• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید سیستم با یک میلیون

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان همگی سلام..

راستش من میخوام یه کیس جمع کنم واسه خودم. و بیشتر هدفم گیم هست..گیم خونم پایین اومده و یه چند سالیه گیم درست حسابی نزدم به خاطر این که سیستمم دیگه کشش نداره..

با قطعات و اینا هم آشنایی دارم خودم هم چندین بار سیستم جمع کردم ..ولی چون یه 7-8 ماهی هست دور ور بر بازار کامپیوتر آفتابی نشدم اصلا خبر از قطعات جدید و قیمت ها و اینا ندارم برای همین روی تجربه قبلی خودم نمیاتونم حساب کنم..

میخوام بدونم با حدود یک میلیون تومن..میشه یه کیسی جمع کرد ( بدون مانیتور و هارد و مودم) که بشه بازی های جدید رو حالا نمیگم با آخرین رزولوشن ولی با کیفیتی که لذت بخش باشه و بشه از بازی لذت برد بازی کرد؟
و حداقل تا یک سال دیگه هم چندان نیازی به ارتقا نداشته باشه؟

اگه میشه ..میتونید کمک کنید بهترین انتخاب ها رو بکنم؟

ممنون میشم..
فقط یه جورایی از نظر کارایی بهترین در بیاد در این رنج!
اینو گفتم که بگم مثلا من تعصبی رو انویدیا بودن یا ATI بودن یا مثلا اینتل و AMD ندارم..فقط میخوام از نظر نتیجه بهترین کارایی رو بهم بده..
و بعدا نگم که اگه فلان کارت رو میگرفتم از یه چیپست دیگه مثلا 5 تومن بالاتر بود ولی کارایی بهتری داشت..و پشیمون بشم!
متوجه اید؟

لطفا پیشنهاد خرید کنسول رو هم ندید..چون استفاده های غیر گیم هم میخوام بکنم از سیستم! :دی

هر کس نظری داشت بگه..از نظرات همه استفاده میکنم.
ممنون

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوستان همگی سلام..

راستش من میخوام یه کیس جمع کنم واسه خودم. و بیشتر هدفم گیم هست..گیم خونم پایین اومده و یه چند سالیه گیم درست حسابی نزدم به خاطر این که سیستمم دیگه کشش نداره..

با قطعات و اینا هم آشنایی دارم خودم هم چندین بار سیستم جمع کردم ..ولی چون یه 7-8 ماهی هست دور ور بر بازار کامپیوتر آفتابی نشدم اصلا خبر از قطعات جدید و قیمت ها و اینا ندارم برای همین روی تجربه قبلی خودم نمیاتونم حساب کنم..

میخوام بدونم با حدود یک میلیون تومن..میشه یه کیسی جمع کرد ( بدون مانیتور و هارد و مودم) که بشه بازی های جدید رو حالا نمیگم با آخرین رزولوشن ولی با کیفیتی که لذت بخش باشه و بشه از بازی لذت برد بازی کرد؟
و حداقل تا یک سال دیگه هم چندان نیازی به ارتقا نداشته باشه؟

اگه میشه ..میتونید کمک کنید بهترین انتخاب ها رو بکنم؟

ممنون میشم..
فقط یه جورایی از نظر کارایی بهترین در بیاد در این رنج!
اینو گفتم که بگم مثلا من تعصبی رو انویدیا بودن یا ATI بودن یا مثلا اینتل و AMD ندارم..فقط میخوام از نظر نتیجه بهترین کارایی رو بهم بده..
و بعدا نگم که اگه فلان کارت رو میگرفتم از یه چیپست دیگه مثلا 5 تومن بالاتر بود ولی کارایی بهتری داشت..و پشیمون بشم!
متوجه اید؟

لطفا پیشنهاد خرید کنسول رو هم ندید..چون استفاده های غیر گیم هم میخوام بکنم از سیستم! :دی

هر کس نظری داشت بگه..از نظرات همه استفاده میکنم.
ممنون
Asrock p67 pro 3
Core i7-2600
Ram 2*2Kingmax 1333
Vga Gainward 560 1GB
DVDrw Liteon 24x
Green Wee Case
Power 785B Green

جمع 1 میلیون

توضیح : پاور رو از قصد بالا گذاشتم که بعدا اگر هوس گرافیک خفنتر داشتی مشکلی با پاور نداشته باشی . وگرنه میتونی به 635 گرین هم فکر کنی.
پردازنده رو از قصد بهترین گذاشتم که نیازی به ارتقا تا 2 سال آینده حس نکنی.وگرنه برای بازی Core i5-2500 هم کفایت میکنه که 100 تومنی کمتره.
با این سیستم تو رزولیشن فول HD تقریبا اکثر بازیهای روز با با کیفیت خوب و یا عالی میتونی بازی کنی.

