• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اشتراکی دوره "آموزش تکنیک‌های حرفه‌ای سئو"

d_future

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
وقت به خیر، میخواهم با همراهی دوستانی که تمایل دارند بسته آموزشی " آموزش تکنیک‌های حرفه‌ای سئو " رو خریداری کنم و به این ترتیب هزینه اش هم برامون کمتر تموم میشه، فکر میکنم با توجه به اینکه این سایت در کلمه "آموزش سئو" رنک 1 گوگل است قطعا نکات مفیدی خواهد داشت، عزیزانی که مایل هستند پیام بدهند

آموزش تکنیک‌های حرفه‌ای سئو

nino1

Registered User
لایک‌ها
87
اصلا هم معلوم نیست برای لینک سازی و افزایش فروش!

d_future

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نه عزیزجان، من سالی یکبار میام اینجا سر میزنم اونهم اگر کاری داشته باشم، لینک سازی چیه برادر! فکر میکنی سایتی که رنک 1# هست در "آموزش سئو" به این سادگی و الکی که بیاد اینجاها پست بزنه شده رتبه 1؟!

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
حالا هدفت هر چی که هست باید بهت بگم من اشتباه کردم و خریدم چند تا از دوره هاشو و بعد از اینکه نگاه کردم فقط به این فکر میکردم که چرا این هزینه و زمان رو صرف این نکردم که چندتا تیشرت برای خودم بخرم.
اگه خیلی مبتدی هستی ممکنه یه چیزایی برات داشته باشه که همونارم رایگان میتونی تو مقالات مختلف (منابع خارجی البته) رایگان یاد بگیری
توصیه ام اینه قبل از اینکه دیر بشه بری چندتا تیشرت برا خودت بخری و بشینی مقاله بخونی.

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
دوستان هیچ کدوم به شما توهین نکردن ولی خب باید تا حدودی هم بهشون حق بدی
اول اینکه شما امتیازی نداری رو چه حسابی بیان با شما اشتراکی خرید کنن دوم اینکه این روزها همه دارن آموزش سئو میدن باید دید آموزش دهنده کیه؟ و خودش چه رزومه ای داره؟
سوم مقالات رایگان که هست هیچ دو تا نکته که بنده خودم از نزدیک شاهدش بودم و دیدم اینه که برادرم فقط یه قالب سئو شده داشت و افزونه سئو سایتش رتبه الکسای 4 هزار هم رسید پس حتماً هم لازم نیست به کسی پول بدیم فقط یه سری نکات ساده رو باید رعایت کرد

بالا