خرید 4 عدد دوربین با dvrدست دوم هر کی داره شرایط و مدلشو برام بفرسته:D:D
nasserj Registered User تاریخ عضویت 9 ژانویه 2012 نوشتهها 692 لایکها 62 20 می 2012 #1 خرید 4 عدد دوربین با dvrدست دوم هر کی داره شرایط و مدلشو برام بفرسته
T tcctv کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 28 نوامبر 2012 نوشتهها 1 لایکها 0 28 نوامبر 2012 #2 به نقل از nasserj : خرید 4 عدد دوربین با dvrدست دوم هر کی داره شرایط و مدلشو برام بفرسته کلیک کنید تا بازشود... سلام دوست عزیز من نمیدونم شما برای چه کاری لازم دارید چون هر دوربین و دستگاه کارایی های خاص خودشو داره اما برای راهنمایی با من تماس بگیرید من در زمینه دوربین کار میکتم قیمت دوربین و دستگاه نو به شما میدم در حد قیمت دست دوم که دارای برند معتبر و گارانتی می باشد ایمیل : [email protected] آدرس : تهران تلفن : 33944677 امیر هستم
به نقل از nasserj : خرید 4 عدد دوربین با dvrدست دوم هر کی داره شرایط و مدلشو برام بفرسته کلیک کنید تا بازشود... سلام دوست عزیز من نمیدونم شما برای چه کاری لازم دارید چون هر دوربین و دستگاه کارایی های خاص خودشو داره اما برای راهنمایی با من تماس بگیرید من در زمینه دوربین کار میکتم قیمت دوربین و دستگاه نو به شما میدم در حد قیمت دست دوم که دارای برند معتبر و گارانتی می باشد ایمیل : [email protected] آدرس : تهران تلفن : 33944677 امیر هستم
nobody2000 کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 22 دسامبر 2005 نوشتهها 2,498 لایکها 311 محل سکونت Tehran - Chalus 29 نوامبر 2012 #3 من سیستم کامل با دوربین و DVR دارم .شما تا چه میزان میخواید هزینه کنید ؟DVR من موس و USB میخوره و به شبکه هم وصل میشه و بصورت real time هست.دوربین هم دووم سقفی و سامسونگ صنهنی با لنز اتوآیریز دارم. دوربین درب ورودی و مانیتور رو میزی کوچک هم دارم .
من سیستم کامل با دوربین و DVR دارم .شما تا چه میزان میخواید هزینه کنید ؟DVR من موس و USB میخوره و به شبکه هم وصل میشه و بصورت real time هست.دوربین هم دووم سقفی و سامسونگ صنهنی با لنز اتوآیریز دارم. دوربین درب ورودی و مانیتور رو میزی کوچک هم دارم .
asghari1975 Registered User تاریخ عضویت 29 اکتبر 2012 نوشتهها 477 لایکها 11 6 دسامبر 2012 #4 منم دارم پ خ بده در خدمتیم