• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید بهترین نرم افزار آهنگسازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
چند وقت پیش با یکی از دوستام که صدابردار هست و کارش شدیدا حرفه ای هست (کنسول ProTools داره!) صحبت میکردم. بهم گفت که بهترین نرم افزار چه برای آهنگسازی و چه برای صدابرداری و میکس و تنظیم و این حرفا Reason هست. گفت که خود نرم افزارش چیزی نیست و راحت میتونی گیرش بیاری. اما حدود 20 تا سی دی پلاگین هم براش هست که قیمت هر کدومش 25 تومنه!
زمان گذشت تا دیروز که با یکی که قبلا بهم گفته بود که تو کار نرم افزار هم هست تماس گرفتم و گفتم که Reason رو میخوام. گفت خود نرم افزارش که 3 تا سی دی هست رو 10 تومن میده. پلاگین هاش و سمپلها و کلا هر چیز دیگه ای که برای این نرم افزار وجود داره هم به مقدار 45 گیگ!!! داره. یعنی چندین برابر چیزی که دوستم گفته بود. گفت تمام این 45 گیگ رو به همراه خود نرم افزارش میده 150 تومن. بعدا باهاش صحبت کردم و حاظر شد 100 تومن بده.
اگه کسی پایه باشه این پک رو باهم بگیریم. اگه 4 نفر هم که باشیم نفری میشه 25 تومن که نسبت به ارزش پکیج واقعا هیچی نیست! من که به FL تسلط دارم به خیال خودم روی آهنگسازی هم تسلط دارم و هر کاری که دلم بخواد میتونم با صدا انجام بدم. اما با وجود Reason هر کاری که توی دنیا وجود داره میشه انجام داد!!!
این پک رو میخریم. من براتون روی DVD میزنم و میفرستم. اگه DVD دارید که هیچ. اگه هم ندارید میدید بیرون تا روی هاردتون یا روی CD بریزن. DVD مربوط به Sonar 5 همراه با پلاگین ها و سمپلهاشو هم چون خودم دارم براتون میفرستم.
هر کس که پایه بود سریعتر به من ایمیل بزنه. ادرس من هم
atthar2 (atsign) gmail.com
این تاپیک رو هم حتما ببینید: http://my.blackmice.com/showthread.php?t=3640
قبلا توی این تاپیک راجع به خریدش صحبت کردیم و اطلاعات بیشتر راجع به این برنامه توی این تاپیک هست. هر کس این پکیج رو میخواد ظرف 48 ساعت بهم ایمیل بزنه. بعد از این زمان به هیچ وجه ایمیل کسی رو قبول نمیکنم. چون برای خریدش عجله دارم.
موفق باشید

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
بییاین ضرر نمیکنین!!هر چی بیشتر بشیم کمتر در میاد!!
فقط 24 ساعت مونده :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا