• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید تبلت ارزان قیمت اندرویدی

loneliest

Registered User
لایک‌ها
195
سلام ، یک تبلت ارزان قیمت اندروی نیاز دارم
صرفا جهت فیلم دیدن ( سیستم - سایز - ظاهر - مارک - پشتیبانی از سیمکارت و ... هیچ کدام برام مهم نیست تنها باطری سالم باشد )
استفاده رو گفتم یک چیز خیلی خیلی ساده و ارزان میخوام از پیشنهاد تبلت های برند و معروف و ... خود داری کنید لطفا

ehsandark

Registered User
لایک‌ها
27
سلام ، یک تبلت ارزان قیمت اندروی نیاز دارم
صرفا جهت فیلم دیدن ( سیستم - سایز - ظاهر - مارک - پشتیبانی از سیمکارت و ... هیچ کدام برام مهم نیست تنها باطری سالم باشد )
استفاده رو گفتم یک چیز خیلی خیلی ساده و ارزان میخوام از پیشنهاد تبلت های برند و معروف و ... خود داری کنید لطفا
سلام.ملاحظه بفرمایید

http://novinphone.com/index.php?route=product/product&path=96&product_id=217

vernes

Registered User
لایک‌ها
56
در صورت تمایل با قیمت 200 هزار تومان موجود میباشد در صورت تمایل تماس بگیرید 09016914041

vernes

Registered User
لایک‌ها
56
سلام چ تبلتی هست؟ جزییات بفرستید

تبلت برند xplay میباشد رم یک گیگ نمایشگر full hd اندروید 4.4.2 حافطه داخلی 8 گیگ سایز 7 اینچ باطری 3000 میلی امپر شبکه ارتباطی 2g/3g پردازنده mtk 1.3ghz dual core وای فای بلوتوث و.......

چون اینارو خودمون از چین اوردیم مستقیم نسبت به بازار خیلی ارزون تر هست در ضمن ارسال به شهرستان رایگان هست اینم بگم همینو بخای تو بازار بخری بالای 300 تومان هست در صورت تمایل تماس بگیرید

Last edited:
بالا