• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید بک لینک در افزایش رنک فقط تاثیر مثبت داره یا ممکنه تاثیر منفی هم داشته باشه؟

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
سلام

دوستان، این سایت هایی که برای مثال 200 تا بک لینک رو 50 دلار می فروشن، ممکنه کارشون به ضرر سایت تموم بشه؟ یا نه فقط تاثیر مثبت داره؟

اگر تاثیر مثبت داره، این تاثیر در چه حدیه؟ سایتی ادعا می کنه 200 تا بک لینک از سایت هایی می فروشه که رنکشون 1 تا 8 هست و همگی DoFollow هستند. اگر سئوی سایت خودمون خوب باشه و اینقدر هم بک لینک داشته باشه گوگل رنک سایت رو افزایش می ده یا موارد دیگری هم هست که باید بهشون توجه بشه؟

ممنونم.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
بک لینک هیچ وقت به ضرر سایت شما تموم نمیشه.
اما اون سایت ها اکثرا لینک شما رو توی قسمت نظرات سایت های دیگه قرار میدن.

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
سلام

دوستان، این سایت هایی که برای مثال 200 تا بک لینک رو 50 دلار می فروشن، ممکنه کارشون به ضرر سایت تموم بشه؟ یا نه فقط تاثیر مثبت داره؟

اگر تاثیر مثبت داره، این تاثیر در چه حدیه؟ سایتی ادعا می کنه 200 تا بک لینک از سایت هایی می فروشه که رنکشون 1 تا 8 هست و همگی DoFollow هستند. اگر سئوی سایت خودمون خوب باشه و اینقدر هم بک لینک داشته باشه گوگل رنک سایت رو افزایش می ده یا موارد دیگری هم هست که باید بهشون توجه بشه؟

ممنونم.

من نظر خودم رو میدم ممکن هم هست غلط باشه... فکر کنم بدونم که کجا این لینک ها رو میفروشن و شما میخواهید بخرین...

اولاً یک روشن گری لازمه که این لینکهایی که میگن از سایت هایی با رنک 1 تا 8 میدن اکثرا از صفحات داخلی اونها لینک میدن، مثل همین PT که صفحه اصلیش رنکش 5 هست ولی پروفایل کاربرها رنکشون صفر هست و از اونجا و یا از امضا ها میشه لینک داد (البته قبلا میشد ولی الان نه) به سایت ولی رنک صفحات صفر هست ولی اینایی که لینک میفروشن تبلیغ میکنن که مثلا از سایت رنک 5 بک لینک میدن!!

دوماً اگه قصد این گونه لینکها صرفاً جهت افزایش رنک گوگل سایت دارین به نظر من بیخیال بشین، چون ارزش نداره 50 دلار خرج کنید و چند تا بک لینک از این نوع بگیرید نهایت رنک سایتتون بشه 3، چون با چند تا تبادل ساده و مطالب به روز بدون هیچ خرجی میتونید رنک رو افزایش بدین، این بک لینک ها معمولاً برای کارهای دیگه ای استفاده میشن اگه بخواهین در حد سواد خودم میگم کجا، که معمولاً به درد سایت های زبان فارسی نمیخوره زیاد (البته نه اینکه کلاً به درد نخور باشه یا تاثیر منفی داشته باشه، منظور ارزش هزینه کردن نداره)....

علاوه بر این بک لینکها سئوی داخلی هم باید رعایت بشه که شرط لازم هست.....!

اگه یه بخش سئو بود بهتر و کاملتر میشد بحث کرد....!

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
بک لینک هیچ وقت به ضرر سایت شما تموم نمیشه.
اما اون سایت ها اکثرا لینک شما رو توی قسمت نظرات سایت های دیگه قرار میدن.

من نظر خودم رو میدم ممکن هم هست غلط باشه... فکر کنم بدونم که کجا این لینک ها رو میفروشن و شما میخواهید بخرین...

