• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از آمازون

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
--------------------------------------------------------------------------------

دوستانی که تمایل به خرید کالاهایی مانند لباسهای اریجینال یا کیف و کفش از برند های معروف هستند و یا کتاب هایی که در آمازون هست و خواهان خرید اون هستند و یا هر کالای دیگر هستند میتونند به سایت www.iranclickbank.com مراجعه کنند و تقاضا ها شونو ثبت کنند. ما با حدود 4 سال سابقه در خرید از آمریکا انواع و اقسام مشکلات خرید اینترنتی رو تجربه کردیم و مشکلات را حل نمودیم. ما سعی در به حداقل رسوندن قیمت و سریعتر کردن مدت زمان ارسال تا به ایران رو نیز صورت دادیم .
البته یک نکته قابل ذکر هستش که خیلی از دوستان دنبال لپ تاپ یا گوشی های موبایل هستند که متاسفانه فعلا ما نمیتونیم رو این زمینه سرویسی ارائه نمائیم.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
برای همکاری در فروش اینترنتی جنسهای وارداتی اگه میشه یک تلفن تماس برای من ایمیل کنید . فکر میکنم می تونیم خوب باهم کار کنیم . امیل شخصی من : amir.varjavand{at}yahoo.com

بخاطر مشکلات پروکسی خیلی خیلی کم به پی تی سر می زنم اما اگه ایمیل بفرستین میتونم زودتر پاسخ بدم . با تشکر

IUS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از سایت زیر از آمازون خرید کرده ام و هزینه اضافی برای ارسال از لندن به تهران را هم به ریال داده ام و راضی بودم چنانچه مایل بودید سری به این سایت بزنید.
www.bazaaronline.co.uk

ParsianWeb

Registered User
لایک‌ها
53
سلام. سایتتون فیلتر شده!
هنوز کار می کنید؟

بالا