• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید بهترین گوشی هوشمند

nima.hh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من قصد خرید s5 رو دارم
اما انتظاراتم از گوشی:
1-صفحه نمایش با کیفیت
2-دوربین بسیار با کیفیت(چه در شب و چه در روز)
3-سرعت بالا برای برنامه ها و بازیها و عدم داغ شدن گوشی و باطری(البته یه کم داغ شدن ظاهرا طبیعیه)
4-ساپورت usb on the go
5-صدای زیاد برای گوش دادن به موزیک از خود گوشی(زیاد اهل گوش دادن به موزیک هستم)
فکر میکنم همه موارد بالا رو داره به غیر از گزینه 5 که ظاهرا صداش متوسطه.میشه بگید بلندی صداش در چه حده (اگه میشه با بعضی گوشیها مقایسه کنید)و برا من اسپیکرش جواب میده؟ و آیا برنامه ای است که رو گوشی نصب کرد و صداش رو تا حدودی زیاد کرد؟

arash64a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
دوست عزیز شما هم خدارو میخواهید و هم خرمارو.
متاسفانه همه ی خوبی ها یکجا جمع نمیشن. باید بتونید به انتظاراتتون الویت بدید و براساس اون ها بهترین گزینه رو برا خودتون انتخاب کنید.
بر اساس انتظاراتتون برای صفحه نمایش LG G3 بهترین انتخاب هست.
برای دوربین بهترین انتخاب Samsung Galaxy S5 و Sony Xperia Z2 و
برای موسیقی هم بدون شک بهترین انتخاب hTC One M8 هست.
تمامی این گزینه ها انتظارات بعدیتون رو هم جوابگو هستن ولی هرکدوم در یک شاخه قدر هستند و بهترین. شما اول به انتظارات خودتون الویت بدید و بعد سعی کنید این چهار گوشی رو هم خوب بشناسید تا بتونید بهترین انتخاب رو داشته باشید.
مورد دیگه ای هم که فراموش کردید بنظر بنده، عمر باتری هست که از بابت طول عمر باتری این چهار گوشی به این ترتیب هستند:
Sony Xperia Z2 > Samsung Galaxy S5 > hTC One M8 > LG G3

nima.hh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز شما هم خدارو میخواهید و هم خرمارو.
متاسفانه همه ی خوبی ها یکجا جمع نمیشن. باید بتونید به انتظاراتتون الویت بدید و براساس اون ها بهترین گزینه رو برا خودتون انتخاب کنید.
بر اساس انتظاراتتون برای صفحه نمایش LG G3 بهترین انتخاب هست.
برای دوربین بهترین انتخاب Samsung Galaxy S5 و Sony Xperia Z2 و
برای موسیقی هم بدون شک بهترین انتخاب hTC One M8 هست.
تمامی این گزینه ها انتظارات بعدیتون رو هم جوابگو هستن ولی هرکدوم در یک شاخه قدر هستند و بهترین. شما اول به انتظارات خودتون الویت بدید و بعد سعی کنید این چهار گوشی رو هم خوب بشناسید تا بتونید بهترین انتخاب رو داشته باشید.
مورد دیگه ای هم که فراموش کردید بنظر بنده، عمر باتری هست که از بابت طول عمر باتری این چهار گوشی به این ترتیب هستند:
Sony Xperia Z2 > Samsung Galaxy S5 > hTC One M8 > LG G3

nima.hh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته فکر میکنم حق با شماست ولی چون میخام نزدیک به دو میلیون پول خرج کنم خوب دوست دارم تمام انتظاراتم رو برآورده کنه
در مورد g3 که کلا صفحه نمایشش بزرگه و بیشتر از 5 اینچ خیلی بزرگ میشه.اما اگه بخام اولویت بندی کنم:
1دوربین 2-صدا 3-باتری 4-صفحه نمایش
عزیز فقط اگه منو راهنمایی کنی ممنون میشم درباره اینکه آیا برنامه ای است که رو گوشی نصب کرد و صداش رو ققط برای آهنگ گوش کردن تا حدودی زیاد کرد؟(البته تا حدودی)

Last edited:

arash64a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
البته فکر میکنم حق با شماست ولی چون میخام نزدیک به دو میلیون پول خرج کنم خوب دوست دارم تمام انتظاراتم رو برآورده کنه
در مورد g3 که کلا صفحه نمایشش بزرگه و بیشتر از 5 اینچ خیلی بزرگ میشه.اما اگه بخام اولویت بندی کنم:
1دوربین 2-صدا 3-باتری 4-صفحه نمایش
عزیز فقط اگه منو راهنمایی کنی ممنون میشم درباره اینکه آیا برنامه ای است که رو گوشی نصب کرد و صداش رو ققط برای آهنگ گوش کردن تا حدودی زیاد کرد؟(البته تا حدودی)
خوب با این انتظارات شما دوتا گزینه میمونه براتون: Samsung Galaxy S5 و Xperia Z2
ببینید همه این انتظارات شمارو هردوی این گوشی ها براورده میکنن .
دوربین زد2 با اینکه 20 مگاپیکسل هست ولی دوربین 16مگاپیکسل اس5 خیلی جزیی از اون قویتره.
در مورد صدا هردو صدای بلندی دارند با این جزییات که اس5 یک اسپیکر داره و زد2 دوتا اسپیکر داره و صدای پخشش یکم با کیفیت تر هست.
در مورد باتری زد2 عمر باتری خیلی بهتری داره، البته اس5 هم باتریش خوب و نسبت به اس3 و یا اس4 خیلی قویتر شده. ( البته باتری اس5 قابلیت تعویض داره ولی زد2 باتریش پلمپ هست) ( اس5 باتریش 2800 میلی آمپر هست و زد2 3200 میلی آمپر هست. )
در مورد صفحه نمایش هم هردوی این گوشی صفحه نمایش های خوبی دارند، زد2 نوع صفحه نمایشش IPS هست و رنگهای طبیعی تولید میکنه و اس5 نوع صفحه نمایشش Super AMOLED هست و رنگهای اشباع شده و خوشایندتری تولید میکنه. در مورد زاویه ی دید برای این دو گوشی، زاویه ی دید هردوی این گوشی ها خوبه ولی اس5 یکم بهتر از زد2 هست.
البته زد2 مقدار رمش 3گیگ هست که متاسفانه برای اس5 میزان رمش 2گیگ هست.
با همه این توضیحات فک کنم بهتر بتونید انتخابتون رو انجام بدید.
و این هم یک مقایسه ی 11 صفحه ای بین دو گوشی زد2 و اس5 :

Last edited:

nima.hh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
sony که یک مدل بیشتر نیست اما ظاهرا s5 چند مدل هست. به نظرتون سری f بهتره یا سری h؟ و اینکه چطور بدونیم هشت هسته یا چهار هسته ایه(کدوم بهتره؟)
و اینکه کلا اگه شما جای من بودین کدوم گوشی رو انتخاب میکردید؟

arash64a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
برای اس5 که دو مدل داره بدون شک G900F یعنی چهار هسته ای اسنپدراگون 801 بهتره.
من خودمم طی یک ماه آینده گوشیم رو عوض میکنم و بین LG G3 و Samsung galaxy S5 و Sony Xperia Z2 و hTC One M8 بدون شک بنده Sony Xperia Z2 رو انتخاب کردم.

nima.hh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابت راهنماییتون ممنونم.من هم بعد از ماه مبارک رمضان از بین این دو گوشی یکی رو انتخاب کرده و خواهم گرفت.بابت وقتی که در اختیار من گذاشتید یک دنیا ممنون..

بالا