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
Asrock p67 pro 3
Core i7-2600
Ram 2*2Kingmax 1333
Vga Gainward 560 1GB
DVDrw Liteon 24x
Green Wee Case
Power 785B Green

جمع 1 میلیون

توضیح : پاور رو از قصد بالا گذاشتم که بعدا اگر هوس گرافیک خفنتر داشتی مشکلی با پاور نداشته باشی . وگرنه میتونی به 635 گرین هم فکر کنی.
پردازنده رو از قصد بهترین گذاشتم که نیازی به ارتقا تا 2 سال آینده حس نکنی.وگرنه برای بازی Core i5-2500 هم کفایت میکنه که 100 تومنی کمتره.
با این سیستم تو رزولیشن فول HD تقریبا اکثر بازیهای روز با با کیفیت خوب و یا عالی میتونی بازی کنی.

حالا مین چرا Asrock ؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
Asrock p67 pro 3
Core i7-2600
Ram 2*2Kingmax 1333
Vga Gainward 560 1GB
DVDrw Liteon 24x
Green Wee Case
Power 785B Green

جمع 1 میلیون

ممنون...خیلی سوال دارم..

توی پی سی ورلد هم تاپیک زدم اونجا هم کلی پیشنهاد دادن..

سوالام :

سی پی یو رو اگه همین Core i5-2500 بگیرم در چه چیزی به مشکل میخورم؟چون همه همین رو پیشنهاد دادن..یعنی مجبور میشم سال دیگه ارتقاش بدم؟

مین بود...این Asrock رو یکی دیگه از دوستان هم اونجا پیشنهاد داده و مصرانه روش پافشاری میکنه..همه میگن بده ایشون میگه حرف بیخود نزنید :دی
منم شک دارم چون خیلی ارزونر از مثلا ASUS P8P67 هست!

در مورد رم با کینگ مکس و باسی که انتخاب کردید اصلا موافق نیستم..میشه این ها رو هم مد نظر گرفت :
CORSAIR XMS3 DDR3 1600
یا برند های بهتر با همین باس

در مورد گرافیک..یه سوال : چرا AMD Radeon HD6950 نگیرم؟ همون کارایی رو داره ولی حافظش 2 هست..
تازه یکی از دوستان میگه بیا کارت رو بهتر بگیر مثلا GTX570 1GB GDDR5 بعد مین رو ارزون تر یا پردازنده رو بیار پایین مثلا 2400 بگیر..یا همین 2500 بدون K یعنی بیا یه چیز دیگکه رو فدای کارت کن..
گیج شدم..
اینو دقت کنید که : من نمیخوام اورکلاک کنم..چون نه بلدم..نه تجربشو دارم..دردسره کلا!اینو هم در نظر بگیرید..نیازی هم به کراس ندارم..

در مورد پاور : نظرتون راجع به این چیه؟
EVEREST 85PLUS 700

این پاوری که شما پیشنهاد دادین قیمتش چنده؟

کیس رو هم والا من از این خوشم اومده :
(X-3)

http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=X-3

کیس وی رو هم دیدم..خیلی جمع و جور و باحاله ولی به نظر میرسه از نظر کولینگ و تهویه و اینا به پای X-3 نمیرسه..

Last edited:

battlefield2

Registered User
لایک‌ها
28
سلام

شما به اونایی که گفتن سی پی یو مدل پایین بگیر گوش نده .اگرcpu پایین بگیری از قدرت کارت گرافیک تو بازی کم میشه.اگر واسه گیم میخوای و اور نمیکنی همون 2500 بهترینه.

واسه پاور کم نزار سعی کن بالای 700 بگیری.

گرافیک هر چه قدر پولت رسید اگه 570 بود چه بهتر اگر نه که evga 560 Ti sc که قیمتش یکم رفته بالا ولی بگردی قیمت خوب پیدا می کنی

بقیش دیگه برای کار شما زیاد فرق نمیکنه چی بگیری

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
حالا مین چرا Asrock ؟

ببینید الان بحث سر برد زیاده . جدی ترین بحث تو قطعات کامپیوتر و بیشترین اختلاف سلیقه سر برد پیش میاد.
تو سلیقه من Performanc/Value شرط اول خرید مین هست.
به دلیل اینکه شرکتهای گارانتی کننده بزرگ دست روی Giga/MSI/ASUS میزارند ، عملا اختلاف قیمتشون در داخل کشور با خارج از کشور زیاد میشه . گاهی میبینیم که یک مین 80$ از برندی مثل گیگا اینجا تا 120 هزار تومن هم فروخته میشه.
در نتیجه برای من مثلا که علاقه ای به اور ندارم خیلی بین برند بردها فرق زیادی قائل نخواهم بود.
تو مینهای درجه B به لحاظ اور . ترجیح من Asrock ه .
1-قیمت خوبش تو ایران نسبت به سایر برندهای درجه 1
2-سومین برند مین پرفروش دنیا.

