• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید با پیپال ، مطمئن ، سریع و بدون دردسر !

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به مدت محدود میزان قابل توجهی دلار در پیپال با قیمت های زیر خرید میکنم یا به حسابشان انتقال می دهم .

10 تا 50 دلار ==== > دلاری 1000 تومان
50 تا 100 دلار ==== > دلاری 975 تومان
100 تا 500 دلار ==== > دلاری 950 تومان
بیش از 500 دلار ==== > دلاری 935 تومان

شرایط و ویژگیها :

1 - انتقال پول به پیپال ، شارج کردن اکانتها مثل شارج اکانت در آنلاین نیک ، دایرکتی و .... بجز نرخی که در بالا معین کردم هیچ هزینه اضافه ای دریافت نمی شود . چون پرداخت این سیستم ها 100% آنلاین است و به محض پرداخت شارج می شود و نیازی به پیگیری نمی باشد ! سیستم های Billing هاستینگ ها چون دستی پرداخت ها را verify می کنند ، 2000 تومان کارمزد دارد ! )

2 - خرید از هر سایتی که پی پال را قبول داشته باشد برای ما امکان پذیر است و اینکار را برایتان انجام می دهیم . فقط کافیست لینک پرداخت و یا مشخصات خرید را برایم ارسال کنید تا انجام دهم . ( پیگیری کامل برای پذیرفتن خرید و تضمین 100% برای پذیرش خرید و ریسک 0% برای از دست رفتن پول شما و 2000 تومان کارمزد دارد ! )

3- علت اینکه مطمئن و بدون دردسر قید نمودم ، مستقیما از کارت اعتباری و انتقال فوری ( instant) از کارت اعتباری به پی پال می باشد . اکانت 3 ساله Paypal و وریفی شده می باشد . و انتقال پول نا محدود به هر میزانی که لازم داشته باشید !

ارسال ایمیل یا سفارش در همین تاپیک پس از پرداخت ، در کمتر از 8 ساعت خرید انجام خواهد شد .
ارسال SMS به بنده پس از پرداخت ، بلافاصله و در همان لحظه پرداخت خواهد شد
( از ساعت 9 صبح تا 9 شب به SMS ها پاسخ داده خواهد شد )

--------------------------------------------------------------------
خرید و فروش ایگولد هم انجام می دهم که قیمتش با توجه به میزان آن و وضعیت نرخ طلا در آن روز می باشد . می توانید در این مورد هم با من تماس بگیرید !!!

تماس با من : adnan.zarif at Gmail.com

babak2536

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ایا یورو و پوند هم دارید ؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از babak2536 :
سلام
ایا یورو و پوند هم دارید ؟
سلام !

حساب می کنم با دلار چقدر از حسابم کم می کنه و بر اساس نرخ دلار محاسبه می شود !

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان یکی از دوستان سوالی کرد که در همین جا اعلام می کنم !

برای تماس با من همون شماره تلفنی که درسایت خدمات میزبانی من وجود دارد می تونید تماس بگیرید ولی در مورد شماره حساب ، با شماره حسابی که در سایت گذاشته شده فرق می کند !

اگر مایل بخرید هستید ، بهم ایمیل بزنید که شماره حساب را بهتان بدهم !

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
تا کی میتونی دووم بیاری ؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
راستش نمی دانم ! :D

فعلا چون آن ور آب پول دارم می خوام یک مقدار از پولهام نقد بشه !
ممکنه اینکار ادامه داشته باشه ولی نرخ ها تغییر کنه !

راستی ! شما مثل اینکه دیگه اینکارو نمی کنید !!!؟؟؟؟ لینک تبدیل و خدمات پیپال را از امضایتان برداشتید !!!!!

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
sixabat ! من آنلاین شدم به شما PM دادم جواب ندادید از یاهو خارج شدم !!!

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خیلی هم قیمتاش خوب نیستا!!!

ولی خوب موفق باشید:)

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا شما چطوری آنلاین نیک رو شارژ میکنی،شماره آکانت آنلاین نیک و پسورد رو باید داد؟:blush:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوستان اگر کسی پی پال خواست من 950 تا 960 میدم.

