• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید تعدادی سیستم

hamidreza760

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان من میخواستم گیمنت بزنم خواستم راهنماییم کنید قیمت یک سیستم با مشخصات
رم2
گرافیک 1
مادربرد و پردازنده معمولی
هارد 250
خلاشه یه کیس کامل تو این هلوهوش چقدر واسم اب میخوره من خودم حدود 480 تومن قیمت دارم اگه بخوام خوردم جمعش کنم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان من میخواستم گیمنت بزنم خواستم راهنماییم کنید قیمت یک سیستم با مشخصات
رم2
گرافیک 1
مادربرد و پردازنده معمولی
هارد 250
خلاشه یه کیس کامل تو این هلوهوش چقدر واسم اب میخوره من خودم حدود 480 تومن قیمت دارم اگه بخوام خوردم جمعش کنم
سلام. عزیز. رم دو گیگ بدردبخورحدود 60000 تومان و هارددیسک 250 گیگ اگر گیر بیاد حدود 120000 تومان. پایینترین پردازنده بروز که جونش بالا نیاد Pentium G3220 هست که حدود 170000 تومان قیمتشه(دقت کنید Celeron هم هست یه کیس خیلی معمولی Trust که کیفیت هم نداره 35000 تومان. یه پاوری که دو روزه نسوزه مثل HuntKey 330watt حدود 85000 تومان. تا همینجا شد حدود 470000 تومان. هنوز مادربورد(حداقل بروز با گارانتی آواژنگ 180000 تومان) وکارت گرافیک و در صورت لزوم DVD Writer هم منظور نشده. کارت گرافیک هم که بایها رو در سطح متوسط رو به پایین اجرا کنه دیگه کمتر از 110000 تومان سراغ ندارم. مبلغتون خیلی کمه. این کیسی که می فرمائید 480000 تومانه رو لطف می کنید کانفیگش رو بفرمائید ببینم جریانش چیه؟ چون برخی اوقات هزینه کم کردن پشیمونی ببار میاره و ممکنه پولتونو دور بریزید.

hamidreza760

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. عزیز. رم دو گیگ بدردبخورحدود 60000 تومان و هارددیسک 250 گیگ اگر گیر بیاد حدود 120000 تومان. پایینترین پردازنده بروز که جونش بالا نیاد Pentium G3220 هست که حدود 170000 تومان قیمتشه(دقت کنید Celeron هم هست یه کیس خیلی معمولی Trust که کیفیت هم نداره 35000 تومان. یه پاوری که دو روزه نسوزه مثل HuntKey 330watt حدود 85000 تومان. تا همینجا شد حدود 470000 تومان. هنوز مادربورد(حداقل بروز با گارانتی آواژنگ 180000 تومان) وکارت گرافیک و در صورت لزوم DVD Writer هم منظور نشده. کارت گرافیک هم که بایها رو در سطح متوسط رو به پایین اجرا کنه دیگه کمتر از 110000 تومان سراغ ندارم. مبلغتون خیلی کمه. این کیسی که می فرمائید 480000 تومانه رو لطف می کنید کانفیگش رو بفرمائید ببینم جریانش چیه؟ چون برخی اوقات هزینه کم کردن پشیمونی ببار میاره و ممکنه پولتونو دور بریزید.
عزیز جان سیستمی که الان مینوسم قیمتش 420 تومان هست
main G41 ELITE DDR3 775
RAM 2G DDR3
CPU DUAL CORE 5700
HDD 500
VGA 1G
POWER BIG FAN
DVD ROM
CASE MESHKI
یه سوال دیگه نقش پاور تو سیستم کیه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
عزیز جان سیستمی که الان مینوسم قیمتش 420 تومان هست
main G41 ELITE DDR3 775
RAM 2G DDR3
CPU DUAL CORE 5700
HDD 500
VGA 1G
POWER BIG FAN
DVD ROM
CASE MESHKI
یه سوال دیگه نقش پاور تو سیستم کیه
مادربورد Elitegroup برند درجه 3 حساب میشه(در این رنج قیمتی) و مثل بنز خراب میشه. پردازنده متعلق به 6 سال پیش هستش و کاملا از رده خارج. مدل پاور مشخص نشده که 100% مارک بیکیفیت و متفرقه هستش(از اصطلاحی که فروشنده بهتون گفته کاملا تابلوه). ضمنا کارت گرافیک رو هم صرفا مقدار رمش رو بهتون گفتن و مشخصه که میخوان بهتون بندازن. والا مهمترین فاکتور توی کارت گرافیک پردازنده گرافیکی هستش که اسمی ازش نیاوردن.
پاور نقش تغذیه برق کل سیستم رو داره و اگر بد کار کنه ممکنه به قطعات آسیب بزنه. ضمن اینکه پاورهای نامرغوب زود هم می سوزن.
پیشنهاد می کنم اصلا سراغ این سیستم نرید.این سیستم صرفا ارزانه. اما عمرا براتون خوب کار نخواهد کرد.

