• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید بریج سوپر زوم Canon Powershot SX50 HS

Fonixion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
دوستان من بعد از کلی تحقیق به این گزینه رسیدم (Canon Powershot SX50 HS)
اول اینکه افرادی که تجربه کار باهاش رو دارن از کیفیت عکاسی و فیلم برداری در چه سطحیه ؟
دوم اینکه تقریبا تو همه سایت ها بیشترین FPS فیلم برداری این دوربین 30 ذکر شده ولی تو dpreview جمله زیر اورده شده :
Most of the camera's special effects are available while recording movies, including miniature effect. There's also a "super slow motion" mode which records at 120 or 240 fps (though the resolution is lowered to 640 x 480 and 320 x 240, respectively) and plays them back at 30 fps, creating a slow motion effect​
افرادی که با این دوربین کار کردن بگن بالاخره میشه باهاش اسلوموشن کار کرد یا نه؟ حداکثر FPS فیلم برداریش چنده (با هر رزولوشنی)

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوست عزیز
این جمله میگه این دوربین قابلیت فیلم برداری با سرعت بالا را هم داره که البته مثل باقی دوربینها در این حالت کیفیت تصویر پایین میاد و موقع پخش وقتی با 30 فریم در ثانیه این فیلم پخش میشه بنظر اسلوموشن هست .

اطلاعات درخواستی شما هم کامل در لینک زیر هست :
http://www.usa.canon.com/cusa/consu...ital_cameras/powershot_sx50_hs#Specifications

Fonixion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تصمیم داشتم این دوربین رو بخرم ولی با تحقیق بیشتر فهمیدم سنسور دوربین D3100 دوازده برابر این دوربین هست! (قیمتشون یکیه تقریبا) هرچند امکاناتی مثل زوم و اسلوموشن این رو نداره. الان سر دو راهی گیر کردم

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
تصمیم داشتم این دوربین رو بخرم ولی با تحقیق بیشتر فهمیدم سنسور دوربین D3100 دوازده برابر این دوربین هست! (قیمتشون یکیه تقریبا) هرچند امکاناتی مثل زوم و اسلوموشن این رو نداره. الان سر دو راهی گیر کردم
منظور از دوازده برابر چیه ؟
این دو دوربین کلا باهم فرق داره از پایه و اساس و فلسفه ساخت و استفاده شون یکی نیست کنون برای کاربرهای خانگی هستش که در همه حال میخوان دوربین داشته باشن و عکس بگیرن با زوم و امکانات دیگه ولی قیمت پایین
3100 برای کاربرای مبتدی هستش که میخوان وارد دنیای dslr بشن و در آینده و یادگیری و تجربه به سطح های بالاتر پیشرفت کنن
مثلما سنسور 3100 بسیار بهتر از کنون هستش و کیفیت بالاتری هم ارائه میده مسله زوم هم با یه لنز از 500 600 تا 2 تومن میتونه حل بشه
اسلومیشن هم زیاد به درد نمیخوره چون هر چقدر فریم میره بالا کیفیت تصویر به صورت بدی میاد پایین و زده حال میزنه
باید ببینین چه کار و چه انتظاری از دوربین دارین

Fonixion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منظور از دوازده برابر چیه ؟
این دو دوربین کلا باهم فرق داره از پایه و اساس و فلسفه ساخت و استفاده شون یکی نیست کنون برای کاربرهای خانگی هستش که در همه حال میخوان دوربین داشته باشن و عکس بگیرن با زوم و امکانات دیگه ولی قیمت پایین
3100 برای کاربرای مبتدی هستش که میخوان وارد دنیای dslr بشن و در آینده و یادگیری و تجربه به سطح های بالاتر پیشرفت کنن
مثلما سنسور 3100 بسیار بهتر از کنون هستش و کیفیت بالاتری هم ارائه میده مسله زوم هم با یه لنز از 500 600 تا 2 تومن میتونه حل بشه
اسلومیشن هم زیاد به درد نمیخوره چون هر چقدر فریم میره بالا کیفیت تصویر به صورت بدی میاد پایین و زده حال میزنه
باید ببینین چه کار و چه انتظاری از دوربین دارین
منظورم از 12 برابر نسبت مساحت سنسور اس ال ر نیکون به سوپر زوم کنون هست. (D3100 سنسورش 23.1 در 15.4 میلیمتر هست به عبارتی 355.74 میلیمتر مربع مساحتش میشه و SX50 سنسورش 6.17 در 4.55 میلیمتر هست به عبارتی 28.07 میلیمتر مربع مساحتش میشه که حدودا 12 برابر کمتر از مساحت اس ال ار هست.)
من اولویتم کیفیت تصاویر هست و در کل فکر کنم این 12 برابر بودن سنسور کیفیت عکس ها و فیلمهای نیکون رو خیلی بهتر از کنون کنه. به قول شما بعدا هم میشه قابلیت سوپر زوم بودن رو بهش اضافه کرد. الان فقط دنبال یه فروشگاه مطمئن واسه خرید هستم. اگر می شناسید معرفی کنید لطفا

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
فروشگاه اگه تهران هستید که میتونید حضوری خرید کنید اما اینترنتی بخواهید digikala خوبه و مطمعن

Fonixion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فروشگاه اگه تهران هستید که میتونید حضوری خرید کنید اما اینترنتی بخواهید digikala خوبه و مطمعن
دیجی کالا جدیدا خیلی ازش شکایت شده. تو همین فروم هم یکی گفته بود که باتری دوربینی که ازش خریده تقلبی بوده و حاضر به تعویض هم نشدن. تو تهران هم فروشگاه معتبری نمیشناسم که حضوری خرید کنم :(

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
دیجی کالا جدیدا خیلی ازش شکایت شده. تو همین فروم هم یکی گفته بود که باتری دوربینی که ازش خریده تقلبی بوده و حاضر به تعویض هم نشدن. تو تهران هم فروشگاه معتبری نمیشناسم که حضوری خرید کنم :(
بی خود گفته هرکی گفته!
هیچ وقت همچین کاری رو نمیکنه ، تا هفت روز هم تعویض میکنن اگر مشکلی داشته باشه.
من هر چی تا بحال خریدم پلمپ بوده و بشدت راضی هستم از دیجیکالا.
زنیبل-چاره-دیجی کالا و آل دیجیتال/ برترین سایت های فروش اینترنتی هستند.

mojtaba196

Registered User
لایک‌ها
12
من این دوربین رو دارم خیلی خوبه و چون دوربین d7100 خریدم دیگه به کارم نمیاد 11 ماه هم گارانتی داره اگه خواستی بگو 950000 فاکتور و کارت گارانتی و کارتن و شارژر همگی سالم بدون خط و خش موجوده

dontomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز
این جمله میگه این دوربین قابلیت فیلم برداری با سرعت بالا را هم داره که البته مثل باقی دوربینها در این حالت کیفیت تصویر پایین میاد و موقع پخش وقتی با 30 فریم در ثانیه این فیلم پخش میشه بنظر اسلوموشن هست .

اطلاعات درخواستی شما هم کامل در لینک زیر هست :
http://www.usa.canon.com/cusa/consu...ital_cameras/powershot_sx50_hs#Specifications
salam
aghaye hashemi lotf mikonid shomaratona baram
ersal konid

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
من hx50 سونی را پیشنهاد میکنم.

بالا