• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از vpsland

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
سلام بر همه

غرض از مزاحمت اینکه بنده رفتم از www.vpsland.com سرویس بگیرم اینقدر سرم ادا آمد که خدا میداند . 3 تا دایی هم در usa دارم اما سناشون بالاست این چیزها زیاد حالیشون نیست . من به یک دوستی نیاز دارم که همه پروسه گرفتن این سرویس رو برای من انجام بده همش رو . باید هم بلد باشه فقط پرداخت نیست مثلا اگر آدرس رو ندانی چه بزنی باز همه چیز رو میریزه این شرکت احمق به هم من لازم دارم که همه کارها رو برام انجام بدهند و سرویس رو آماده به من تحویل بدهند . فقط در همه CONTACT ها ایمیل من داده بشه و رمز ACC رو اخر کار بهم بدهند . بهترین زمان برای این کار پس فردا است چون این الاغها فردا نیستند . لطفا اگر کسی تجربه این کار رو داره و میتونه به من ایمیل بزنه یا در YAHOO بیاد تا بحرفیم . هر ماه هم من باید شارژ کنم یکسالی حالا کم یا زیاد پول گیرش میاد .

ایمیل :[email protected]
ID: ali.kolahdoozan

با تشکر

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام بر همه

غرض از مزاحمت اینکه بنده رفتم از www.vpsland.com سرویس بگیرم اینقدر سرم ادا آمد که خدا میداند . 3 تا دایی هم در usa دارم اما سناشون بالاست این چیزها زیاد حالیشون نیست . من به یک دوستی نیاز دارم که همه پروسه گرفتن این سرویس رو برای من انجام بده همش رو . باید هم بلد باشه فقط پرداخت نیست مثلا اگر آدرس رو ندانی چه بزنی باز همه چیز رو میریزه این شرکت احمق به هم من لازم دارم که همه کارها رو برام انجام بدهند و سرویس رو آماده به من تحویل بدهند . فقط در همه CONTACT ها ایمیل من داده بشه و رمز ACC رو اخر کار بهم بدهند . بهترین زمان برای این کار پس فردا است چون این الاغها فردا نیستند . لطفا اگر کسی تجربه این کار رو داره و میتونه به من ایمیل بزنه یا در YAHOO بیاد تا بحرفیم . هر ماه هم من باید شارژ کنم یکسالی حالا کم یا زیاد پول گیرش میاد .

ایمیل :[email protected]
ID: ali.kolahdoozan

با تشکر

سلام

به من یه تماس بگیر ببینیم به نتیجه میرسیم یا نه.
من خودم ازشون یه سرور ویندوز دارم که همین امروز هم اشتراکم تموم شد، ولی دوباره میتونم ازشون بگیرم.
از اونجایی که سر یه مساله 3-2 بار باهاشون تلفنی صحبت کردم و یخ المه هم ایمیل بازی کردم باهاشون فکر کنم هیچ وقت باهاشون مساله نخواهی داشت.

09358155328
02144908122

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
امروز فرمودند دیگر به ایران سرویس نمیدهیم . ببینید چه مرگشان شده اگر مرگ خاصی نداشتند من در خدمتم . چون دامین ir هم دارم بعد یکهو گیر ندن

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
امروز فرمودند دیگر به ایران سرویس نمیدهیم . ببینید چه مرگشان شده اگر مرگ خاصی نداشتند من در خدمتم . چون دامین ir هم دارم بعد یکهو گیر ندن

دیگه ایناش پای خودتونه.

من اینو برای Utorrent گرفته بودم که بعد از 2-3 ساعت منو suspend کردن و با چه بدبختی از suspend در اوردم ولی دیگه به هیچ دردی نخورد. اون تماس ها و ایمیل بازی ها هم سر همین قضیه بود که در بالا توضیح دادم.:f34r:

بالا