• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید ام پی تری پلیر یا کول دیسک!؟کدام بهتر است؟

Soilman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان...می خواستم کمکی بهم کنید...با بودجه ی 50 تومانی برای یه دانشجو چی خوبه؟نمایشگاه الکامپ هم نزدیک است...می خوام برم...احتمال داره قیمت ها کمی ارزونتر بشه...البته زیاد هم عجله ندارم شاید شهریور گرفتم...فکر می کنم اون موقع حتی ارزونتر از نمایشگاه بشه...

یه سوالی دارم اینه که ایا ام پی تری پلیر رو مثل سی دی من میشه در ماشین استفاده کرد؟اگه نه- پس بی خیالش

مدلهای زولتریکس رو ترجیح میدم....ولی بعضی مارکهای دیگه هم قیمتش خوبه....مثلا یکی از بچه ها کول دیسک کینگستون 512 رو 28 تومان گرفته...

البته من هم ام پی تری پلیر هم میخام...میخام اهنگهایی که داونلود می کنم رو گوش کنم...ضبط صدا هم داشته باشه...سرعت انتقالش کمتر از 4 مگا بایت در هر ثانیه نباشه...ضبط صداش با کیفیت خوب باشه...حداقل هم 2 ساعت ضبط کنه...حداقل 512 باشه...

شما چه چیزی پیشنهاد می کنید؟!
زولتریکس ها خوبند؟من به این مارک اشنایی خوبی دارم....اسپیکرم تقریبا خوبه...فکس مودمم هم بدک نیست...فقط کم مونده بود دوربینشم بگیرم که البته کار تخصصی این شرکت نیست و وقتی کانون و دیگران هستند بیشتر به اسباب بازی شبیه هستند...

قیمت هایی که از این شرکت دارم در مقایسه مثلا با سونی ارزون تره و خوب معلومه که ابهت اسم شرکت رو قیمت محصول می افزاید....
اگه درایو کمکی بخام که اطلاعات بریزم وانتقال بدم خوب بهترنیش نوع Zling Drive 1GB/2GB است که 30 و 60 تومان است...1گیگشم برام کافیه....
Swirl Keychain که ظاهر بهتری از نظر من داره 1 گیگ 38.5 تومان است...
کول دیسکاش که 128 13.5 تومان است که تقریبا قیمتش غیر عادیه....
I Drive 1.5GB هم 48 تومان است...Zling Drive 15GB/20GB هم که 15 گیگش 132 تومان است:wacko:

زولتریکس البته تو سایتش قیمت دیگر محصولاتشو نزده...البته بین زی سایبرهاش فکر کنم برام 4 کاره ها کافی باشه-ضبط صدا-پخش موسیقی-انتقال اطلاعات و یه امکان دیگه....
4کارش Macer V3 است که قیمتی ازش ندارم...
از بین زی سایبر های 5 کارشم اول Zling Clippy -که 512 اش 58 تومان است- و Zling ICY است که اونم 512 اش 68 تومانه...
دوستان میگن زی سابرهای چند کاره زولتریکس کارایی چندانی نداره و هیچ کدومش کار درست خودشو انجام نمیده...ایا اینجوریه؟
ممنون میشم ما رو همراهی و همیاری کنید....با سپاس

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Soilman :
ضبط صدا هم داشته باشه...سرعت انتقالش کمتر از 4 مگا بایت در هر ثانیه نباشه...ضبط صداش با کیفیت خوب باشه...حداقل هم 2 ساعت ضبط کنه...حداقل 512 باشه...

مسلما با 50 هزار تومان نمیتونی مارک معتبری با این مشخصات تهیه کنی.

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Soilman :
ابهت اسم شرکت رو قیمت محصول می افزاید....
کیفیت پخش مارکهای متفرقه اصلا قابل مقایسه با مارکهای معتبر نیست، در ضمن روی مصرف انرژی هم دقت کن.

Soilman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز...خیلی ممنون که بحث رو شروع کردید...حرف شما درسته...
نظرتونو در مورد مارک های پیشنهادی نگفتید؟
با سپاس

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آقا شما ام پی تیری پلایر بگیر....

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Soilman :
دوست عزیز...خیلی ممنون که بحث رو شروع کردید...حرف شما درسته...
نظرتونو در مورد مارک های پیشنهادی نگفتید؟
با سپاس
با توجه به اینکه من با این مارکها کار نکردم، بنابراین نمیتونم نظر بدم. فقط شما به چند نکته هنگام خرید توجه کنید:
- ببینید نیاز واقعی شما چی هستش و فریب تبلیغات رو نخورید که مثلا این دستگاه 10 کاره هست و ... ممکنه شما یکبار هم از امکانات دیگه اون استفاده نکنید.
- اگه حجمهای چند گیگا بایتی مورد نیاز شماست، با توجه به اینکه در این دستگاهها از میکرودرایو استفاده میشه و میکرو درایو دارای قسمتهای مکانیکی هستش(بقیه Flash Memory هستن) برای امنیت اطلاعات و از دست ندادن آنها حتما از مارکهای معتبر استفاده کنید.
- کیفیت پخش در MP3 Player چیز خیلی مهمیه که اکثر مارکهای متفرقه فاقد اون هستن.
- مصرف انرژی هم همینطور، شرکتهای معتبر امروزه به مصرف انرژی خیلی اهمیت میدن. به طور مثال اکثر MP3 Player های SONY با یک باطری نیم قلم آلکالاین هفتاد ساعت موزیک پخش میکنن! در حالی که خیلی از مارکهای متفرقه در حالت خاموش هم باطری رو خالی میکنن !!!!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
کول دیسک زولتریکس عالیه....

Soilman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم دوستان...باید صبر کنم...می خواستم از پول دوربینم بزنم ولی انگار اون مهمتره....ممنون از اینکه کمکم کردید...بعدا مزاحمتون میشم

بالا