• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید آیفون

mhm007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید من چند تاسوال از بچه ها داشتم که اول انگار جای بدی پرسیده بودم حالا اینجا پرسیدم آخه آیفون 800 تومانه جایی نبود بگم کلن شرمنده

من میخواستم آیفون بخرم میخواستم بدونم توی جعبه لوازم باید ساخته کجا باشه یعنی باتری و خود گوشی وشارژرو .. یعنی همه آمریکایی
آیفون که توایران نمایندگی نداره چون ما تحریمیم پس این گارانتی واسه چیه
واینکه ازکجابخرم امکان تقلبی بودنش کمتره اگه کسی تجربه داره بگه
خیلی خیلی ممنونم

Last edited:

mohsenvalid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش برو 3جی بخر شده 680تومان من رفیقم گرفته راضی هست اون ارزوناس چینی تقلبی شده این اصل8 گیگ هست ولی بهت گارانتی نمیدن انلاک فکتوری هم هستش اون گارانتی دارهاش بهدرد نمیخوره گارانتیش الکیه برو یهطبقه مونده به اخر علادین قیمت خوب بگیر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
سلام
ببخشید من چند تاسوال از بچه ها داشتم که اول انگار جای بدی پرسیده بودم حالا اینجا پرسیدم آخه آیفون 800 تومانه جایی نبود بگم کلن شرمنده

من میخواستم آیفون بخرم میخواستم بدونم توی جعبه لوازم باید ساخته کجا باشه یعنی باتری و خود گوشی وشارژرو .. یعنی همه آمریکایی
آیفون که توایران نمایندگی نداره چون ما تحریمیم پس این گارانتی واسه چیه
واینکه ازکجابخرم امکان تقلبی بودنش کمتره اگه کسی تجربه داره بگه
خیلی خیلی ممنونم

آیفون اصل هم ساخت چین است ولی تحت لیسانس اپل کالیفورنیا.
خوب هر کی بهت گفت آیفون گارانتی دار می خواهد بهت بفروشد بدون درغگو است
ببین اگر می خواهی تنهایی بری بخری برو پایتخت طبقه اول از اپل استور بخر، گران تر از طبقه ششم علاالدین بهت می دهد ولی خوب برای کارش ارزش قائل است و بعد از اینکه آیفون بهت فروخت تنهایت نمی‌گذارد. می‌توانی بروی پیششان کار یا سوالی داشتی ازشان بپرسی و نرم افزارهایت را بروز کنی و وسایل جانبی بخری. کلن برای مشتری احترام قائل هستند.
ولی اگر کسی را داری که این‌کاره است می‌تواند از پس طبقه ششم علا بر بیاید آنجا هم سر بزن قیمت بگیر
ولی اگر کسی همراهت باشد برای خرید آیفون خیلی بهتر است

Last edited:

batman62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیفون گوشی خیلی خوبی هست . من دارم . اما قیمتش واقعا گرون هست در حالی که قابلیتهای زیادی نداره .
مثلا از نوکیا ان۹۷ خیلی گرونتر هست اما امکاناتش به پای اون نمیرسه .

بالا