mehrdadnew2006
Registered User
دنبال یک سیستم صوتی حرفه ای برای خودروی رنو PK هستم ( ترجیحا دست دوم ) + قیمت مناسب و تمیز
لطفا پیشنهادهای خودتون رو بدین
لطفا پیشنهادهای خودتون رو بدین
تا 700-800 ( شما زیاد کاری به قیمت نداشته باش ) فقط پیشنهادتونو بدید . ممنون
داداش گلم سلام - این جمله زیاد جالب نیست - این دوستمون میخواد کمک کنه و کارت سریع تر راه بیفته میگه سقف بودجت چقده تا بهت توی همون رنج قیمت کمک کنه وگرنه میتونه بهت یه سیستم 10 میلیون تومانی پیشنهاد بده شما میخواییش؟ نه دیگه نمیخوای - خب با 700 یا 800 سیستم خوبی میتونی ببندی - پیشنهاد من : باند اگه بیضی میخوای 6994 اگه کامپوننت میخوای هرتز 165 از این جدیدا فکر کنم LX بود یا EX - پخش هم بنظرم کنوود بگیر البته مارک های دیگه مثل پایونر خوبن ولی کننود سرتره -آمپ هم بسته به نیازت بگیر اگه میخوای ساب هم ببندی باید یه 4 کانال قوی مثل X41 ببندی که جوابگوی همه چیز هست - ساب هم چون ماشین کوچیکه باید حداکثر 12 اینچی ببندی مثل 306 پایونر یا مدل های دیگه - البته باید باطری ماشین رو عوض کنی چون آمپر پایینه برق نمیکشه باید حداقل 65 آمپر ببندی حالا هرچی بیشتر - بهتر _--------------_ اینا پیشنهاد من بود ببین بقیه دوستان چی میگن
سلام از ماست دوست عزیز . شما جمله من رو بد برداشت کردید در هر صورت منظوره بنده این بود که اگه یه مقدار بالاتر هم رفت زیاد مشکلی ندارم باهاش اما سقفش 700-800 در نظر گرفتم . این حرف رو زدم چون زیاد با قیمتا آشنایی ندارم !
در هر صورت ممنون از نظرتون
ولی بنده میخام کسی باشه که همه اینایی که شما میگیو داشته باشه برای فروش اونم دست دوم
دوست گلم هیچکی نیست که همه رو کامل داشته باشه باید توی بازارچه بگردی که سیستم کامل برای فروش گذاشته باشن - به تی تی هم یه سری بزن
هدیونیت پایونر 7150
باند dls 1073
آمپ kenwood X41
باکس هم یه باکس تک هست! که نه قیافه نه کیفیت و قدرت تو هم رده های خودش رو دستش نیست! یعنی صداشو بشوی میفهمی چیه!
vibe
میتونی اینجا ببینیش
Slick Enclosures | VIBE Audio
یا
VIBE SLICK SLR12A ACTIVE 12" 1200W BASS CAR SUB SUBWOOFER + BOX+ AMP ACTIVE | eBay
کابل ها هم هست دیگه.
من خودم اینا رو قبل این گرونی های شدید همشو دست دو در حد آک.(چند روز کارکرد) گرفتم که با پول نصبو ایناش یکو دویست واسم در اومد...
در خدمتم اگه خواستید؟
البته اینا رو 405 سوار هست.رنو رو که میترکونه کامل...
کیفیتشم که میتونید تصور کنیددیگه؟ x41+1073
داداش قیمت آخرتو پخ کن لطفا چون یه سیستم تو همین مایه ها یکی بهم پیشنهاد داده ...
تونستی یه عکس هم از سیستمت بزار
فقط سریع ممنونتم !
عکس که دیگه از چیش بزارم؟!
پیشنهاد خودت چنده؟
پخش 8850 هست 350تومن
آمپ trx4.640 هست 350 تومن
ساب t5-15 هست با باکس 420 تومن
همگی در حد و خیلی کم کارکرد...
بالاخره شما فروشنده ای و لطف کن یه قیمت پایه بده
اگر قیمتتون مناسب بود حتما بر میدارم
راستی داداش بعدا میشه یک ساب یا 1 جفت باند دیگه و یا کامپوننت به این سیستم وصل نمود ؟ :blink:
ممنون از شما ولی قیمت بالاست !
وقتی میگن بودجتو اعلام کن به این خاطره....
ممنون محمد جاندوست عزیز با 800 تا 1 تومن بنده بهتون این سیستم رو پیشنهاد میدم.
آدیو سیستم co609 یا t1692 قیمت 330
اگر هم از اسپیکر های کواکسیل نمیخواین استفاده کنید بهتره برید سراغ کامپ که بازم بنده بهتون از آدیو سیستم پیشنهاد میدم mx165 که هم وات کمی میخواد و هم اینکه خوش صدا هستند.
آمپ 7205 ویا اینکه x41 و رفرنس 4.920 ساند یا hpd4
ساب هم میتونید از آدیو سیستم mx line 12 اینچ انتخاب کنید که با سطح ووفر کاغذی میتونه بهترین کیفیت ممکن رو بهتون تحویل بده.
دوستانی که با آدیو سیستم آشنایی ندارند برند هست که جایزه ها و رتبه های زیادی در مجله ی اوتو های فای و کار های فای کسب کرده.
این نکته هم در نظر داشته باش دوس خوبم برای پخش از jvc هم میتونید انتخاب داشته باشید.که الان بهترین انتخاب از این برند این مدل میباشد jvc r900
بازم بهترین پیشنهاد رو بهتون دادم یه خورده بالا پایین کنید میفهمید که خیلی خوب بوده پیشنهاد بنده به شما.
یه سیستم کیفیتی در کنار قدرت مناسب.
یا حق
میرمحمدی
داش مهرداد سیستم ما که قسمت شما نشد...
ولی یه پیشنهاد برات دارم که ضرر نمیکنی ایشا...
اینجا رو ببین
http://forum.persiantools.com/t304747.html
هم کامپونت و هم آمپشو میتونی بگیری...
شماره حمیدم بگیر راهنماییت میکنه...هدیونیت هم تو دستو بالش داره...
کارشم درسته...
اگه بودجه داشته باشی یه سیستم ردیف بهت میده...