اولاً یک روشن گری لازمه که این لینکهایی که میگن از سایت هایی با رنک 1 تا 8 میدن اکثرا از صفحات داخلی اونها لینک میدن، مثل همین PT که صفحه اصلیش رنکش 5 هست ولی پروفایل کاربرها رنکشون صفر هست و از اونجا و یا از امضا ها میشه لینک داد (البته قبلا میشد ولی الان نه) به سایت ولی رنک صفحات صفر هست ولی اینایی که لینک میفروشن تبلیغ میکنن که مثلا از سایت رنک 5 بک لینک میدن!!

دوماً اگه قصد این گونه لینکها صرفاً جهت افزایش رنک گوگل سایت دارین به نظر من بیخیال بشین، چون ارزش نداره 50 دلار خرج کنید و چند تا بک لینک از این نوع بگیرید نهایت رنک سایتتون بشه 3، چون با چند تا تبادل ساده و مطالب به روز بدون هیچ خرجی میتونید رنک رو افزایش بدین، این بک لینک ها معمولاً برای کارهای دیگه ای استفاده میشن اگه بخواهین در حد سواد خودم میگم کجا، که معمولاً به درد سایت های زبان فارسی نمیخوره زیاد (البته نه اینکه کلاً به درد نخور باشه یا تاثیر منفی داشته باشه، منظور ارزش هزینه کردن نداره)....

علاوه بر این بک لینکها سئوی داخلی هم باید رعایت بشه که شرط لازم هست.....!

اگه یه بخش سئو بود بهتر و کاملتر میشد بحث کرد....!

از لطفتون ممنونم دوستان.

برای مثال یکی از سایت ها آدرسش اینه : http://www.backlinksburst.com
قیمت هاش که ظاهرا بد نیست. برای 2000 لینک حدود 29 دلار می گیره. ولی اگر طبق گفته شما این لینک ها ارزش نداشته باشه این قیمت هم گرونه.

سایت من انگلیسیه و قراره یکی از دوستان سایت رو از نظر سئو بهینه کنه. ممنون می شم یه نگاهی به اون سایت بکنید و نظرتون رو در موردش بگید. و اگر نکته خاصی هست که باید بهش توجه کنم، بهم تذکر بدید. ( در زمینه گرفتن بک لینک )

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
بک لینک ها معمولاً برای کارهای دیگه ای استفاده میشن اگه بخواهین در حد سواد خودم میگم کجا، که معمولاً به درد سایت های زبان فارسی نمیخوره زیاد (البته نه اینکه کلاً به درد نخور باشه یا تاثیر منفی داشته باشه، منظور ارزش هزینه کردن نداره)....

لطفا در این مورد کمی بیشتر توضیح بدید.

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
از لطفتون ممنونم دوستان.

برای مثال یکی از سایت ها آدرسش اینه : http://www.backlinksburst.com
قیمت هاش که ظاهرا بد نیست. برای 2000 لینک حدود 29 دلار می گیره. ولی اگر طبق گفته شما این لینک ها ارزش نداشته باشه این قیمت هم گرونه.

سایت من انگلیسیه و قراره یکی از دوستان سایت رو از نظر سئو بهینه کنه. ممنون می شم یه نگاهی به اون سایت بکنید و نظرتون رو در موردش بگید. و اگر نکته خاصی هست که باید بهش توجه کنم، بهم تذکر بدید. ( در زمینه گرفتن بک لینک )

باز هم میگم در حد سواد خودم من حرف میزنم، شاید غلط باشه....

من نگفتم ارزش نداره، من گفتم برای گرفتن رنک (مثلا رنک 4 بخوای بشی) ارزش نداره

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
لطفا در این مورد کمی بیشتر توضیح بدید.

