• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید سیستم

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
سلام دوستان عزیز خسته نباشید بنده میخام یه سیستم جمع کنم برا ماشینم که 206 و الان فقط و فقط ضبطشو انتخاب کردم که مدل پایونیر 7650 هستش . از اساتید محترم که سیستم باز هستن و خبره در این کار خواهش میکنم به بنده کمک کنن در خرید باند مناسب .
راستش بنده میخام ضبطو باندمو بخرم چون پول ندارم زیاد بعدا که دستم پول اومد بهش یه امپیلیم اضافه کنم . الان مشکل بنده این هستش چه باندی بخرم قیمتم تا 300 برا باند و ممنون میشم مدل امپیلی که باید بعدا بخرمم بگین تا بدونم مدلش چیه و چقد هزینه امپیلیم میشه .
دوستان بعضیا بهم میگفتن جا امپیلی ساب ببند من زیاد وارد نیستم تو این کار برا همین گفتم از دوستان بپرسم بدونم چطوریه امپیلی ببندم خوبه کنار باندام یا ساب یا اصلا چطوریه بعد تو تاپیکا میخوندم دوستان میگن یسری باندا کیفیتی هستن و بیس بالایی ندارن عین باند اینفینیتی کاپا یا ... و حتی بهشون امپیلی توپیم ببندیما بیس خوبی نمیدن برا همین موندم اون قدرتیایی که میگن خوبه بخرم یا نه چه مدلی. ممنون میشم راهنماییم کنین تشکر از محبتتون .

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
درود
کیفیتی ؟
با این قیمت میتونین 718 یا 6975v2 یا Infinity خریداری بفرمایین البته مدل های دیگه ای هم هست
نظر شخصی بنده چتد تا از دوستان کواک و کامپ های کارکرده و خوبی رو تا همین رنج برای فروش گذاشته اند میتونین کارکرده بخرین و لذا بعدا برای خرید امپ اقدام فرمایین

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
اینفینیتی کاپا اکبند دارم خواستی خبر کن. بعدشم اصلا امپلی چه ربطی به ساب داره منظورتو نفهمیدم

alishelbi

Registered User
لایک‌ها
86
امپ 4 کانال کنوود دارم برای یه جفت باند و یه ساب جوابگو هستش
قیمتش هم 250 تومن

بالا