• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید باکس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

warian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان سلام دنبال یه باکس برای بیس قدرتی و خوش صدا میگردم اما کوچیک بودنش برام خیلی مهمه چون پرایدم دوگانه هست و جا کم دارم یدونه باکس گرفتم اما صداش افتضاح بود پس باکسو به شرط صدا بهم بدید /ساب هم 3012 کنود و306 پایونیر و یا 309 پایونیر میخام سواره باکسه کنم

Last edited:

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان سلام دنبال یه باکس برای بیس قدرتی و خوش صدا میگردم اما کوچیک بودنش برام خیلی مهمه چون پرایدم دوگانه هست و جا کم دارم یدونه باکس گرفتم اما صداش افتضاح بود پس باکسو به شرط صدا بهم بدید /ساب هم 3012 کنود و306 پایونیر و یا 309 پایونیر میخام سواره باکسه کنم

داداشه گلم دوست عزیزم باکس گلدون نیستش همینطوری بخری باید اول ساب رو انتخاب کنی بعد طبق مشخصات ساب با نرم افزار ابعاد ساب رو طراحی کنی تا به صدای خوبی برسی
امیدوارم ناراحت نشده باشی

birdana

Registered User
لایک‌ها
5

پ خ دادم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا