• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید احتیاجات شما از اینترنت با کارت اعتباری

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
عرض احترام

کلیه خریدهای شما که نیاز به کردیت کارت دارد ( از قبیل هاست ، دامین ، اجاره سرور ، لایسنس ، نرم افزار و ... ) قابل انجام است .

1- خرید فقط از سایتهای معتبر و امن انجام می شود

2- قیمت نهایی = قیمت محصول یا خدمات + هزینه ارسال (در صورت وجود ) + هزینه خرید از کشورهای مختلف و نقل و انتقالات مالی ( معمولا 6 درصد مبلغ کل + 2 دلار ) + درصد سود بنده که بر حسب قیمت محصول منصفانه محاسبه خواهد شد .

3- بنده مبلغ را به صورت paypal و یا ریال ، دریافت میکنم .

4- بنده فقط خرید انجام می دهم و مواردی نظیر تحریم های احتمالی هاست یا سرورها در آینده و یا هرگونه خسارت به محصول در هنگام حمل و این قبیل موارد خارج از محدوده مسئولیت من است . همچنین در مورد محصولاتی که احتیاج به ارسال دارند ، مسئولیت ارسال خارج از کنترل من و به طور کامل بر عهده خریدار است.

5- در صورتی که پس از انتقال PayPal به حساب من ، به هر دلیل خرید غیر قابل انجام بود ، مبلغ PayPal دریافت شده به طور کامل برگردانده خواهد شد . در مورد ریال هم به همین شکل .

.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز

من این کتابها را می خواهم . می تونید هزینه نهایی تک تک آنها را برای من محاسبه کنید ؟

Learn Excel from Mr. Excel: 277 Excel Mysteries Solved by Bill Jelen (Paperback - Sep 28, 2005)
http://www.amazon.com/gp/product/19...3378/ref=pd_bbs_1/103-5314699-4743827?ie=UTF8

Mr Excel ON EXCEL: Excel 97, 2000, 2002 by Bill Jelen and Joseph Rubin (Paperback - Jan 1, 2003)
http://www.amazon.com/gp/product/09...3378/ref=pd_bbs_5/103-5314699-4743827?ie=UTF8

VBA and Macros for Microsoft Excel (Business Solutions) by Bill Jelen and Tracy Syrstad
http://www.amazon.com/gp/product/07...163378/ref=sr_1_7/103-5314699-4743827?ie=UTF8

با تشکر .

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از ghoghnuse :
سلام دوست عزیز

من این کتابها را می خواهم . می تونید هزینه نهایی تک تک آنها را برای من محاسبه کنید ؟

Learn Excel from Mr. Excel: 277 Excel Mysteries Solved by Bill Jelen (Paperback - Sep 28, 2005)
http://www.amazon.com/gp/product/19...3378/ref=pd_bbs_1/103-5314699-4743827?ie=UTF8

Mr Excel ON EXCEL: Excel 97, 2000, 2002 by Bill Jelen and Joseph Rubin (Paperback - Jan 1, 2003)
http://www.amazon.com/gp/product/09...3378/ref=pd_bbs_5/103-5314699-4743827?ie=UTF8

VBA and Macros for Microsoft Excel (Business Solutions) by Bill Jelen and Tracy Syrstad
http://www.amazon.com/gp/product/07...163378/ref=sr_1_7/103-5314699-4743827?ie=UTF8

با تشکر .

سلام دوست گرامی

مورد دومی متاسفانه قیمتش رو نزده بود ، شاید موجود نیست فعلا ؟

در مورد این کتابها با توجه به قیمت (حدود 15 دلار ) قیمت تمام شده هر کدام برای خود من حدود 17 دلار هست . من با 20 دلار میتونم براتون خرید کنم .

البته بدون هزینه ارسال ( هزینه ارسال رو لطفا خودتون محاسبه کنید و بفرمایید به کدوم کشور می خواید بفرستند ؟ به ایران میفرستند ؟ )
هزینه ارسال هم اضافه میشه هرچقدر که باشه .

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
3- بنده مبلغ را به صورت paypal دریافت خواهم کرد . در این فاروم دوستان زیادی هستند که می توانید با پرداخت ریال ، میزان مورد نیاز دلار paypal را از طریق آنها تامین و به حساب من انتقال دهید .

