• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید سهام سایت بزرگ پی باکس

ahmad26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان به احتمال زیاد خیلی از شماها اسم سایت پی باکس رو شنیدی این سایت داره تعداد 200 تا از سهام خودش رو به فروش می زاره که تا حالا در عرض 1 ساعت 7 تا فروخته شده شما با عضویت و خرید سهم به صورت 3 ماهه صاحب درصدی از درآمد خالص این سایت خواهید شد توجه کنید این سایت ماهیانه حداقل 2 میلیون تومان درآمد دارد
قیمت هر سهم 5000 تومان است لطف کنید اگر از این سایت سهم خریدید به مدیر اعلام کنید که ahmad13 نام کاربری من در سایت پی باکس شما رو معرفی کرده تا ما هم به یک نون و نوایی برسیم
آدرس سایت: pbux.ir
مدت زمان فروش سهام 3 روز

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
چقدر اسپمر در فروم زیاد شده ...

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
اقا من نمیخوام تاپیک خراب کنم
ولی من یکی تو این 7-8 سال نت گردی که میکنم به عمرم همچین اسم و سایتی ندیدم تا حالا !! رنک الکساشم که تعطیله پس چطوریه که همه میشناسنش؟
ضمنا این سایت خودش چی هست که میخواد سهامم بفروشه :D
همون قضیه مورچه و کله پاچس

ahmad26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من نمیخوام تاپیک خراب کنم
ولی من یکی تو این 7-8 سال نت گردی که میکنم به عمرم همچین اسم و سایتی ندیدم تا حالا !! رنک الکساشم که تعطیله پس چطوریه که همه میشناسنش؟
ضمنا این سایت خودش چی هست که میخواد سهامم بفروشه :D
همون قضیه مورچه و کله پاچس
این سایت دو ماهه افتتاح شده و رنک الکساشم فقط مال دو ماهه و تعداد کاربرایی هم که داره فقط مال دو ماهه در ضمن فکر کنم تو این 8 سال اکثر سرچ های شما به peyvandha.com ختم شده وگرنه محال بود اسم سایت های ptc رو نشنیده باشی

Amour

Registered User
لایک‌ها
85
این سایت دو ماهه افتتاح شده و رنک الکساشم فقط مال دو ماهه و تعداد کاربرایی هم که داره فقط مال دو ماهه در ضمن فکر کنم تو این 8 سال اکثر سرچ های شما به peyvandha.com ختم شده وگرنه محال بود اسم سایت های ptc رو نشنیده باشی

peyvandha.com هشت ساله شد ؟؟؟!!! چقدر زود

iloveuiran

Registered User
لایک‌ها
2
از این سایتها زیاده که روز به روز مثل جلبگ دارن زیادتر میشند بعد از یک مدتی هم مدیرشون میزنه به چاک و هر چی پوله میزنه به جیب کاربرای بدبخت هم دستشون به هیچ جا نمیرسه
نمونشم فراوونه خواستید براتون بگذارم

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
عذر می خوام این سهام خاص هستند یا عام ؟؟

در بورش میشه فروختشون ؟ یا فقط از طریق فرابورس باید اقدام کرد ؟؟؟

همچین نوشتن سهام فلان باکس ، آدم فکر می کنه سهام مایکروسافت رو واسه فروش گذاشتن.

بالا