• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید ساعت مچی مردانه تا 800 هزار تومان

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
تا جایی که میدونم و قدیم دیده بودم تعدادی از دوستان اینجا کارشون ساعت هست. لطفا قیمت ها و آدرس مغازه خودتون رو بدین. دیگر دوستان هم در صورت امکان مدل های مردانه بند چرمی شکیل معرفی کنن. اگرم ساعت فروشی مطمئن چه آنلاین چه مغازه میشناسید معرفی کنید. برای آقایی حدودا 70 ساله قراره خریده بشه.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
دوستان من کمی عجله دارم. نهایت 2 3 روز وقت دارم. اگر کمک کنید ممنون میشم.
کسی این مدل رو سراغ داره قیمت پایینتر؟

car10.png

تو همین سایتی که عکس ازش لینک شده زده 650. میدونم که فیکه. قیمت واقعی این ساعت 4200 دلار هست یعنی بدون گمرک و غیره میشه 14 میلیون. حالا این سایت زده 650. میخوام بدونم تو سطح شهر چند فروش میره همین مدل فیک؟ چون احساس میکنم باید حداکثر 200 250 تومن باشه. اگر اطلاعی دارین کمک کنین.

system5000

Registered User
لایک‌ها
26
سلام.
حضوری می تونید برید بازار بزرگ تهران(15 خرداد) بازار ساعتچی هستش که قیمتاش خوبه.
کریمخان و جمهوری هم ساعت فروشی زیاد داره.همچنین میدان مادر هم هستش که البته ساعتاش تو رنج های بالا هستن.
اینترنتی هم این سایت قیمتاش مناسبه و قابل اعتماد هستش: watchonline.ir

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
ممنون از شما. بیشتر میخوام اول یه اطلاعاتی داشته باشم بعد حضوری برم. متاسفانه در سایت واچ انلاین مدلی که پسند بشه پیدا نکردم. بیشتر تو مایه های همون عکسی که بالا گذاشتم میخوام.

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
سلام و درود
با بودجه اعلام شده شما این موارد هستن اگر مورد پسند هست از طریق پ خ در ارتباط باشید.
بعضی مدلها طرحهای دیگر و رنگ بندی موجود هست.
در صورت پسند مدل را اعلام کنید تا اطلاعات تکمیلی و رنگ بندیها برای شما ارسال بشه.

Last edited:

chargeyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میتونید از فروشگاه ساعت ارزان saatearzan خرید کنید

خرید ساعت از فروشگاه ساعت ارزان این خاصیت رو داره که شما محصول که دستت میرسه اگر مشکلی داشته باشه با خیال راحت میتونی پس بفرستی

بالا