این روش اصلا روش خوبی نیست !!!
طرف باید کلی کارمزد بده که پی پال بخره و باز بیاد به شما کارمزد بده که براش خرید کنی !!!!
چرا نقدی قبول نمی کنید ؟

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از adnan :
این روش اصلا روش خوبی نیست !!!
طرف باید کلی کارمزد بده که پی پال بخره و باز بیاد به شما کارمزد بده که براش خرید کنی !!!!
چرا نقدی قبول نمی کنید ؟

من کردیت ایرانی ندارم . اگر داشتم فرمایش شما درست بود .

برای اینکه پول به یک حساب خارجی واریز میشه و با paypal بسیار سریع اینکار انجام میشه .

چون مبالغ خریدها مشخص نیست مثلا ممکنه یک نفر زیر 50 دلار خرید داشته باشه . انتقال این مبلغ به حساب خارجی بنده از طریق حساب ارزی در واقع غیر ممکنه . هم خیلی زمان میبره و هم حداقل 50 دلار فقط کارمزدش میشه !

بنابراین اگر بنده ریال دریافت کنم باید خودم هم نهایتا paypal بخرم !

در کل برای خریدار پرداخت کارمزد paypal ارزانتر از پرداخت کارمزد انتقال پول از حساب ارزی در میاد .

ولی اگر شما فکر میکنید میتونید از مشتریهای من کارمزد کمتری دریافت کنید و در کل با هم خوب کار کنیم من در خدمت هستم :)

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
آها ! یعنی شما در خارج کشور هستید ؟

نکته دیگر اکانت پی پال شما personal است یا primier یا business ؟

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از adnan :
آها ! یعنی شما در خارج کشور هستید ؟

نکته دیگر اکانت پی پال شما personal است یا primier یا business ؟

بنده فعلا ایران هستم ولی کارت و حساب خارجی هست .

پی پل من فعلا personal است ولی در صورتی که مزیتی داشته باشد به business ارتقا می دم .

داشتن اکانت business مزیت خاصی در مورد کار کردن ما خواهد داشت ؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
داشتن اکانت پریمیر یا business امکاناتی که به شما اضافه میشه ولی تو دریافت پولها کارمزد می خورید !!! درصورتی که در personal دریافت و ارسال پول رایگان است !!!

می خواستم ببینم که اگر اکانت شما personal نباشه ، حواستان باشه که کارمزد پی پال هم به هزینه ها اضافه کنید ! بنابراین واقعا دیگه برای مشتری ، پرداخت ها از طریق شما هزینه اش سنگین می شود !

اگر پی پال را برای این گذاشتید که اکانتتان شارج بشه حسابش جداست وگرنه برای داشتن اکانت ایرانی که کاری نداره ! کافیه یک روز به بانک رجوع کنید و یک حساب قرض الحسنه ( از بانکهایی که به سیستم شتاب متصل هستند ) باز کنید که دیگران بتونند به شما ریال یدهند . با تلفن بانک هم می تونید 24 ساعته موجودیتان را چک کنید .

دوست عزیز ! این پیشنهادی م یکنم مسلما بنفع خودتان و همچنین مشتریانتان می باشد ;)

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ضمنا باز کردن حساب قرض الحسنه کارش فقط یک روز است . از بانک که برگردید می تونید شماره حسابتان را به بقیه بدید که واریز کنند !!!

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون از لطفت عدنان عزیز بله میدونم اکانت بیزینسی کارمزد میگیره .

ولی همانطور که عرض کردم ریال به درد من نمی خوره چون باید خودم نهایتا paypal بخرم و به حسابم منتقل کنم .

بله شرایط داشتن حساب قرض الحسنه رو میدونم :)

در حال حاضر به این شکل خرید میکنم و برعکس شما فکر نمیکنم کارمزد چندان گرون در بیاد برای مشتری ها

شاید در آینده امکان دریافت ریال فراهم بشه .

در ضمن با توجه به کارمزدهای بالای داشتن کارتهای ایرانی فکر میکنم خرید برای مشتری ها از کسانی که کارت ایرانی دارند گران تر باشه !

به عنوان مثال اگر من از شما 100 دلار paypal بخوام برام چقدر در میاد (به ریال )

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
به عنوان مثال اگر کسی بخواد از شما 100 دلار پی پل بخره کمتر از 6000 تومان باید کارمزد بده .