این خارجی ها از اونجایی که کارشون درسته معمولا نمیان رو یه چیزی سرمایه گذاری کنن که به دست آوردنش سخت هست و اونها به معنای واقعی به ضرب المثل سنگ بزرگ علامت نزدن هست اعتقاد دارن، میان چیکار میکنن یه موضوع خاصی انتخاب میکنن که رقابت تو اون راحت هست و سعی میکنن تو اون موضوع بالا دیده بشن در حالی که تو همین موضوع کوچیک بالا دیده شدن یعنی خیلی.... :lol: تو این موضوع کوچک بالا دیده شدن هم با این بک لینک ها کارش راه می افته... (البته این فقط یک موردش بود...)

از اونجایی که سایت خارجی داری گفتم چند تا نکته بهت بگم :D ، کار کردن تو این سایتهای خارجی نیاز به چند تا چیز داره:
- وقت کافی (که متاسفانه من ندارم و تا حالا هم خیلی سعی کردم داشته باشم اما نشده) شما اگه وقت کافی داشته باشی اگه یکم وقتت رو سرمایه گذاری کنی بعد 4 5 ماه اولیه میتونی 600 تا 700 دلار در ماه حداقل درآمد داشته باشی (البته اگه بتونی پولش رو بگیری) که به مرور افزایش پیدا میکنه، البته این زمان مربوط به سایتهایی میشن که صرف درآمد داشتن ساخته میشن
- خسیس بازی نداشته باشی :D مثل اکثر سایتهای ایرانی تازه راه افتاده
- فکر اینو که بخوای پوز سایت های 4 5 ساله رو بزنی از سرت بیرون کنی
- سایت صفر کیلومتر که داری روش سرمایه گذاری میکنی و مطالب درست و حسابی توش میزاری بازدهیش طولانی مدت هست (منظور اون 4 5 ماهه که گفتم برای سایت های دارای مطالب درست و حسابی و به اصطلاح تولید مطلب کننده نیست)، خلاصه اینکه باید فکر اینو که هیمن یک سال اول باید ماهی 500 تا درآمد داشته باشم رو از سرت بیرون کنی، مگر اینکه خیلی تلاش کنی و 24 ساعته رو سایتت وقت بزاری
-... موارد دیگه هم هست البته خیلی زیاده

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
باز هم میگم در حد سواد خودم من حرف میزنم، شاید غلط باشه....

من نگفتم ارزش نداره، من گفتم برای گرفتن رنک (مثلا رنک 4 بخوای بشی) ارزش نداره

این خارجی ها از اونجایی که کارشون درسته معمولا نمیان رو یه چیزی سرمایه گذاری کنن که به دست آوردنش سخت هست و اونها به معنای واقعی به ضرب المثل سنگ بزرگ علامت نزدن هست اعتقاد دارن، میان چیکار میکنن یه موضوع خاصی انتخاب میکنن که رقابت تو اون راحت هست و سعی میکنن تو اون موضوع بالا دیده بشن در حالی که تو همین موضوع کوچیک بالا دیده شدن یعنی خیلی.... :lol: تو این موضوع کوچک بالا دیده شدن هم با این بک لینک ها کارش راه می افته... (البته این فقط یک موردش بود...)

از اونجایی که سایت خارجی داری گفتم چند تا نکته بهت بگم :D ، کار کردن تو این سایتهای خارجی نیاز به چند تا چیز داره:
- وقت کافی (که متاسفانه من ندارم و تا حالا هم خیلی سعی کردم داشته باشم اما نشده) شما اگه وقت کافی داشته باشی اگه یکم وقتت رو سرمایه گذاری کنی بعد 4 5 ماه اولیه میتونی 600 تا 700 دلار در ماه حداقل درآمد داشته باشی (البته اگه بتونی پولش رو بگیری) که به مرور افزایش پیدا میکنه، البته این زمان مربوط به سایتهایی میشن که صرف درآمد داشتن ساخته میشن
- خسیس بازی نداشته باشی :D مثل اکثر سایتهای ایرانی تازه راه افتاده
- فکر اینو که بخوای پوز سایت های 4 5 ساله رو بزنی از سرت بیرون کنی
- سایت صفر کیلومتر که داری روش سرمایه گذاری میکنی و مطالب درست و حسابی توش میزاری بازدهیش طولانی مدت هست (منظور اون 4 5 ماهه که گفتم برای سایت های دارای مطالب درست و حسابی و به اصطلاح تولید مطلب کننده نیست)، خلاصه اینکه باید فکر اینو که هیمن یک سال اول باید ماهی 500 تا درآمد داشته باشم رو از سرت بیرون کنی، مگر اینکه خیلی تلاش کنی و 24 ساعته رو سایتت وقت بزاری
-... موارد دیگه هم هست البته خیلی زیاده

