• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید ساعت از سایت مهدی آنلاین و ارسال اشتباه

Rz04

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

از سایت mehdi-online.ir از لینک زیر ساعتی به قیمت 24 هزار تومان خریداری کردم ولی ساعتی که فرستادن اصلآ این نبوده و پولی از من در هنگام تحویل ساعت گرفتن 35 هزار تومن بوده

http://mehdi-online.ir/shop_detail_5.html

باهاشون تماس گرفتم ، حاضر به پس دادن پول نیستن و الان هم دیگه جواب تلفن هم نمیدن

خریدم به خاطر نمادی بوده که رو سایتشون بوده ، با نماد تماس گرفتم و موضوع را گفتم ، بهم یه آدرس ایمیل دادن و گفتن شکایت خود را ارسال کنید ما در طول یک هفته موضوع را بررسی میکنیم
فعلآ که 2 روز گذشته و هیچ کاری نکردم

از طریق پلیس فتا هم شکایت کردم .

من به این پول نیاز ندارم ، این موضوع را بیان کردم تا دوستان دیگه سرشون کلاه نره و همچنین وقتی تماس گرفتم با پر رویی تمام گفتن برو شکایت کن ، پولتو پس نمیدیم

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام

از سایت mehdi-online.ir از لینک زیر ساعتی به قیمت 24 هزار تومان خریداری کردم ولی ساعتی که فرستادن اصلآ این نبوده و پولی از من در هنگام تحویل ساعت گرفتن 35 هزار تومن بوده

http://mehdi-online.ir/shop_detail_5.html

باهاشون تماس گرفتم ، حاضر به پس دادن پول نیستن و الان هم دیگه جواب تلفن هم نمیدن

خریدم به خاطر نمادی بوده که رو سایتشون بوده ، با نماد تماس گرفتم و موضوع را گفتم ، بهم یه آدرس ایمیل دادن و گفتن شکایت خود را ارسال کنید ما در طول یک هفته موضوع را بررسی میکنیم
فعلآ که 2 روز گذشته و هیچ کاری نکردم

از طریق پلیس فتا هم شکایت کردم .

من به این پول نیاز ندارم ، این موضوع را بیان کردم تا دوستان دیگه سرشون کلاه نره و همچنین وقتی تماس گرفتم با پر رویی تمام گفتن برو شکایت کن ، پولتو پس نمیدیم
درود به شرفت.اگه همه مثل شما باشن کسی فکر کلاه گذاشتن به سر کسی رو نمیکنه.ممنون از اطلاع رسانیتون.

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
درود
بنده هم قبنا زیاد خرید اینترنتی داشتم و از این مسائل هم کم پیش نمیومد. گردنبند با جعبه میخریدم بدون جعبه میفرستاد، تی شرت لارج رو ایکس لارج میداد و ...
الان دیگه نهایتا از دیجی کالا خرید کنم و بقیه دیگه از دید من اسپم و اسکمن

بالا