• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید سیستم تا یک و نیم میلیون

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
سلام دوستان
قصد دارم یه سیستم جدید بگیرم تا سقف 1.5
میخواستم نظرتون رو راجع به قطعات انتخابیم بگید که اگه مشکلی هست جایگزین کنم :

CPU : Intel Core 2 Quad Q9450
MB : ASUS P5E
RAM : OCZ Dual Channel 2 GB 1066 MHz
VGA : XFX 8600 GT 512 MB DDR2
HDD : Maxtor 1 TB 32 mb buffer
LCD : Samsung 1931cw
Case : Green Armor
Power Green GP680B

لطفا آخرین قیمتی هم که از این قطعات دارید بگید
منتظر نظر دوستان هستم
ممنون

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
شما این سی پی یو رو برای چه کاری میخواین؟؟؟ 9300 , 8400 , 8500 , 6600 عاقلانه ترن!
رم یه چیز بهتر بگیر... این OCZ کدوم سری؟ ریپر و فلکس قضیه اشون از بقیه جداست! اما پول حروم کردنه! ماشکین... جی اسکیل
هارد مکستور؟!! تو 1 ترابایتی ها سامسونگ F1 یه سر و گردن از بقیه بالاتره... بعد سیگیت...
در مورد گرافیک اولا 8600 رو با رم DDR3 میگیرن... بعد تناسب رو رعایت کن!! 360 هزار تومن سی پی یو بعد 80 تومن گرافیک؟! مگر اصلا گیم بازی نکنی!
مانیتور بودجه ات رسید 20 و 22 اینچ
کیس خوبیه پاور 680 جواب میده...

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
سلام
ممنون از پاسخ شما
والا این پروژه پایانی من ران های طولانی داره یعنی ممکنه زمان اجرای برنامه برای یک سری جواب به یک هفته یا حتی بیشتر برسه.
من این سیستم رو گرفتم با یه سری تغییرات کوچیک.
یعنی گرافیک رو 8600 ddr3 asus گرفتم گرچه زیاد اهل گیم نیستم ولی به قول شما خواستم تناسب رعایت شده باشه. رم هم فعلا Team گرفتم قرار شد اگه راضی نبودم عوض کنم و از سری Platinum OCZ بگیرم. LCD هنوز نگرفتم اگه چیزی برام بمونه حتما بزرگتر میگیرم.
پاور رو با توجه به آپگرید های بعدی که میخوام روش انجام بدم (5 هارد + 2 تا رایتر دیگه که اگه اشتباه نکنم هر کدوم حدود 25 وات مصرف پیکشونه) 780 گرفتم. کیس رو همون آرمور گرفتم.
اما یه مشکل خیلی عجیب دارم.

سیستم تو نصب ویندوز واقعا کنده! روی سیستم های قبلیم ویندوز XP رو نهایتا 25 دقیقه نصب میکردم ولی روی این حدود 50 دقیقه طول میکشه. DVD Rom رو هم عوض کردم حل نشد هار رو عوض کردم حل نشد کابل ها رو عوض کردم حل نشد بایوس رو آپگرید کردم حل نشد جامپر ساتا رو تو حالت 3GBs گذاشتم حل نشد. به نظرتون از چی میتونه باشه؟

ممنون

بالا