رو این حساب من شخصا ترجیح میدم برای کاربرانی که کار زیادی با برد و تنظیماتش ندارند یه راست برند سراغ برندهای ارزونتر و باقی هزینه رو بزارند روی سایر قطعات تا در لحظه متوجه پرفورمنس بیشتر بشند.
اما کسی که قاعدتا نیاز به اور داره نباید بیاد سراغ این برندها و من توصیه ام اینه که بره سراغ مادربردهای حرفه ای تر که عملا از پردازنده باید قیمتی بالاتر داشته باشند.

تو یک فرمول فرضی معمولا من نسبت 2 به 3 (نسبت قیمت برد به پردازنده ) رو برای کاربرد عادی پیشنهاد میدم.
البته ذکر این نکته هم لازمه که نرم افزارهای برندهایی مثل گیگا MSI Asus خیلی خوش دستره و کارهای زیادی انجام میدن که معمولا بردهای سری B خیلی روش قدرت مانور ندارند.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ممنون...خیلی سوال دارم..

توی پی سی ورلد هم تاپیک زدم اونجا هم کلی پیشنهاد دادن..

سوالام :

سی پی یو رو اگه همین Core i5-2500 بگیرم در چه چیزی به مشکل میخورم؟چون همه همین رو پیشنهاد دادن..یعنی مجبور میشم سال دیگه ارتقاش بدم؟

مین بود...این Asrock رو یکی دیگه از دوستان هم اونجا پیشنهاد داده و مصرانه روش پافشاری میکنه..همه میگن بده ایشون میگه حرف بیخود نزنید :دی
منم شک دارم چون خیلی ارزونر از مثلا ASUS P8P67 هست!

در مورد رم با کینگ مکس و باسی که انتخاب کردید اصلا موافق نیستم..میشه این ها رو هم مد نظر گرفت :
CORSAIR XMS3 DDR3 1600
یا برند های بهتر با همین باس

در مورد گرافیک..یه سوال : چرا AMD Radeon HD6950 نگیرم؟ همون کارایی رو داره ولی حافظش 2 هست..
تازه یکی از دوستان میگه بیا کارت رو بهتر بگیر مثلا GTX570 1GB GDDR5 بعد مین رو ارزون تر یا پردازنده رو بیار پایین مثلا 2400 بگیر..یا همین 2500 بدون K یعنی بیا یه چیز دیگکه رو فدای کارت کن..
گیج شدم..
اینو دقت کنید که : من نمیخوام اورکلاک کنم..چون نه بلدم..نه تجربشو دارم..دردسره کلا!اینو هم در نظر بگیرید..نیازی هم به کراس ندارم..

در مورد پاور : نظرتون راجع به این چیه؟
EVEREST 85PLUS 700

این پاوری که شما پیشنهاد دادین قیمتش چنده؟

کیس رو هم والا من از این خوشم اومده :
(X-3)

http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=X-3

کیس وی رو هم دیدم..خیلی جمع و جور و باحاله ولی به نظر میرسه از نظر کولینگ و تهویه و اینا به پای X-3 نمیرسه..

برای بازی تا 2 سال آینده مشکلی نخواهی داشت قطعا . دیگه بستگی به خودت داره که پردازنده ات رو چقدر قوی انتخاب کنی.
راجب برد مفصلا توضیح دادم.
اون رم برای بازی هیچ چیز خاصی جز هزینه به شما اضافه نمیکنه .
گرافیکی که من پیشنهاد دادم قیمتش 240 تومنه . این گرافیکی که میفرمائید چند هست؟ فکر کنم 100 تومنی اختلاف دارند.
در مورد پاور سراغ اون مارک که مطلقا نرو
636 قیمتش 100 و 785 حدود 140
راجب کیس هم فرق این کیس با کیس انتخابی شما 50 تومنه . اینم به سلیقه خودتون بستگی داره.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان من این قطعات رو انتخاب کردم:

Intel Core i5 2500 ( بدون K

ASUS P8P67 mainboard به خاطر ساپورت رم 1600

اگه خرید این رم اشتباهه پس چه کنم؟ CORSAIR XMS3 DDR3 2*2 1600

MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II

case X-3 Green

DVD writer sumsung
DVD rom sumsung

بین این 2 تا پاور هم یکیش رو پیشنهاد بدید از اونجا که میخوام آینده نگری هم بکنم و تا 3 سال دیگه پاور رو عوض نکنم

Green GP685b

coolermaster GX750

اولا اینکه یه نگاه بندازید ببینید با بودجه 1 میلیون و صد هماهنگ هست؟

بعدشم اینکه اگه نظر دیگه ای دارید و من دارم کمی اشتباه میکنم بگید.

ممنون

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
تو فروم های دیگه بگردید خیلی ها با این برد به مشکل برخوردند.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
چرا؟

میشه لینک بدید؟

چون اکثر کاربرا و تحریریه مشاوره فروم بازی سنتر و پی سی ورلد همین رو پیشنهاد دادن.

غیر از اینجا جای دیگه ندیدم با این بورد به مشکل خورده باشن:
http://www.forums.hotoverclock.com/showthread.php?t=8331&page=3

Last edited:
بالا