• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید تلویزیون از فروشگاه بانه ای؟

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
سلام. تجربه داشتین ،خرید را توصیه میکنین دوستان اصل، و قابل اعتماد هست؟ پیشنهاد فروشگاهی رو دارین؟

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
سلام. تجربه داشتین ،خرید را توصیه میکنین دوستان اصل، و قابل اعتماد هست؟ پیشنهاد فروشگاهی رو دارین؟
یک بار پول ریختیم نفرستادن و کلا اجناس بانه تا ۸۰ درصد درجه ۲ است.
باید بلد باشی تا سرت کلاه نره

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظرم اینکار رو نکن
من یه چیزی رو در مورد خودم بگم
مثلا کار من خودرو نیست واسه همین همیشه دیدم نسبت به خرید یا فروشش این نبوده که سود بکنم . بنابراین حاضر بودم بیشتر هزینه بکنم ولی یه خودروی بدون دردسر بگیرم .
ته تهش مگه چندتا معامله میخوام تو زندگیم بکنم ؟

شما هم همینطوری نگاه بکنید . شما ته تهش توی کل زندگیتون 7 تا دونه تلویزیون میخواید بخرید روی هر کدوم هم 2 میلیون سود بکنی میشه 14 تومن برای مثلا 60 سال ! پس ارزش نداره به خاطر مثلا 20% ارزون تر از جایی خرید بکنید که یا اصلا جنس رو تحویل نمیدن یا اگه تحویل هم بدن احتمال خراب بودنش یا اینکه به زودی خراب بشه بالا باشه !

چند اینچ ارزون تر یا یه برند ارزون تر ارزششو داره که آرمش داشته باشی نسبت به قبل و بعد از خریدت;)

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
به نظرم اینکار رو نکن
من یه چیزی رو در مورد خودم بگم
مثلا کار من خودرو نیست واسه همین همیشه دیدم نسبت به خرید یا فروشش این نبوده که سود بکنم . بنابراین حاضر بودم بیشتر هزینه بکنم ولی یه خودروی بدون دردسر بگیرم .
ته تهش مگه چندتا معامله میخوام تو زندگیم بکنم ؟

شما هم همینطوری نگاه بکنید . شما ته تهش توی کل زندگیتون 7 تا دونه تلویزیون میخواید بخرید روی هر کدوم هم 2 میلیون سود بکنی میشه 14 تومن برای مثلا 60 سال ! پس ارزش نداره به خاطر مثلا 20% ارزون تر از جایی خرید بکنید که یا اصلا جنس رو تحویل نمیدن یا اگه تحویل هم بدن احتمال خراب بودنش یا اینکه به زودی خراب بشه بالا باشه !

چند اینچ ارزون تر یا یه برند ارزون تر ارزششو داره که آرمش داشته باشی نسبت به قبل و بعد از خریدت;)
اقا من اصلا قصدم سود کردن نیست. مشکل اینه مدلهای مورد نیاز تو بازار شهر ما نیست همش مونتاژ داخلن .

hameche

Registered User
لایک‌ها
339
صد درصد اگر از سایت درست بخرید مشکلی نداره
بیشتر سایت ها درب منزل پولشو میگیرن

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اقا من اصلا قصدم سود کردن نیست. مشکل اینه مدلهای مورد نیاز تو بازار شهر ما نیست همش مونتاژ داخلن .
خوب از دیجیکالا بخر خیالت راحته
یا یه روز بیا تهران بخر ، برگرد . رو هم 1 روز وقتتو میگیره

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
خوب از دیجیکالا بخر خیالت راحته
یا یه روز بیا تهران بخر ، برگرد . رو هم 1 روز وقتتو میگیره
مدلهایی که مدنظرمه توی دیجیکالا و امثالش هم نیست. مگه خود تهران حضوری پیدا بشه که باید بیام بگردم یا به همین داخلیا راضی بشم.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
من خریدم تقریبا ۶ سال پیش....
۱۰۰ تومن پول ارسال گرفتن بعد تلویزیون رو تو تهران آورد درخونه زد تو برق و پرداخت الیافی...
راضیم تا حالا هم خوب بوده هرچند زیاد هم انگولک ش کردم
خراب کردن منو مخفی و خالی کردن ایپرام و...:)
بیشتر به به خاطر dvbs2 خریدمش

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
یه راهنمایی...
هیچ وقت برای هوشمند بودن تی وی پول اضافه نده

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
اکثر مغازه های لوازم خانگی همین اجناس به اصطلاح بانه ای هم میارن ,بهشون بگید سفارش میگیرن ازتون براتون میارن
خوبیش هم اینه خیالتون راحته که پولتون رو نمیخورن و ...

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
از شهر محل زندگی یا تهران خرید کنید.
تلویزیون های پیشرفته امروزی با پنل و صفحه حساس چیزی نیست که بشه نسبت بهش بیخیال شد. بیشتر جنس های بانه ریفرش هستن. و بقیه جنس ها هم از تهران میره اونجا به اسم وارداتی میفروشند!

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
بعضی چیزها رو فقط باید حضوری خرید
حضوری میخری مشکل داره پیسکل سوخته چه برسه به اینترنتی

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
اولا شاید قیمت ها به ظاهر خوب باشن ، اما چرا باید تا 400 هزار تومن هزینه حمل به شهرستان پرداخت بشه نمیدونم واقعا ، من فکر کنم اینا سودشون بیشتر از روی حمل کالا باشه تا خود کالا ، مثلا می خواستیم یه تی وی سونی 4k بگیریم که البته اون مدل تو نمایندگی ها برای فروش نبود ، با یه سایت بانه ای صحبت کردم قیمتش خوب اما هزینه ارسال سر سام اور ، هر چی به طرف می گفتم نمی خوام که خودتون بیارید بدین تیپاکس بیاره قبول نمیکرد ، فرداش همون تی وی رو تو یه سایت تهرانی با همون قیمت بانه پیدا کردم ، 20 هزار تومن پول تیپاکسش شد روز بعدش سالم و تمیز بدستمون رسید !

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009

من مهر ماه یعنی هشت ماه پیش رفتم سه راه امین حضور این تلویزیونو برام آورد تست کرد و بعد اینکه دیدم پیکسل سوخته نداره مبلغشو واریز کردم فقط نکتش اینجاست که من اون موقع خریدم هفت ملیونو چهارصد ولی نمیدونم چرا الان شده 14 ملیون با اینکه اون موقع دلار یازدهو خورده ای بود

اما دلیل اینکه من این تلویزیونو خریدم برای این بود که سری G بود و تولید 2019 و امکان تقلبی بودنش کم بود و از طرفی هم سونی بود که بهترین برند هستش و با خودم گفتم حتی اگر پشت ویترینی یا نمایشگاهی یا ریفر هم باشه باز پنلش میارزه به همه سامسونگ و ال جی های داخل و خارج ایران و چون تولید 2019 بودش نهایتا شیش ماه کارکرده که بازم تو کیفیتش تاثیری نداره اما ریفرش ریتش واقعیه و اصلا چشمو اذیت نمیکنه کیفیت رنگشم بماند که محشره . جزئیاتشو توی این لینک ببین که لینک رسمی سایت سونی هستش . الان فکر کنم سری H تو بازار باشه که تولید 2020 هستش

همینی که من از سه راه امین حضور خریدم 7400 بازرگانی ایران میداد 11 ملیون اون موقع الان نمیدونم چنده . من چون پولم نمیرسید و کیلید کرده بودم رو سونی با خودم گفتم تقلبی هم بود بدرک ازش استفاده میکنم کور که نمیشم با نگاه کردن بهش فوقش میخواد در حد همین ال جی سامسونگای داخل بازار ایران باشه دیگه کمتر که نیست از نظر کیفیت . قیمت ال جی سامسونگ فورکی 49 یا 50 اینچ هم اون موقع پنج تا هفت ملیون بود

ولی من میگم فعلا یا بیخیال شو یا یه دست دوم از سایت دیوار بخر کارت راه بیوفته با این قیمتا اصلا ارزش خرید نداره تلویزیون
یه برندی هست Evvoli اینو سری 300 رو اگر گیر اوردی بخر سری 100 و 200 ریفرش ریت خوبی نداره . همین ایوولی 43 اینج اون موقع دو ملیونو چهارصد بود ولی الان شده چهارو سیصد

این کلمه "اون موقع" که تو هر پاراگراف استفاده میکنم منظورم زمان شاه نیست همین هشت ماه پیشو تعریف میکنم اگرم باور نداری میخوای عکس فاکتور خرید تلویزیونمو بزارم تا باورت بشه قیمتا چقدر پرت شده

Last edited:
بالا