• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اجناس شما از آلمان و تحویل در تهران

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان عزیز اگه تمایل به خرید اجناس از ایبی یا آمازون یا بقیه سایت های آلمان دارن من میتونم خرید رو براشون انجام بدم و جنس رو تهران تحویل بدم. زمان تحویل دهه اول دی ماه هست و مسلما باید زودتر به بنده خبر بدید تا به موقع بتونیم خرید رو انجام بدیم. یه سری نکات هست که باید مورد نظر قرار بدید:
1- به دلیل محدودیت بار، اجناس سبک تر و کوچیک تر در اولویت هستن و مثلا اگه یه پیانو بخواهید بخرید من نمیتونم کمکی بکنم چون این خرید ها به صورت مسافری اورده میشه. ضمننا چون سقف بار مسافر مقدار مشخصیه به محض اینکه سفارش ها به یه حد مشخصی برسه تاپیک بسته خواهد شد و لذا اولویت با کسایی هست که زودتر خریدشونو قطعی کنن
2- امکان خرید اجناسی که در لیست تحریمی اتحادیه اروپا هست (مثل دوربین دید در شب و سایر تجهیزات الکترونیکی حساس) متاسفانه وجود نداره
3- اگه حتما تمایل دارید اجناس رو با جعبش تحویل بگیرید، این احتمال وجود داره که در فرودگاه مالیات اخذ بشه برای اونا و در اینصورت اون مبلغ به عهده خودتونه (و البته فاکتور پرداختش به شما ارائه خواهد شد)
4- امکان خرید اجناس خطرناک مثل تجهیزات محترقه، مواد شیمیایی خطرناک و غیره به دلیل عدم امکان ورود به هواپیما مقدور نیست.
5- کارمزد: قیمت تمام شده خرید کالا و ارسالش به قیمت روز یورو هر چقد که باشه، 25 درصد برای انجام خرید و انتقالش به تهران به عنوان کارمزد از شما اخذ میشه، البته برا بعضی اجناس ممکنه کمتر یا بیشتر باشه کارمزد که در صورت تمایل میتونید به من پیام بدید و استعلام کنید.
6- در صورتی که با خرید شما موافقت شد باید 30 درصد هزینه رو واریز کنید به حساب بنده و 30 درصد رو وقتی جنس به دستم رسید و عکسش رو براتون فرستادم و الباقی رو موقع تحویل کالا. و به هر دلیلی تو هر مرحله ای بخواهید کنسل کنید، در صورتی که اجناس شامل return policy باشن هر نوع کسوراتی که اون شرکت بخواد رو باید شما بدید و الباقی رو بهتون بر میگردونم و در صورتی که شامل ریترن پلاسی نباشن هیچ هزینه ای عودت داده نخواهد شد (مگه اینکه تو موارد استثنایی که خودم اوانو بردارم). برای همین تو انتخاب و خرید خیلی دقت کنید. ضمننا اگه لباس یا کفش میخواهید انتخاب کنید، این نکته رو در نظر بگیرید که سیستم سایزی آلمان با ایران خیلی فرق داره، تو اینترنت با دقت بررسی کنید
اگه باز هم سوالی بود من در خدمتم. سایر دوستان هم اگه تجربه ای دارن یا نکته ای هست که باید اضافه بشه ممنون میشم به بنده اطلاع بدن

Last edited:

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز این مربوط به سایت آمازون آمریکاس
اگه لینک مشابهی تو آمازون آلمان پیدا کردید بفرستید. چی هست حالا؟

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
سلام.این اسباب بازی مربوط به کارتون وال.ای (wall.e)هست به اسم ایو یا ایوا(eve)
http://www.amazon.de/Wall-E-EVE-Act..._UL160_SR116,160_&refRID=0F1HJPX3HMK3J27BREFP
این لینک مربوط به امازون المان هست و قیمتش 26 یورو هست.حالا اگر یورو رو 4000 تومن حساب کنیم خود جنس 104000 تومان میشه.
کلا چقدر میشه خرید و ارسالش به تومان؟؟؟

بالا