• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از allsamsung.ir

arezoolovelygirl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام خدمت دوستان
از دوستان کسی هست که از نمایندگی سامسونگallsamsung.ir خرید اینترنتی داشته؟ ارسال برای همه ی شهرهای ایران است؟ چون من تهران نیستم
ممنون میشم از دوستان اگه تجربیات خودشونو به من بگن
با تشکر
12.gif

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این که نماینده سامسونگ هست ادعای خودشون هست یا تو سایت سامسونگ چک کردید . من عموما اگر قصد خرید اینترنتی داشته باشه از دیجی کالا خرید میکنم .

arezoolovelygirl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این که نماینده سامسونگ هست ادعای خودشون هست یا تو سایت سامسونگ چک کردید . من عموما اگر قصد خرید اینترنتی داشته باشه از دیجی کالا خرید میکنم .
والا من توی سایت خود سامسونگ چک نکردم ولی این سایت و samsungcenter.ir یه جورایی نماینده سامسونگ هستند توی تهران یعنی نماینده اصلیشون فکرکنم این 2 تا سایت هست البته من تهرانی نیستم اطلاعی ندارم ولی از سایتشون و نماد دو ستارشون مشخصه
منم خودم خیلی دلم میخواد از دیجی کالا بگیرم ولی مانیتور s24d595 سامسونگ میخوام که اصلا توی سایتشون نیست

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
والا من توی سایت خود سامسونگ چک نکردم ولی این سایت و samsungcenter.ir یه جورایی نماینده سامسونگ هستند توی تهران یعنی نماینده اصلیشون فکرکنم این 2 تا سایت هست البته من تهرانی نیستم اطلاعی ندارم ولی از سایتشون و نماد دو ستارشون مشخصه
منم خودم خیلی دلم میخواد از دیجی کالا بگیرم ولی مانیتور s24d595 سامسونگ میخوام که اصلا توی سایتشون نیست
از لیون یا آریا کامپیوتر هم میتونی بخری .

arezoolovelygirl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از لیون یا آریا کامپیوتر هم میتونی بخری .
منم نظرم روی لیون هست . معتبره؟ بسته بندیشون و کالاشون مشکلی نداره؟
لیون بهتره یا کیمیا آنلاین یا مغداد آیتی؟
ممنون میشم جواب بدید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
منم نظرم روی لیون هست . معتبره؟ بسته بندیشون و کالاشون مشکلی نداره؟
لیون بهتره یا کیمیا آنلاین یا مغداد آیتی؟
ممنون میشم جواب بدید
لیون معتبره . از این دو معتبر تر و با سابقه تر هست .

arezoolovelygirl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لیون معتبره . از این دو معتبر تر و با سابقه تر هست .
باشه ممنون
حالا من شنبه هم به دیجی کالا زنگ میزنم ببینم شاید مانیتور رو تونستن به محصولات اضافه کنن چون به پشتیبانی گفتم گفت شنبه زنگ بزن تا بررسی کنن

بالا