• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید دوربین دیجیتال حرفه ای یا نیمه حرفه ای

وضعیت
موضوع بسته شده است.

haris1

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دنبال دوربین دیجیتال حرفه ای یا نیمه حرفه ای با قابلیت اضافه کردن لنز هستم ...مارکش مهم نیست کارایش مهمه .....یه یک گوشی هم دارم اگه خواست میتونیم عوض کنیم (htc evo 3d)

mobin.parsian

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام یک عدد
SLR 500D + لنز 55-18 +‌یک عدد مموری 16 گیگ مخصوصی عکسبرداری سرعت بالا +‌ filter مخصوصی عکسبرداری از طبیعت موجود هست..دستگاه تمیز تمیز هست...هم دستگاه هم لنز ژاپنی هست ...چون اون اول که اومده بود خریدم....دوربین قبلی خودم بوده..بسیار دوربین خوبی هست قیمت 900 هزار تومان
attachment-122038d1331960496-img_6445.jpg

piks

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام.
جهت راهنمایی عرض می کنم:
دوربین های کانن و نیکون در صدر جدول هستند (البته در ایران). برندهاییکه نیاز به تبلیغ ندارند مثل RED و هاسلبلاد و شاید نامشان هم آشنا نباشد بالای 60-70 میلیون قیمت دارند!
لنزهای نیکون گرانتر از کانن هستند.
عکسهای هردو برند زیباتر از بقیه هستند.( حالا کدام یک برتر هستند بستگی به سلیقه و زیبا شناسی شخصی دارد)
عکسهای نیکون نویز بیشتری در ایزوهای بالا دارند.( اگر تصویر را در نمایشگر کامپیوتر خیلی بزرگ کنیم و پیکسلها را در درشت ترین حد خود ببینیم دانه هایی که تصویر را غیر واقعی جلوه می دهند بنام نویز مشاهده می شود)
کاننهای نیمه حرفه ای بدین شکل نام گذاری می شوند:
Canon EOS XXXX D
Canon EOS XXX D
Canon EOS XX D
Canon EOS X D
تک رقمی ها X حرفه ای هستند(مثل فایو دی، سون دی) و دوربینهایی مثل 1100Dنیمه حرفه ای و مدلهای دورقمی و سه رقمی بین نیمه حرفه ای و حرفه ای جای می گیرند.
دوربین هایی که لنزشان تعویض می گردد اصطلاحاً SLR و آنهاییکه شبیه اس ال آرها هستند ولی لنز غیر قابل تعویض دارند like SLR شبه اس ال آل نام دارند. (این کوچولوها هم کامپکت نامیده می شوند)

اینکه کدام دوربین عکس بهتری می گیرد ملاک اشتباهی است ، فقط و فقط و فقط باید لنز گران قیمت تر ببندید تا حالشو ببرید. لنزهای تا 400 تومانی معمولی هستند. تا 1 میلیون خوب هستند و بالای 1 میلیون تا 10 میلیونی فوق العاده هستند . اگر در سایتهای خارجی بگردید (دنبال عکسهای فلان لنز لوکس، نه فلان دوربین خوب) به اهمیت 100 درصد لنز خوب برای یک عکس خوب پی می برید. به این سایت که متعلق به یک جوان علاقمند ایتالیایی است و با لنزهای متفاوت دنیا را گشته و عکاسی کرده خوب توجه کنید و لذت ببرید: Juza Nature Photography
006907.jpg

Last edited:

haris1

Registered User
لایک‌ها
20
از لطف دوستان ممنونم ولی2نکته:.1 قابلیت فیلم برداری داشته باشه و اینکه بودجه من تا 500 هست.

piks

Registered User
لایک‌ها
4
سلام. اگر گزینه قابلیت تعویض لنز را از شرایط خود حذف کنید، می توانید بهترین دوربین را زیر 500 بخرید.

haris1

Registered User
لایک‌ها
20
یعنی دوربینایی که تعویض لنز میشن بالای 500 هست تا 500 گیر نمیاد حتی دسته دوم؟؟

roodi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...... دوربین نیمه حرفه ای canon G9 با قابلیت نصب لنز و یا g10 و یا g11 میتونی بخری... دوربین های خوبی هستند... خودم g9 دارم که بهترین لنز رو داره.. ولی نمیفروشمش...

upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
CANON 400D OR 350D
NIKON D60 OR D40
میتونی گیر بیاری که خیلی از زمان تولیدشون گذشته و احتمالا زیاد کار کردن

roodi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...... دوربین نیمه حرفه ای canon G9 با قابلیت نصب لنز و یا g10 و یا g11 میتونی بخری... دوربین های خوبی هستند... خودم g9 دارم که بهترین لنز رو داره.. ولی نمیفروشمش...

upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

حدود قیمت 500 تا 600 هست

haris1

Registered User
لایک‌ها
20

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اینکه زمان خودش فیلمبرداری واید هم داره خیلی جالبه

yekta

Registered User
لایک‌ها
51
اگه واقعا ميخواي با قيمت پايين دوربين حرفه اي بخري من يه دونه دارم كه خيلي كم كار كرده
يه لنز حرفه اي هم روش هست قيمت هم به همراه لنز ٤٤٠ ميدم
Canon 350d
Lens sigma 28 -70 با f ثابت (براي تصوير پرتره عاليه )

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
خیلی قیمتتون منصفانه هست . لنز سیگما که دارین مشکلی نداره ؟ اتوفوکوس هست دیگه ؟

haris1

Registered User
لایک‌ها
20
اگه واقعا ميخواي با قيمت پايين دوربين حرفه اي بخري من يه دونه دارم كه خيلي كم كار كرده
يه لنز حرفه اي هم روش هست قيمت هم به همراه لنز ٤٤٠ ميدم
Canon 350d
Lens sigma 28 -70 با f ثابت (براي تصوير پرتره عاليه )

دوست عزیز دوربین با قابلیت فیلم برداری میخوام

دوستان نظرتون در باره دوربینای FUJIFILM نیمه حرفه ای و حرفه ای چه طوره کلا چه جور کمپانی هستش چنتا دوربیناشو دیدم با توجه به قیمت کارایشون بالاست ؟؟؟

mobin.parsian

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز دوربین با قابلیت فیلم برداری میخوام

دوستان نظرتون در باره دوربینای FUJIFILM نیمه حرفه ای و حرفه ای چه طوره کلا چه جور کمپانی هستش چنتا دوربیناشو دیدم با توجه به قیمت کارایشون بالاست ؟؟؟

FUJIFILM کیفیت پیکسل خوبی نداره

سلام دنبال دوربین دیجیتال حرفه ای یا نیمه حرفه ای با قابلیت اضافه کردن لنز هستم ...مارکش مهم نیست کارایش مهمه .....یه یک گوشی هم دارم اگه خواست میتونیم عوض کنیم (htc evo 3d)

دوست عزیز اگه دنبال دوربین خوب هستی و چیزی که راضیت کنه که 2 روز دیگه دلت رو نزنه..سعی کن بیشتر هزینه کنی که دوربین جدید تری بخری..ممکن هست شما یک دوربین هم پیدا کنی با لنز 300 تومن ولی 2 روز دیگه میبنی فایده نداره....
نظر شخصی خودم بود

G81

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز 500D با 18-55 موجود هست در صورت که می خواهید اعلام کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا