یک بار پول ریختیم نفرستادن و کلا اجناس بانه تا ۸۰ درصد درجه ۲ است.سلام. تجربه داشتین ،خرید را توصیه میکنین دوستان اصل، و قابل اعتماد هست؟ پیشنهاد فروشگاهی رو دارین؟
اقا من اصلا قصدم سود کردن نیست. مشکل اینه مدلهای مورد نیاز تو بازار شهر ما نیست همش مونتاژ داخلن .به نظرم اینکار رو نکن
من یه چیزی رو در مورد خودم بگم
مثلا کار من خودرو نیست واسه همین همیشه دیدم نسبت به خرید یا فروشش این نبوده که سود بکنم . بنابراین حاضر بودم بیشتر هزینه بکنم ولی یه خودروی بدون دردسر بگیرم .
ته تهش مگه چندتا معامله میخوام تو زندگیم بکنم ؟
شما هم همینطوری نگاه بکنید . شما ته تهش توی کل زندگیتون 7 تا دونه تلویزیون میخواید بخرید روی هر کدوم هم 2 میلیون سود بکنی میشه 14 تومن برای مثلا 60 سال ! پس ارزش نداره به خاطر مثلا 20% ارزون تر از جایی خرید بکنید که یا اصلا جنس رو تحویل نمیدن یا اگه تحویل هم بدن احتمال خراب بودنش یا اینکه به زودی خراب بشه بالا باشه !
چند اینچ ارزون تر یا یه برند ارزون تر ارزششو داره که آرمش داشته باشی نسبت به قبل و بعد از خریدت![]()
خوب از دیجیکالا بخر خیالت راحتهاقا من اصلا قصدم سود کردن نیست. مشکل اینه مدلهای مورد نیاز تو بازار شهر ما نیست همش مونتاژ داخلن .
مدلهایی که مدنظرمه توی دیجیکالا و امثالش هم نیست. مگه خود تهران حضوری پیدا بشه که باید بیام بگردم یا به همین داخلیا راضی بشم.خوب از دیجیکالا بخر خیالت راحته
یا یه روز بیا تهران بخر ، برگرد . رو هم 1 روز وقتتو میگیره
فضا پیما می خوای بخری؟مدلهایی که مدنظرمه توی دیجیکالا و امثالش هم نیست. مگه خود تهران حضوری پیدا بشه که باید بیام بگردم یا به همین داخلیا راضی بشم.
خیر یه تلویزیون معمولی سامسونگ ru7100 که کشورای دیگه دم بغالیشون هم پیدا میشه اما ما ...فضا پیما می خوای بخری؟
سلام. تجربه داشتین ،خرید را توصیه میکنین دوستان اصل، و قابل اعتماد هست؟ پیشنهاد فروشگاهی رو دارین؟