تا هر مبلغی هم خواست دارم. البته فقط به اکانتهای وریفای شده.

خرید هم خواستید انجام میدم.

Nima Amini

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از adnan :
راستش نمی دانم ! :D

فعلا چون آن ور آب پول دارم می خوام یک مقدار از پولهام نقد بشه !
ممکنه اینکار ادامه داشته باشه ولی نرخ ها تغییر کنه !

راستی ! شما مثل اینکه دیگه اینکارو نمی کنید !!!؟؟؟؟ لینک تبدیل و خدمات پیپال را از امضایتان برداشتید !!!!!
همین دیگه چون پول تو حساب داری میتونی وگرنه با کردیت کارد اگه بخوای شارژ کنی که با 2.9 درصد و 30 سنت کارمزد که نمیشه با این قیمت دلار داد!

Nima Amini

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از vbigdeli :
خیلی هم قیمتاش خوب نیستا!!!

ولی خوب موفق باشید:)
مطمئن باشین قیمتا خوبه چون حسابه وریفای شده درستو حسابی کلی کارمزد میخوره روش وقتی پول میاد تو حساب و با این قیمت که اینجا زدن دارن زیره قیمت دلار میدن!

Nima Amini

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از vbigdeli :
آقا شما چطوری آنلاین نیک رو شارژ میکنی،شماره آکانت آنلاین نیک و پسورد رو باید داد؟:blush:
معمولاً اینطوریه ولی یه کاره دیگه هم میتونید بکنید. همون لحظه که میخواین پرداخت کنید صفحه پرداخت پیپال مربوط به آنلاین نیک رو save کنید و آپلودکنید یه جا و از شخصی که قرار هست پرداخت کنه براتون بخواین تا از طریقه اون صفحه این کارو براتون انجام بده!

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
وستان اگر کسی پی پال خواست من 950 تا 960 میدم.

در این مورد فکر نکنم محدودیتی لازم باشه ! من به هر اکانتی واریز می کنم و مهم نیست که اکانتتان verify باشد !

باقی جوابها را هم دوستمان نیما امینی داد . ممنون :)

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از pool :
دوستان اگر کسی پی پال خواست من 950 تا 960 میدم.

خرید هم خواستید انجام میدم.
البته دوست عزیز فکر می کنم اگر در یک تاپیک جدا سرویس خود را عرضه می کردید خیلی بهتر بود!!!

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از adnan :
من به هر اکانتی واریز می کنم و مهم نیست که اکانتتان verify باشد !

ادنان عزیز ، قیمت هات خیلی خوبه اما در مورد اکانت های غیر وریفی و " هر اکانتی ! " دقت کن من که خاطره خوبی از این " هر اکانت ها !" نداشتم حدودا 300$ برام آبخورد و حساب کردم و دیدم اگه با بیشترین نرخ واسطه ای توی ایران دلارهای پیپالم رو نقد میکردم بازم به صرفه تر بود.
این فقط یه تجربه و نصیحت دوستانه بود;)
البته من دیگه یه آشنا توی آمریکا پیدا کردم و راحت شدم:rolleyes:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
ادنان عزیز ، قیمت هات خیلی خوبه اما در مورد اکانت های غیر وریفی و " هر اکانتی ! " دقت کن من که خاطره خوبی از این " هر اکانت ها !" نداشتم حدودا 300$ برام آبخورد و حساب کردم و دیدم اگه با بیشترین نرخ واسطه ای توی ایران دلارهای پیپالم رو نقد میکردم بازم به صرفه تر بود.
این فقط یه تجربه و نصیحت دوستانه بود;)
البته من دیگه یه آشنا توی آمریکا پیدا کردم و راحت شدم:rolleyes:
درسته حواست جمع باشه
من که از اکانت وریفای شده 200$ ضرر کردم چه برسه به وریفای نشده