پس خرید پی پل و انتقال به حساب من بار اضافی چندانی بر دوش مشتری نخواهد داشت .

در ضمن خریدهایی هستند که فقط با کردیت کارد قابل انجام هست و ارزش پرداخت کمی هزینه بیشتر را داره .

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
برعکس شما فکر نمیکنم کارمزد چندان گرون در بیاد برای مشتری ها

این بستگی بنظر شما داره . پی پال 2.4 % کارمزد می گیره ( بنظر من که زیاد است ،شما شاید بگید خوب باشه !!! )
البته اگر اکانتتان Personal باقی بمونه ، کارمزدی از این بابت نخواهید داشت و مشتری هم هزینه اضافه ای نمی خواهد پرداخت کنه !

من لیست قیمتهایم را این تاپیک گذاشتم ! دوست ندارم که با گذاشتن آنها در اینجا ، این تاپیک را منحرف کنم ;)

اکانت پی پال صرفا برای انجام خرید های اینترنتی لازم نیست به primier یا business تبدیل بشه ! و برای اینکار شما کار بی خودی می باشد !!!

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
بله منظورم کارمزد دریافتی paypal نبود . هرچند که انتقال paypal به حساب بانکی هم هزینه کمی دارد مثلا گاهی بانک 1 دلار کارمزد میگیرد .

منظور من کارمزدی بود که شما از مشتریان دریافت میکنید .

به هر حال باز هم عرض میکنم فکر نمیکنم راه ارزانتری برای خرید با کردیت کارت وجود داشته باشد در ایران .

بنده هم سعی میکنم تا حد ممکن درصد خودم را پایین تر بیارم تا خرید برای خریداران معقول باشد .

asadi_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam,

man ghasde kharid az yek site ro daram ($34.95)
agar kasi mitoone zahmate pardakhtesho baram bekeshe lotfan shomareye hesab va mablaghi ro ke bayesti
pardakht konam ro az tarighe email ersal kone.

ba tashakor,
Asadi.

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
عرض احترام

کلیه خریدهای شما که نیاز به کردیت کارت دارد ( از قبیل هاست ، دامین ، اجاره سرور ، لایسنس ، نرم افزار و ... ) قابل انجام است .

1- خرید فقط از سایتهای معتبر و امن انجام می شود

2- قیمت نهایی = قیمت محصول یا خدمات + هزینه ارسال (در صورت وجود ) + هزینه خرید از کشورهای مختلف و نقل و انتقالات مالی ( معمولا 6 درصد مبلغ کل + 2 دلار ) + درصد سود بنده که بر حسب قیمت محصول منصفانه محاسبه خواهد شد .

3- بنده مبلغ را به صورت paypal و یا ریال ، دریافت میکنم .

4- بنده فقط خرید انجام می دهم و مواردی نظیر تحریم های احتمالی هاست یا سرورها در آینده و یا هرگونه خسارت به محصول در هنگام حمل و این قبیل موارد خارج از محدوده مسئولیت من است . همچنین در مورد محصولاتی که احتیاج به ارسال دارند ، مسئولیت ارسال خارج از کنترل من و به طور کامل بر عهده خریدار است.

5- در صورتی که پس از انتقال PayPal به حساب من ، به هر دلیل خرید غیر قابل انجام بود ، مبلغ PayPal دریافت شده به طور کامل برگردانده خواهد شد . در مورد ریال هم به همین شکل .

.
سلام دوست عزیز. شما میگید گه در ازای خرید با کردیت کارت پی پال میگیرید.
این کار همانطور که قبلاً ادنان خان هم اشاره کردند 2 تا مشکل داره البته ادنان فقط به یکی اش اشاره کرد. معمولاً اگه کسی پیپال داشته باشه تو اکثر جاها (80%) سایتها دیگه خودش میتونه پرداخت کنه و نیازی به خرید با کارت نداره. مشکل بعدی که اگه شما این کار رو به این صورت ادامه بدین مسلماً با آن مواجه خواهید شد مسئله Charge Back در پیپال است. به اینصورت که با اکانت پیپال حک شده به شما پول میدن و بعد صاحب حساب Charge Back میکنه و شما متضرر میشید. دریافت ريالی برای این کار از همه مطمئن تره.
در هر صورت موفق باشید.

بالا