با سلام.
راستش من بیشتر قصد خرید acro s دارم بین سونی ها چون علاوه بر امکاناتش ظاهر خوبی هم داره و خوشگله !
چون کادر سفید دورش خیلی زیبا تره تا ion , s ولی خب Tx درسته خوشگله اما هزینه اش بالاست .
به نظر شما منی که ایفون داشتم تا الان میتونم با اندروید کار کنم ؟
راستش سرم شلوغ شده و نمیتونم و حصوله ی دنگ و فنگ های ایفون رو ندارم !!
جیلبریک و بازی دانلود کردن و از اون ریختن بازی ها بوسیله ی ایتونز و ...
میخوام یه چیزی باشه که مثل ایفون باشه ولی واقعا ساده تر مثل همین اندروید ها که خیلی ساده مینصبی برنامه و اینکه برنامه های زیادی هم داره !
حالا بنظر شما خیلی فرق میکنند سخت افزاری بین ion , acro s >؟ بعضیا میگن اکرو اس بهتره و سریعتر !
و اینکه گوشی های دیگه توی این رنج قیمت چی هست بهتر ؟ نه اینکه سی پی بویی قویتر داشته باشه ولی توی عمل ضعیف تر باشه !!
دقیقا مثل ایفون که اولین بار رفتم بخرم خر شدم و اچ تی سی خریدم که واقعا با اینکه قوی تر بود ولی مزخرف محض بود { عذر خواهی از طرفدارانش }
اون موقع ای که میگم مال دوران 3g بود که تاچ پرو خریده بودم !
و 2 هفته نشد فروختم و از اون زمان تا الان ایفونی بودم !
راستش من بیشتر قصد خرید acro s دارم بین سونی ها چون علاوه بر امکاناتش ظاهر خوبی هم داره و خوشگله !
چون کادر سفید دورش خیلی زیبا تره تا ion , s ولی خب Tx درسته خوشگله اما هزینه اش بالاست .
به نظر شما منی که ایفون داشتم تا الان میتونم با اندروید کار کنم ؟
راستش سرم شلوغ شده و نمیتونم و حصوله ی دنگ و فنگ های ایفون رو ندارم !!
جیلبریک و بازی دانلود کردن و از اون ریختن بازی ها بوسیله ی ایتونز و ...
میخوام یه چیزی باشه که مثل ایفون باشه ولی واقعا ساده تر مثل همین اندروید ها که خیلی ساده مینصبی برنامه و اینکه برنامه های زیادی هم داره !
حالا بنظر شما خیلی فرق میکنند سخت افزاری بین ion , acro s >؟ بعضیا میگن اکرو اس بهتره و سریعتر !
و اینکه گوشی های دیگه توی این رنج قیمت چی هست بهتر ؟ نه اینکه سی پی بویی قویتر داشته باشه ولی توی عمل ضعیف تر باشه !!
دقیقا مثل ایفون که اولین بار رفتم بخرم خر شدم و اچ تی سی خریدم که واقعا با اینکه قوی تر بود ولی مزخرف محض بود { عذر خواهی از طرفدارانش }
اون موقع ای که میگم مال دوران 3g بود که تاچ پرو خریده بودم !
و 2 هفته نشد فروختم و از اون زمان تا الان ایفونی بودم !