• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید آیفون لاک و آنلاک کردن

monsteriran

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان
کسی رو داریم که اینجا آیفون هر ورژنی رو لاک خریده باشه و بعد از انلاک کردن استفاده کرده باشه؟
اگر داریم میشه بگین چه مشکلاتی داشتین؟
آیا میارزه که اینکارو انجام بدیم یا نه؟

monsteriran

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان
کسی رو داریم که اینجا آیفون هر ورژنی رو لاک خریده باشه و بعد از انلاک کردن استفاده کرده باشه؟
اگر داریم میشه بگین چه مشکلاتی داشتین؟
آیا میارزه که اینکارو انجام بدیم یا نه؟

یعنی جدی هیچکس انجام نداده؟

sir pouya

Registered User
لایک‌ها
36
بستگی داره چطور انلاک بشه
اگه پول بدین و از طریق اپراتور انلاک بشه هیچ مشکلی نداره
ولی از طریق سخت افزاری شاید یک مشکلاتی به وجود بیاره.
ولی اگه می خواین ایفون بخرین،انلاک فکتوری بخرین بدون دردسر.
فک نکنم لاک خریدن و بعد انلاک کردن زیاد به صرفه باشه

monsteriran

Registered User
لایک‌ها
9
بستگی داره چطور انلاک بشه
اگه پول بدین و از طریق اپراتور انلاک بشه هیچ مشکلی نداره
ولی از طریق سخت افزاری شاید یک مشکلاتی به وجود بیاره.
ولی اگه می خواین ایفون بخرین،انلاک فکتوری بخرین بدون دردسر.
فک نکنم لاک خریدن و بعد انلاک کردن زیاد به صرفه باشه

یه بنده خدائی گفت فقط IMEI رو می گیره بدون انجام عملی رو گوشی آنلاک دائمی می کنه
گوشی لاک هم با قیمت حدودا 500 داره به من میرسه
با آنلاک کردنش میشه 600
که از گوشی چینی هم ارزونتر در میاد
این که میگین داستان داره و دردسر میشه می خوام ببینم دردسرش چیه

monsteriran

Registered User
لایک‌ها
9
500تومن!!!
ایفون5 آنلاکش تو سایت معتبر ای بای حدود600 یورو بود

دوست عزیز آیفون 5 لاک تو سایت خود اپل 99 دلاره
من دلار 2500 دارم 500 تومن می تونم بگیرم
100 تومن هم اینجا می گیرن آنلاک می کنن

uiq1

Registered User
لایک‌ها
27
اما تا اونجایی که من میدونم 199دلار قیمت قراردادیه.که فکرکنم2ساله بود.به همه هم نمیدن.هر ماه باید ی پولی پرداخت بشه...

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
لاك اپل تو بازار چيزي بين 50 تا 500 تومن هزينه داره همونجور كه دوستمون گفتند اپراتوري باشه يا سخت افزاري و ..
ضمنا باز دوستان گفتند اين قيمت ها ماله Contract اپراتور هست نه اينكه به مشتري ازاد بدن
شما بخواي انلاك ازاد بخري بايد بري فروشگاه اپل بخري حالا اگر خودت دلار 2500 داري يه كم كمتر از بازار تهران واست در مياد در واقع 16 گيگ مشكي الان حدود 600 دلار ه كه با دلار 3500 ميشه 2/100 كه تو بازار تو همين رنج هست و با دلار شما خوب ارزون تر مي شه

monsteriran

Registered User
لایک‌ها
9
لاك اپل تو بازار چيزي بين 50 تا 500 تومن هزينه داره همونجور كه دوستمون گفتند اپراتوري باشه يا سخت افزاري و ..
ضمنا باز دوستان گفتند اين قيمت ها ماله Contract اپراتور هست نه اينكه به مشتري ازاد بدن
شما بخواي انلاك ازاد بخري بايد بري فروشگاه اپل بخري حالا اگر خودت دلار 2500 داري يه كم كمتر از بازار تهران واست در مياد در واقع 16 گيگ مشكي الان حدود 600 دلار ه كه با دلار 3500 ميشه 2/100 كه تو بازار تو همين رنج هست و با دلار شما خوب ارزون تر مي شه

من لاک می خوام نه آنلاک دوست عزیز

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
لاك مي خواي يعني نمي خواي استفاده كني ازش با اپراتور هاي ايران ؟
من از سوال برداشت كردم مشكلتون رو انلاك كردن گوشي لاك هست
موفق باشيد

new24

Registered User
لایک‌ها
300
نگاه کنید
اگه لاک شده باشه و شما بتونید بیارید یعنی کشک!!موبایل 99سنتی توی امازون هستش لاک شده(مدل های دیگه)
موقع خرید شما باید یک قرار داد امضا کنید و ماهیانه یک پولی بدید و باید تبعیت همونجا رو داشته باشید تا بتونید حساب بانکی بزنید و باید یک حساب بانکی معرفی کنید!!و خیلی چیزای دیگه

