• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید سریال یا فیلم "خانه ی قمر خانم" ساخت 1351

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...

سریال یا فیلمی در قبل از انقلاب در سال های 51 یا 52 با نام "خانه قمر خانم" ساخته شده و من به دنبالش هستم. قضیه اون بدبختی و بیچارگی زندگی سگی مستاجری توی خونه های لونه مرغی که وسط حیاطش یه حوض هست و تو هر اتاق یه خانواده زندگی می کنن هست. ضمناً مثل دست به آب پولی، یکی همیشه دم در خونه نشسته و برای ورود و خروج ملت کرایه می گیره.

اگر کسی آماری بده ممنون می شم چون خریدارم.

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
سلام...

سریال یا فیلمی در قبل از انقلاب در سال های 51 یا 52 با نام "خانه قمر خانم" ساخته شده و من به دنبالش هستم. قضیه اون بدبختی و بیچارگی زندگی سگی مستاجری توی خونه های لونه مرغی که وسط حیاطش یه حوض هست و تو هر اتاق یه خانواده زندگی می کنن هست. ضمناً مثل دست به آب پولی، یکی همیشه دم در خونه نشسته و برای ورود و خروج ملت کرایه می گیره.

اگر کسی آماری بده ممنون می شم چون خریدارم.

با سلام:اگر چه با خودم قرار گذاشته بودم تاپیک های درخواست رو دیگه چک نکنم ولی خوب نمیدونم چرا بازم چک کردم! من میتونم این کار رو بهتون بدم.البته با فرمت وی سی دی اگرم نشد وی اچ اس!!!
(البته این داستان چک نکردن تاپیک های درخواستی جریان داره:lol: )

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
منهم علاقمندم لطفا روش تهیه رو مشخص کنید

با سلام:عرض کنم حالا که دو نفر شدید (چه بهتر بیشتر هم بخواهند!)دنبالش میرم!
وی اچ اس رو که دارم 99% ولی وی سی دی رو باید ببینم!
نهوه تهیه هم به این صورت است که شما در یک ایمیل که به من میزنید نشانی+شماره تماستون رو میدید و کار رو تحویل میگیرید
[email protected]

همسایه

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

ببخشید که زودتر متوجه نشدم آخه خواهش کرده بودم با پیغام مطلعم کنید به هر حال اینکه فقط 2 ساعت میشه اینطور نیست؟

بالا