• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید بین p8 lite و honor 4x

کدوم گوشی رو باتوجه به تجربیاتتون میپسندید؟

• honor 4x

Votes: 2 50.0%
  • p8 llite

Votes: 2 50.0%

• Total voters
    4

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74
سلام ...
چند وقتیه بین خرید این دو مدل گوشی واقعا گیر کردم ..این یه سری کمبودهایی داره که اون جبران میکنه و همینطور اونیکی یه سری کمبود هایی داره که این یکی جبران میکنه.. دوستانی که یکی از این دو مدل گوشی رو داشتند نظرشونو بگن لطفا...
تو ..یه سری مشکلات واسه p8 liteبود .. مثله مشکل در وای فای و ازین قضایا .. گوشی honor 4xهم یه سری کمبود ها داره مثله ظاهر نسبتا کمتر نسبت به p8 lite و نداشتن حافظه ی کمتر نسبت به p8 lite و اندروید 4.4 در 4 ایکس .. و الی اخر ..

دوستان شما خودتون باتوجه به تجربیاتتون کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
سلام ...
چند وقتیه بین خرید این دو مدل گوشی واقعا گیر کردم ..این یه سری کمبودهایی داره که اون جبران میکنه و همینطور اونیکی یه سری کمبود هایی داره که این یکی جبران میکنه.. دوستانی که یکی از این دو مدل گوشی رو داشتند نظرشونو بگن لطفا...
تو ..یه سری مشکلات واسه p8 liteبود .. مثله مشکل در وای فای و ازین قضایا .. گوشی honor 4xهم یه سری کمبود ها داره مثله ظاهر نسبتا کمتر نسبت به p8 lite و نداشتن حافظه ی کمتر نسبت به p8 lite و اندروید 4.4 در 4 ایکس .. و الی اخر ..
دوستان شما خودتون باتوجه به تجربیاتتون کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟

با سلام
من Huawei P8 Lite را در مقابل Honor 4x انتخاب می کنم.
به علت تاریخ تولید بروز تر در سال 2015 وارد شده است که این در بروزرسانی های بعدی این مدل مزیت حساب می شود
سایز ایده ال تر 5 اینچی و رزولوشن بهتر تصویر
از همه مهم تر حافظه داخلی بهتر
اختلاف قیمت این دو مدل 30 هزار تومان است و پ8 لایت به نظر مناسب تر می اید.

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
سلام من مدل 4x رو برای مادرم گرفتم گوشی بسیار خوبی هستش توی روز عکسهای خیلی خوبی میگیره داداش حافظه داخلیش من مموری 32 گیگ گرفتم عالی 2 سیم کارته 4g قیمتش خیلی مناسب تره با گارانتی به نظرم این اختلاف قیمت بین دو تاش

من یک دلیلی که 4x رو گرفتم باتری بیشتر بودش که واقعا مهمترین چیز توی هر گوشی هستش

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74
سلام من مدل 4x رو برای مادرم گرفتم گوشی بسیار خوبی هستش توی روز عکسهای خیلی خوبی میگیره داداش حافظه داخلیش من مموری 32 گیگ گرفتم عالی 2 سیم کارته 4g قیمتش خیلی مناسب تره با گارانتی به نظرم این اختلاف قیمت بین دو تاش

من یک دلیلی که 4x رو گرفتم باتری بیشتر بودش که واقعا مهمترین چیز توی هر گوشی هستش

دادا ..بنظرت صفحش بزرگ نیست؟؟با یه دست کارکردن خوب جواب میده؟؟ میشه راحت پیام نوشت؟؟؟ بنظرت چه رنگیش خوبه؟؟مشکی؟سفید؟طلایی؟

ممنون ازت

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
دادا ..بنظرت صفحش بزرگ نیست؟؟با یه دست کارکردن خوب جواب میده؟؟ میشه راحت پیام نوشت؟؟؟ بنظرت چه رنگیش خوبه؟؟مشکی؟سفید؟طلایی؟

ممنون ازت

به نظرم که بزرگ نیست درسته 5.5. هستش ولی قشنگ تو دست هم راحت هستش
پیام هم راحت همه صفحه کلید فایریک اندروید هستش هم خود هووای

والا من که سفید و سیاه اونو ندیدک ولی طلایی رنگش خیلی قشنگه حسنش اینه که جلوش هم طلایی هستش و با صفحه نمایش یکی نیست از نظر مشکی بودن

خواستی بخری حتما با گارانتی دارش بخر من که خریدم به خاطر این بود که دیگه از بابت داشتن زبان فارسی خیالم راحت باشه
باطری هم معمولی راحت دو روز جواب میده فقط نسخه اندرویدش 4.4.2 فکر کنم بودش ولی اندروید 5.1.1 فکر کنم براش اومده که من آپدیت نکردم

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100

ممنون ازت

راستی داداش دیجی کالا دوباره گذاشته پیشنهاد ویژه گفتم شاید بخوای بگیری

http://www.digikala.com/Product/DKP...one/گوشي-موبايل-هوآوي-آنر-مدل-4X-دو-سيم-کارته

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74
راستی داداش دیجی کالا دوباره گذاشته پیشنهاد ویژه گفتم شاید بخوای بگیری

http://www.digikala.com/Product/DKP-93276/Huawei-Honor-4X-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-هوآوي-آنر-مدل-4X-دو-سيم-کارته

آره حاجی دیدم ... دمت گرم بابت اطلاعاتت .. سفارش دادم همون رنگ طلایی که گفتی:general601: .دمت گرم :general406:

بالا