نیکون 5100 یا 3100 به نظرت مناسبه .... تو review های جهانی و بازخوردهاش دیدم که معمولا از نور پایین عکسها در فضای کم نو و همینطور محدود بودن تایم فیلم گرفتنش ناراضی بودن...
در حال حاضر اگر dslr مناسب پیدا نکنم گزینه اولم sony hx200 هست که خب لنزش قابل تعویض نیست و بنظرم تنها ایرادش . بازم خوشحال میشم از نظرات شما استفاده کنم عزیز.
اگر شما مصارف خاص و هدف های خاصی دارید.طبعا" نمونه های قدیمی و یا همین ها هم شما رو دچار مشکل میکنه.اما اگر واقعا" علاقه مند باشید و پر کار.مطمئنا" مدل های قدیمی هم بهتون کار میده.
چون گفتید که زیر 1200 میخواید و دست دوم.من مدل های قدیمی تر بهتون پیشنهاد دادم.اگر نه 3100 و D5100 هم دوربین های خوبیه.مخصوصا" D5100.
کم بودن نور اگر با فرمت RAW عکاسی کنید مشکل بزرگی نیست.میتونید به جای لنز کیت از لنزهای که F پایین تری دارند استفاده کنید.یا ایزو رو بیشتر کنید.البته این رو هم بگم که تا ایزوی 1600 عکس هایی که خروجی این دوربین میده نسبتا" کیفیت خوبی دارند.و هر چه پایین تر بره بیشتر
کم بودن تایم فیلم برداری به خاطر جلوگیری از آسیب دیدن سنسور دوربین و بیشتر شدن عمر اون هست.به طبع سنسور دوربین های SLR تو این رده وقتی تو مدت زمانی زیادی مثل 60 ثانیه یا 5 دقیقه و از این قبیل تایم ها.کار کنند.داغ میشند و احتیاج به بازدارنده ای هست که از بیشتر شدن گرما به نحوی جلوگیری کنه.که باز هم میتونید با نرم افزارهای خاصی تکه های فیل مرو راحت به هم بچسبونید
به نظر من هیچ وقت بین SLR و کامپکت.کامپکت رو انتخاب نکنید.
محدودیت لنز و تعویض نشدنش
سایز سنسور بسیار کوچکتر (حداقل 1/8 برای کامپکت های این چنین و سوپر زوم ها)
دینامیک رنج و موضوعات مربوط به نور سنجی
فوکوس سریع تر
عکاسی با فرمت RAW
و ....
همه ی این ها باعث برتری SLR هاست.حتی مدل های قدیمی تر.
اما ممکنه شما بودجه ی محدودی داشته باشید و بخواید عکاسی حیات وحش و پرنده گرافی کنید.به طبع خرید یک سوپر زوم مثل SX40/HS30/FZ200 منطقی تر از خرج کردن مبلغی بالای 5 میلیون تنها برای لنز هست.جدا از بدنه و وسایل نگه دارنده مثل سه پایه و ....
ولی تو کاربردهای معمولی و فوکال های کم مطمئنا" حتی SLR های قدیمی نسبت به کامپکت هایی مثل HX200 برتری دارند
موفق باشید