ممنونم دوست عزیز.

نظرتون در مورد سایتی که معرفی کردم چیه؟ به نظر شما ارزش داره ازش سرویس بگیرم؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به دوستان عزیز
در مورد لینک دادن، خب هر نوع پیوندی مفید هست برای سایت به نظر من که چند سالی هست سئو کار می کنم.
بالاترین ارزش در پیوند هم پیوند دو طرفه هست و دستی نه اسکریپت
اگه پیوند با اسکریپت باشه نهایتا 99 درصد به نفع خود دامینیه که اسکریپت توش اجرا شده تا سایر کاربرا.

من یه ایده ایه که چند سالیه می خوام اجراش کنم وقت نمی کنم و امسال شاید اجرا کنم که در قالب پروژه ای به نام جیما قرارش دادم.

خلاصه اش اینه که لینک سایتها بصورت دستی بصورت ثابت برای یک سال در صفحه اول چند سایت در چند پکیج قرار می گیره

تعدادی از سایتهام که جزء پروژه جیما هستند:

www.Bia2best.com
www.epuffery.com
www.TakAds.com
www.Sabade-Tablighaty.com
www.2rism.net
www.Forushgah.info
www.Axebahal.com
www.30ndrela.com
www.Arzoonforoosh.com
www.mmd.name
www.2rism.biz
www.TourismWorldClub.com
که نزدیک به 100 سایت هست در رنکهای مختلف و زبانهای مختلف که در بسته های مختلف هست
که هر بسته چند سایت با قیمت مشخص ارائه می شه.

اگه آماده شد در بخش بازارچه قرار می دم

www.GYMA-Project.com

omid bahrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب این سیستم که ارزون ترو مطمئن تره تعدادش بیشتره density هم تو ش رعایت میشه چون فارسی هست خیلی ها هم مشتریش شدن به غیر از بک لینک دادن نیازمندی و اطلاع رسانی هم میکنه البته من خودم هنوز دو دلم که ازش بک لینک بخرم ولی جالبه برام نظر شما چیه؟
http://www.iranbacklink.com
اینم چند تا از هزار دامنه ای که میگه توش لینک و تبلیغ رو میزاره
irstore.ir www.kingshop.ir www.beeg.ir hamedonline.ir safakadeh.ir
یه نگاهی بندازید نظرتون رو بگید من چند تا آگهی رایگان اینجا دادم ولی موندم بک لینک پولی بگیرم یا نه

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
فکر میکنم ! بک لینک رو رنک سایت تاثیر مثبت داره! تاثیر منفی نداره به هیچ وجه!
خدانگهدار

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
فکر روزی رو بکن که بک لینکاتو بردارن، فکر نمیکنم کسی حاضر باشه بک لینک مادام العمر بده و موقعی که بک لینکا برداشته بشه آثار مثبتش باقی نمیمونه و بزودی محو میشه و باز فکر نکنم کسی حاضر باشه به روش درست بک لینک بده ، صفحاتی که تعداد زیادی لینک خروجی داشته باشن حکم لینک باکسو دارن و اقد ارزش حالا تقسیمات الگوریتمی بماند..

یکی در طول 4 سال به نتیجه دلخواهش میرسه یکی در عرض 8 ماه دومی احتمالآ حرفه ای و تخصصی کار کرده و آینده نگر بوده@

بالا