• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید سیم کارت DU امارات

files

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام

از دوستان کسی هست که سیم کارت اپراتور DU امارات فعال (با قابلیت استفاده در ایران) برای فروش داشته باشه ؟
من قبلا از payment24 خریدم که دیگه جمع کردند و خط هم قطع شد

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
وقت بخیر

سیم کارت های توریستی DU با پاسپورت غیر اماراتی فقط 3 ماه فعال هستن و بعد اون تایم باید در خاک امارات مجدد با پرداخت هزینه ای برای 3 ماه دیگه اکتیو بشن

files

Registered User
لایک‌ها
212
ممنون
کسی رو سراغ ندارید که بفروشه و هر سه ماه هم هزینه بگیره و تمدید کنه ؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
بعید میدونم شخصی حاضر بشه همچین کاری انجام بده چون پاسپورت اون شخص جهت خرید سیم کارت ثبت میشه و هر اتفاقی با اون سیم کارت رخ بده اون شخص اگر در امارات باشه مسئول این موضوع هست و اگر خارج از امارات هم به محض بروز هرگونه اتفاق یا هر مسعله ای در سیستم دولتی تگ میشن و ممکنه موقع ورود به کشور هم بهشون اجازه ندن در کل مشکل قانونی زیادی داره , با اینکه اکثر یوزر ها ایرانی برای وریفای حساب و غیره دنبال سیم کارت هستن مگر فامیل و اقوام درجه یک یا خیلی نزدیک باشه که این کارحاضر باشن انجام بدن و البته شاید هم افرادی باشن در هر صورت انجام بدن

فکر میکنم اگر به دنبال سیم کارت کشور دیگه ای باشید حتی ممکنه راحت تر بتونید تهیه کنید تا امارات حداقل با توجه به شناخت و اشنایی که بنده دارم

files

Registered User
لایک‌ها
212
بعید میدونم شخصی حاضر بشه همچین کاری انجام بده چون پاسپورت اون شخص جهت خرید سیم کارت ثبت میشه و هر اتفاقی با اون سیم کارت رخ بده اون شخص اگر در امارات باشه مسئول این موضوع هست و اگر خارج از امارات هم به محض بروز هرگونه اتفاق یا هر مسعله ای در سیستم دولتی تگ میشن و ممکنه موقع ورود به کشور هم بهشون اجازه ندن در کل مشکل قانونی زیادی داره , با اینکه اکثر یوزر ها ایرانی برای وریفای حساب و غیره دنبال سیم کارت هستن مگر فامیل و اقوام درجه یک یا خیلی نزدیک باشه که این کارحاضر باشن انجام بدن و البته شاید هم افرادی باشن در هر صورت انجام بدن

فکر میکنم اگر به دنبال سیم کارت کشور دیگه ای باشید حتی ممکنه راحت تر بتونید تهیه کنید تا امارات حداقل با توجه به شناخت و اشنایی که بنده دارم
ممنون از پاسخ شما
نمی‌دونم سایت payment24 که اینقدر خوب کار میکرد یهویی بست و رفت

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
من هم یه سیم کارت یا شماره امارات میخوام برای وریفای حساب فریلنسری.
کسی کمک میتونه بکنه؟

بالا