مطمئن باشید اینا همش چرنده،اون گوشی هم دزدیه،خودتونو اذیت نکنید
من که دقیقا نمیدونم چجوری ولی تا اونجا که میدونم بازش میکنن و یک قطعه رو تعویض میکنن و گوشی سریالش پوووف میره هوا و دیگه پلیس ردیابی نمیکنه
همینجا یوزر هایی هستن که گوشی دزدی میفروشن،خیلی هم ارزون(قیمت گرفتم گفتن اکسپریا ارک اس رو میدن400 و خورده ای با نوشته کتبی که این مال فروشنده هستش و هیچ مشکلی هم نداره(100% سریال رو با اون قطعه فرستادن هوا))
منظورم هم از قطعه یک چیزی مثل سی پی یو یا هیچ چیز دیگه نیست
شاید یک باطریه که برش میدارن تا سریال ریست بشه!!
واللا خودم نمیدونم این چجوریه،اگه شما میدونید همینجا بگید(همین قطعه در اوردن رو هم از راننده سرویس سابقمون یاد گرفتم)

abomfunk

Registered User
لایک‌ها
0
لاك مي خواي يعني نمي خواي استفاده كني ازش با اپراتور هاي ايران ؟
من از سوال برداشت كردم مشكلتون رو انلاك كردن گوشي لاك هست
موفق باشيد

ببین من سوالم اینه میگن لاک رو آنلاک کنی خیلی مشکلات داره به دردسرش نمی ارزه
می خوام ببینم اون دردسره چیه؟

abomfunk

Registered User
لایک‌ها
0
نگاه کنید
اگه لاک شده باشه و شما بتونید بیارید یعنی کشک!!موبایل 99سنتی توی امازون هستش لاک شده(مدل های دیگه)
موقع خرید شما باید یک قرار داد امضا کنید و ماهیانه یک پولی بدید و باید تبعیت همونجا رو داشته باشید تا بتونید حساب بانکی بزنید و باید یک حساب بانکی معرفی کنید!!و خیلی چیزای دیگه

مطمئن باشید اینا همش چرنده،اون گوشی هم دزدیه،خودتونو اذیت نکنید
من که دقیقا نمیدونم چجوری ولی تا اونجا که میدونم بازش میکنن و یک قطعه رو تعویض میکنن و گوشی سریالش پوووف میره هوا و دیگه پلیس ردیابی نمیکنه
همینجا یوزر هایی هستن که گوشی دزدی میفروشن،خیلی هم ارزون(قیمت گرفتم گفتن اکسپریا ارک اس رو میدن400 و خورده ای با نوشته کتبی که این مال فروشنده هستش و هیچ مشکلی هم نداره(100% سریال رو با اون قطعه فرستادن هوا))
منظورم هم از قطعه یک چیزی مثل سی پی یو یا هیچ چیز دیگه نیست
شاید یک باطریه که برش میدارن تا سریال ریست بشه!!
واللا خودم نمیدونم این چجوریه،اگه شما میدونید همینجا بگید(همین قطعه در اوردن رو هم از راننده سرویس سابقمون یاد گرفتم)

داداش چی گفتی فهمیدی خودت؟

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
عزیز من خیلی سر درنمیارم اما اینو مطمئنم 99دلاریه قراردادیه

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
اقا جون 99 دلاری نداریم 198 دلار یا 199 یا 189 دلاری قرارداری داریم اگه لاک اتی اند تی هست بگیر بیار بفروش به من هیچ مشگلی هم نداره باز هم میشه.البته قبل از خرید ای می شو IMEI رو بفرست چک کنم ببینم باز میشه یا نه ببعضی ها اصلا باز نمیشن بعضی ها هم هزینش زیاده البته 200 دلار بگیری هزینش بالاترینش 400 تومنه بازم می ارزه.من میخوام داشتی یدونه و حتی تعداد.ئلی له و لورده نباشه و با ایمیی باشه که باز میشه.لاک باشه باز میشه بلاکد باشه هم باز میشه ولی بعضی اپراتور ها باز نمیشه یا اصلا سیم کارت نمیخورن.

behnam1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش من 1 سوال داشتم .... شرمنده ها . ببخشید
چون شما گوشیو از اونور برات آوردن اطلاعاتت از من بیشتره . برای همین وقتتو می گیرم

من پسر خاله هام از امریکا و انگلیس می تونن برام بیارن. فقط می گن لاک به قیمت 99 دلار یا 199 دلار که بگیریم بعدش باید با مثلا شرکت at&t یاsprint یا .... قرارداد 2 ساله ببندیم که ماهیانه هزینه خط و اینترنتو از حسابم کم می شه!!!
من سوالم اینه ؟
وقتی آوردنو من اینترنتی با imei آنلاکش کردم . بازم اون هزینه ماهیانه هرو باید هر ماه پرداخت کنم ؟؟؟؟ چون آنلاکی که از طریق imei انجام می شه هزینش به خود اپراتور پرداخت می شه.
ممنون
ببخشید

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
این 199 دلار برا 16 گیگ 5 اس+2سال قرارداد با اپراتور هست.اگه لاک بدون قرارداد باشه تا 400 دلار هم ارزش خرید داره چون اینجا آنلاک کردن اپراتوری حدود 100-150 دلار میفته که بازم 100-150 دلار ارزون تر میشه از آنلاک

بالا