست ولی در اینجا فقط سود باید کرد ضرر برای خریداران همیشه هست.

mra680

Registered User
لایک‌ها
107
درود به شما یه دوستان . . . همیشه اول هر چیز جدید و تازه دلال بازی و سود بازی یه سری پولدار و تاجر هست . . .اونایی که میتونن با پولشون خروجی کارخونه رو در صدمی از ثانیه بخرن . . .صبر کنید عزیزان تا تب و تاب بازار داغ از بین بره . . .موفق باشین

DomainBiz

Registered User
لایک‌ها
4
پس با این حساب اندکی صبر میکنیم ببینیم چی میشه،تا بعد ایام عزاداری،

ممنون از همه دوستانی که نظر دادند

atla3

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز اگه قیمت می بینی یککم اومد پایین واسه مذاکرات هست ولی فکر نکنم اسرائیل بذاره مذاکره درست بشه بعدم هر گوشی یه زمانی ابهت داره همین اکسپریا زد وقتی اومد همه می گفتن اخرشه الان زد شده یک گوشی معمولی اگرم فکر می کنی مثلا نوت 3 بشه 1500 نمیشه چون اگه گوشی نوت بشه 1500 جی ال ایکسم گوشی 600 تومنیشو باید بکنه 300 تومن که امکان نداره الان قیمت کف اس 4 1600 تا 1650 چرا شاید 4 5 سال دیگه 1200 هم گیر بیاری

ghoshiry

Registered User
لایک‌ها
42
داش دمت گرم حرفت متین ولی بازم بهتر صبر کرد شاید فرجی شد گوشیا خوبن ولی قیمتا بالاس البت قیمت به ریال بالاست

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوست عزیز اگه قیمت می بینی یککم اومد پایین واسه مذاکرات هست ولی فکر نکنم اسرائیل بذاره مذاکره درست بشه بعدم هر گوشی یه زمانی ابهت داره همین اکسپریا زد وقتی اومد همه می گفتن اخرشه الان زد شده یک گوشی معمولی اگرم فکر می کنی مثلا نوت 3 بشه 1500 نمیشه چون اگه گوشی نوت بشه 1500 جی ال ایکسم گوشی 600 تومنیشو باید بکنه 300 تومن که امکان نداره الان قیمت کف اس 4 1600 تا 1650 چرا شاید 4 5 سال دیگه 1200 هم گیر بیاری

اینطور هم نیس وقتی گوشی های جدید بیان گوشی های قدیمی قیمتشون میاد پایین تر
این رو به مرور زمان میتونید ببینید مثلا با اومدن اس5 یا نکسوس 5 ببینید قیمت بعضی از مدل های تاپ تا حدودی میاد پایین:)

بالا