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ادنان عزیز ، قیمت هات خیلی خوبه اما در مورد اکانت های غیر وریفی و " هر اکانتی ! " دقت کن من که خاطره خوبی از این " هر اکانت ها !" نداشتم حدودا 300$ برام آبخورد

خیلی ممنون دوست عزیز از تذکر شما ! ولی من متوجه تذکر شما نشدم . واریز به یک حساب غیر وریفی چه مشکلی می تونه برای من ایجاد کنه ؟

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
من زیاد وارد مقوله نمیشم ولی شما که میخواهین وارد اینکار بشین باید اطلاع داشته باشین که :
- پی پال در بررسی هاش اگه متوجه بشه با اکانت های ایرانی ارتباط دارین فورا اکانت شما رو مسدود میکنه یعنی حتی نمیتونین موجودیتونو بیرون بکشین و معمولا چون افرادی که اکانت غیر وریفی دارن هنوز تازه کارن ، زود لو میرن وحسابشون بسته میشه و ....
- تنها چیزی که برای باز کردن پی پال غیر وریفی لازمه یه آدرس ایمیله، معمولا هکرها و اونهایی که حساب بقیه رو خالی میکنن برای خودشون حساب وریفی شده باز نمیکنن!
- همینطور وقتی با "هر اکانتی" معامله میکنی ، ممکنه یارو یه رقیب خبیث باشه و یه ریپورت واسه پی پال بفرسته که شما از ایرانی و بازهم فریز شدن و ....:( متاسفانه بعضی وقتها ما بیشتر از خودی ضربه میخوریم تا از دشمن
و خیلی موارد دیگه که اگه لازم باشه صحبت میکنیم

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
خیلی ممنون :)
می خوام ببینم اگر واقعا مشکلی هست من روشن بشوم .

در مورد صحبتهای شما :

پی پال در بررسی هاش اگه متوجه بشه با اکانت های ایرانی ارتباط دارین فورا اکانت شما رو مسدود میکنه یعنی حتی نمیتونین موجودیتونو بیرون بکشین و معمولا چون افرادی که اکانت غیر وریفی دارن هنوز تازه کارن ، زود لو میرن وحسابشون بسته میشه و ....

ولی فکر کنم اینکار بدون استدلال است ! مشکل از آنهاست که گذاشتند که اکانت از ایران ایجاد کنند نه من ! کلا من چطور باید بفهمم که این اکانت از ایران داره استفاده میشه یا از خارج ! پس نمی تونن من را محکوم کنند !!! ( کلا وریفی بودن اکانت دلیلی بر عدم استفاده از ایران و وریفی نبودن دلیلی بر ایرانی بودن نیست ! )

تنها چیزی که برای باز کردن پی پال غیر وریفی لازمه یه آدرس ایمیله، معمولا هکرها و اونهایی که حساب بقیه رو خالی میکنن برای خودشون حساب وریفی شده باز نمیکنن!

خوب بعدش باید بیاد اکانت منو ببنده !!؟؟؟؟

همینطور وقتی با "هر اکانتی" معامله میکنی ، ممکنه یارو یه رقیب خبیث باشه و یه ریپورت واسه پی پال بفرسته که شما از ایرانی و بازهم فریز شدن و .... متاسفانه بعضی وقتها ما بیشتر از خودی ضربه میخوریم تا از دشمن

در این مورد هم نمی تونه اثبات کنه !!! اولا شماره تلفن و آدرسی که در اکانت من داده شده همگی واقعی هستند . من خودم دو سال اول بجهت اینکه نمی دانستم چطور از پیپال استفاده کنم که متوجه نشوند از ایران استفاده میشه پرداخت هایم را از همانجا انجام می دادم ! یعنی آنجا کسی را دارم که به پپپالم لاگین کنه و پرداخت را انجام بده اما الان که به اینترنتی متصل می شوم که IP ایرانی نمی گیرد ، خودم انجام میدهم ! :)

من هنوز نفهمیدم شما چرا 300 دلار و فوتوکپی 200 دلار ضرر کرده باشد !!؟؟؟

بالا