hamidreza760

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مادربورد Elitegroup برند درجه 3 حساب میشه(در این رنج قیمتی) و مثل بنز خراب میشه. پردازنده متعلق به 6 سال پیش هستش و کاملا از رده خارج. مدل پاور مشخص نشده که 100% مارک بیکیفیت و متفرقه هستش(از اصطلاحی که فروشنده بهتون گفته کاملا تابلوه). ضمنا کارت گرافیک رو هم صرفا مقدار رمش رو بهتون گفتن و مشخصه که میخوان بهتون بندازن. والا مهمترین فاکتور توی کارت گرافیک پردازنده گرافیکی هستش که اسمی ازش نیاوردن.
پاور نقش تغذیه برق کل سیستم رو داره و اگر بد کار کنه ممکنه به قطعات آسیب بزنه. ضمن اینکه پاورهای نامرغوب زود هم می سوزن.
پیشنهاد می کنم اصلا سراغ این سیستم نرید.این سیستم صرفا ارزانه. اما عمرا براتون خوب کار نخواهد کرد.
حالا سیستمی با این مشخصات میشه با 500 تومان معمولیشو جمع کرد

hamidreza760

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نظر بنده در مورد حداقل سیستم همون بود که کانقیگش رو خدمتون عرض کردم.
اقا رضا سلام یه راهنمای دیگه میخواستم این سیتم که میگم به نظر شما چطوره
mb aopen
CPU INTEL CORE 2 DUE 5500
RAM 2 G
HARD 160 GB
VGA 1GB ATI 5450 DDR3
POWE 500
DVDRW 24 SATA SAMSUNG
یا مینی کیس با مشخصات
دارای پردازنده دو هسته ای
Doual core و Core 2 Dou
رم 2 گیگابایت DDR2
هارد 160 گیگ به بالا
گرافیک آنبرد با شر 256
دی وی دی درایو Sata
زیبا و کم حجم
8 عدد پورت USB
توانایی ساپورت پردازنده های سوکت 775 سری Core 2 Duo , Pentium D , Pentium 4
توانایی ساپورت 8 گیگابایت رم DDR2
توانایی ساپورت بیش از 2 ترابایت هارد دیسک
توانایی ساپورت4 گیگابایت گرافیک DDR2 , DDR3 , DDR5
مجهز به پورت Parallel ، Com , VGA , Lan

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اقا رضا سلام یه راهنمای دیگه میخواستم این سیتم که میگم به نظر شما چطوره
mb aopen
CPU INTEL CORE 2 DUE 5500
RAM 2 G
HARD 160 GB
VGA 1GB ATI 5450 DDR3
POWE 500
DVDRW 24 SATA SAMSUNG
یا مینی کیس با مشخصات
دارای پردازنده دو هسته ای
Doual core و Core 2 Dou
رم 2 گیگابایت DDR2
هارد 160 گیگ به بالا
گرافیک آنبرد با شر 256
دی وی دی درایو Sata
زیبا و کم حجم
8 عدد پورت USB
توانایی ساپورت پردازنده های سوکت 775 سری Core 2 Duo , Pentium D , Pentium 4
توانایی ساپورت 8 گیگابایت رم DDR2
توانایی ساپورت بیش از 2 ترابایت هارد دیسک
توانایی ساپورت4 گیگابایت گرافیک DDR2 , DDR3 , DDR5
مجهز به پورت Parallel ، Com , VGA , Lan
عزیز این سیستمهای عتیقه رو نمی دونم کی بهتون معرفی می کنه. در هر صورت مادربورد Aopen اصلا درجه سه هم محسوب نمیشه. وقتی مادربورد بد باشه فاتحه کارآیی بقسه قطعات هم خوندست. فاکتورهای مهم در خرید سیستم برای گیم نت به نظر من: قطعات کاملا مشخص باشند از نظر برند - مدل - نو یا دست دوم و در صورت دست دوم بودن چند سال کار کردن و تعمیری هستند یا خیر - گارانتی دارند یا خیر - در خصوص رم مدل و مشخصات کاملش و ... و هارددیسک هم همینطور - گرافیک آنبورد به هیچ وجه به درد گیم نمی خوره مخصوصا گرافیکهای آنبورد قدیمی.
در کل این سیستم هم که بهتون معرفی کردن آشغاله. هزینه کردن واسه این سیستم هم پول دور ریختنه و مهمون چند ماهتونه. ضمن اینکه به هیچ وجه کارآیی لازم رو نداره. عزیز خیالتون راحت با این مبلغی که شما در نظر دارید سیستم بدرد بخور واسه گیم نت نمی تونید تهیه کنید.
در حالت ایده آل در یک کلام هر چی پول بدید همون مقدار آش می خورید.

بالا